Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Duda-Lave -moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Duda-Lave -moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 133>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:42
Duda ostala sam bez riječi. Prekrasno, cvjetno, sa stilom. Svaka čast!

A Lave je prekrasna, zasjenjuje svaki cvijetak!
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:42
Kad u vrtu sve procvjeta kao kod tebe, onda je teško izdvojiti nešto posebno jer je svaki cvijet poseban. Jako lijepo.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:33
e lantana ono sam kupila pod vajgelom(ima i takav list)
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:31
Originalno poslano od člana rosa2 rosa2 napisao:

ajme draga kod tebe je pravo carstvo prepuno raznih boja i vjerujem fantasticnih mirisa ,bilo bi se sako lijepo sakriti od svakodnevnog zivota u ovakvom raju
...da draga a zamisli pitaju me jel mi tu dosadno kao ja sam ipak iz ZgWink...svašta pa meni dan prekratko traje
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 22:10
Duda sve ti je prekrasno, puno cvijeća i zelenila, što ti je ono bijel gdje si napisala prvi cvijet, lantana izgleda super na onom kamenu, a ova slika je naj

život je more
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:38
ajme draga kod tebe je pravo carstvo prepuno raznih boja i vjerujem fantasticnih mirisa ,bilo bi se sako lijepo sakriti od svakodnevnog zivota u ovakvom raju
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 19:32
lilie ,mali kaktus hvala na posijeti danas je ipak bilo i sunčano kod nas pa sam se ipak ubacila u kratke rukave
dada mala je zaista slatka (na tateka) hiohihi..je je raste dam joj tu i tam kaj za jest..zekam se mala tare sve do čega se dočepa
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 19:27
Duda, kćer ti je prava ljepotica i pomalo je zasjenila ljepotu cvijeća...baš je narasla! A i cvijeće ti je svake godine sve bujnije i ljepše.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 15:56
Koliko lijepog cvijećaThumbs%20Up
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 13:38
 Prelijepo.
Sunce i klima čine čuda.
Kod nas već danima kiša i hladno. Cvijeće sve nekako klonulo, izgubilo boju.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 12:16
hvala renn
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 12:11
korijenko,Tija Thumbs%20Up 
baka moraju imati sunca za cveteke 
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 12:04
Duda, stvarno ti je sve prekrasno!

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 12:00
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

evo mene drugi put danas...vidim procvjetala delosperma,ne znam da li je kod mene tvoja prezivjela,jedva cekam da pocnu sa cvjetanjem.
e baš mi drago Big%20smile samo trebaju sunca a viš kak nas zeza ovo vrijeme
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 11:54
prvi cvijetek

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 11:38
origano raste iz dana u dan
napokon mali pomak kod surfinija
lila bakopa
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 11:18
margaretica i dalje cvijeta
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 11:00

Duda prekrasno.Tako šarliko a opet po nekom sistemu.

Zavidim ti na rascvjetalim puzavcima. meni se šire ( delospermum i lamprantus), ali od cvijeta ni "c". Malo su u hladu, pa valjda i nedotstaje mediteranskog sunca!

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 11:00
ovaj gornji dio lantane nikako da dođe k sebi
ovaj điran mi se jako sviđa
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 10:57
Prekrasne fotke, prekrasnog bilja.......sljedeći put kad fotografiraš na okreni se prema Pirovcu. A što reči o Lave, raste ko gljivica poslije kiše.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 133>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.