Moji radovi - KIKA '56 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 18> |
Korisnik | |
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mislim da ću i ja ovih dana napravit prvi etui-silom prilika:
ima jedna žena s kojom sam zbog nekih njoj tužnih razloga svaki dan, a pukao joj etui-poklopac, popola, pa nema smisla da ga samo zalijepim drvofixom, bit će bezveze.....stavit ću joj nešto što odabere,neki motiv.. Ako i zabrljam, ionako joj je gotov...za rashod, pa neće bit štete |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Neponovljivi si original.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kao i uvijek,Kika,originalna i pedantna...krasne kutije a etui bas lijep i poseban(nisam do sada vidjela taj oblik) bravo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Miće kutijice, baš su slatke.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kikač kutije su ti mrak, predivne, predivne
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Moje drage i mile hvala na posjeti i na lijepim komentarima,a ja sva cvjetam.
|
|
![]() |
|
A sada posebno veliko hvala Slavici što mi je pružila priliku da uradim nešto s riž.papirom koji mi je poslala i s kojim sam se susrela prvi put,i mogu reći da mi dobro leži za raditi s njim.Ružice na etuiu su od riž. pap.a s druge strane je veća ružica.Slave nesebična si,ali i ti ćeš dobiti jedno malo iznenađenje.Bog.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ljepo,njezno,prekrasni radovi
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Kika,one kutijice su ti tako preslatke,ne znam gdje ih pronalaziš...
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Boce su ti predivne, ali si mi ukrala ideju, jer sam i ja kupila one crne sa kljunom, samo moram zvarsiti Nati sliku zlatoveza.
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Kiko carice,prelijepi radovi,cestitam
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
krasne boce! Motivi, realizacija...
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
fine kutijice a srce sa repićem me oduševilo a ova prva boca kao da je sad došla iz grčke puna nektara odlična je
![]() |
|
![]() |
|
Rose hvala.
Mima051-hvala,a minijaturne kutijice našla u darovnom dućanu.Drago mi da si se oglasila,sigurno bola ide nabolje. Tatjana hvala,kod mene su dugo,a inspiracija za rad je maredm. Saritice i Šabice zahvaljujem File-hvala na komplimentima,srce je šablona,boca će ako bog da biti puna nektara od višnje i oraha i ići će jednoj dragoj osobi.Jest da ne stiže iz grčke,ali zato je iz moga dragog kraja. |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
boce su predivne, kako samo dobiješ takvio krasno raspucavanje i tu divnu oker boju
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Slike bočica su mutne, al isto se vidi da su odlično ispale-sviđaju mi se motivi koje si stavljala
![]() ....a ona govorila da joj nisu baš nešto...ma daj, nemoj ti mene muljat... ![]() Ufff, sad su mi nekako draže nego moje ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Mumice hvala,oker boja je već gotova kupljena nekad davno,s raspucavanjem sam imala problema i mislila da neće biti dobro,ali sve u svemu takvo je kakvo je(tanak sloj laka)
Maredm nebi bila mare da ne vidi kako su mutne(a tko ih je slikao dobre su,i sin mi se ruga "majko slike ti ne valjaju,"uf sve sami kritizeri oko mene,ma dajte... motivi došli busom iz ST-a,gledala što ti radiš i učila pod stare dane,ha,ha,ha..... |
|
![]() |
|
Ja bi te za kvalitetu slika zadnja kritizirala, samo sam morala "četvore oči otvorit" jer sam ih htjela baš dobro pogledat-baš mi se svidile.
Uostalom, kako ja slikam.....a, čuj....mislim da bi tvoj sin sigurno posumnja da smo šta u rodu, hehehehehehee A uvik ti ja grintam na svoje slike i prezentaciju svojih radova...nikad zadovoljna, nikad zadovoljna....a kako ću bit kad vidim kako neki lipo sve detalje ukombiniraju oko rada....radovi im izgledaju ko da u u dvorcu Ratkajevih slikani...a moji su više ko iz Dragošja ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne samo da su mi serije poznate,nego čini mi se da si mi ti poznatija(neda krv mira,ona najviše izrugivana,naša
herc........,što sad kažeš hm..) Umorna sam ko idiot i opet mi drago malo se s tobom zekat,tvoji pismeni uradci me oraspolože. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 18> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |