mumicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 29> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlične daske!
Moram priznati da sam se vratila na onu prvu, zanimalo me je kako si spojila trakicu, očito dobro jer se spoj ne vidi. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne daske,nisam ja jos ni jednu napravila a ti si me ponukala,samo ne znam hoce li mi ispasti ovako lijepe kao tvoje.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Daske su ti za 5 ,pravi ukras
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
suncokret nije moj cvijet...ali mogao bi postati tako je lijepa ova tvoja prva vaza/ćup...sto god
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Lijepe vaze.
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Imaš prekrasne motive,ne znam da li su to salvete i gdje ih nabavljaš:predivno,prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala na lijepim komentarima
mima to su salvete i ako hoćeš imam od svake po jednu polovicu i mogu ti poslati samo pošalji adresu na pp
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Vaze su prekrasne,cvijetje je kao zivo.
Ja imala jednu prekrasnu vazu veliku, ali ju je netko ukrao s honika. ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
lijepe daske i odlične vaze.
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Moram priznat...suncokreti su mi favorit!!!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Ova plava kutija sa još neviđenom ( barem meni salvetom) je posebna, izgleda kao da je crtana. Odličan izbor!!
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Ova plava kutija je tako dobraaaaaaaaaaa!!!!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasna je ova plava, ali meni je još draža ova sa sunovratom
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Plava je isto moj favorit..
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ma ne znam koja mi se više sviđa, plava ili ova sa narcisom, super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 29> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |