Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj vrt seoski
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj vrt seoski

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 66>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 16:55
Jako lijepo. Već sada mogu zamisliti tvoj ružičnjak, bit će to vatromet boja i mirisa. Pogled s terase u tvoj vrt djeluje jako smirujuće.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 18:24
WOW! sve je super, prekrasno uređen vrt!   
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 18:43
Vrt je predivan,a cvijećesmile227
Na vrh
sara View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 175
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 19:43
vrt iz snova
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
Na vrh
lukaccc View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 203
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lukaccc Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 19:48
bit će ruža kolko ti srce poželi.
sve je divno, no onaj ćup mi je zapeo za oko. odkud ti, ako smijem pitat?
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 07:37
Hvala svima!
Lukaccc: Ćup sam izradio prošle jeseni. Postupak izrade sam opisao u dnevniku radova pa, ako ti se da, možeš to moje petljanje malo proučit i sam napravit nešto slično. Tongue
Mislim da je to ovdje:

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 07:49
Mali gogo čitala sam sve na tvom vrtu, od početka, dobro je što si se oporavio od svih nedaća što su te bile zatekle i još bolje da se ponovo možeš s uživanjem baviti svojim vrtom, u kojem evo i ja sada uživam. LOL
Tulipani su ti prelijepi, ma i sve ostalo, ali meni je za oko zapao onaj plavi jaglac, nisam ni znala da to postoji! Savršen je, ako ikada budeš imao koji bokor viška, sjeti se mene Embarrassed

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 08:06
Šetnja tvojim vrtom je poseban užitak.Big%20smileClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:40

Baš se veselim tvom budućem ružičnjaku, kad budu "dani otvorenih vrata" doći ću ga vidjeti.Wink

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 11:17
Evo par najnovijih fotki, jučer uslikanih:

I na kraju, nabrao sam jučer dosta rotkvica za kolege s posla. Doručkovali smo ih danas uz kruh i paštetu. To je već lagano postala tradicija u firmi: moje rotkvice, kifle i pašteta.... LOL

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 11:22
Dragi moj salaš je prekrasan, a i fotke su sve bolje i bolje Wink. I da vrlo sam ljubomorna na tvoje kolege s posla, da je bar meni netko kraj mene pa da me hrani, ja i zaboravim na klopu do 15h. I sviđa mi se ručni rad na stolu.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 11:24
Prekrasno Gogo, uz cvijeće i ovo prekrasno zelenilo, pažnju posebno plijeni ona vijugava stazica i tvoj ćup Clap
život je more
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 20:11
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:21
Tvoj vrt mi se dopada, jer u njemu imam dojam da priroda diše. Nije samo cvijeće i cvjetnjak, nego puno više od toga.

Ima još vrtova koji mi imaju taj indijanski duh ( prirodnjačko japansko osoben) Cimi, Fuksija, Korjenko. .... da ne nabrajam više ima ih još...
 I svaki je poseban na poseban način, bravo za maštovotostsmile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:24
Kod tebe je sve prekrasno i skladno. Puno zelenila i puno boja. Stazica baš mami na šetnju, a ćup se odlično uklopio 
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 08:15
sve se dobro uklopilo,i nadam se da ces nas obradovati uskoro novim slikama
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 08:30
kod tebe je stvarno užitak prošetati! Clap
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 12:50
Kako je lijepo u tvom vrtu kad se ovako zazeleni! A maćuhice u krilu onog gorostasa zaslužuju jedno poziranje u prvom planu. Predivno!!
Na vrh
sara View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 175
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:12
odmor za dusu
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 20:26

perunike su ti predivne

cvijet za cvijet=buket
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3233343536 66>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.