Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 43>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2010 u 00:34
Navratila opet na terapiju, ovaj put uzela dvostruku. Treba mi, kiša pada već dva dana, a ja meteoropat. A tvoj vrt pun novina i to lijepih. 
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:49
ivna
bas me iteresuje kako ce izgledati'lavanda stablasica' kad procvjeta .skoro sam dobila nov katalog i vidjela da imaju lavandu,al cijena je paprena.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 22:40
Ja imam takvu lavandu i nije mi baš puno cvjetala, možda da je jednom pustiš da procvjeta, ...ma i ovako je lijepa... Clap
život je more
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2010 u 21:16
pregledah sve detaljno od mojeg odsustva. Panoramske fotke, naročito one iz više perspektive daju odličnu dimenziju tvojega vrta, koji je sve dojmljiviji ovako razbujan i raskošan.
Jako me iznenadila tvoja bauštelica, sve ljepša i cvjetnija, iz dana u dan naprednija, a u njoj najdomljiviji tvoji ostići.
Oduševio me kamen kojeg si ispunila sukulentićima, predivna elegantna kamena žardinjera s koprivama, čarobne ruselije i kalistemoni.
Ljubomorna sam na tvoju zlatoglavicu jer je ljepša i naprednija od moje. Ali, ti se je ipak posadila 23.3., a ja tek 4.5. Sigurna sam da će je moja dostići svojom ljepotom, pa će biti ljepša od tvoje, tralalalala...
I za kraj, moji favoriti, čarobni, nježni i profinjeni oxalis i nenadmašni Roštiljko. Genijalno si ga uredila, ukrasila sukulentima i sedumima.
Svakako mi se više sviđa ovako, nego napunjen ćevapima i mesurdom.
Svala čast Ivna!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 00:04
Draga ivna kod tebe je previ raj,ti imaš cviće birano sa ukusom i tako lipo raspoređenosmile57
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 23:53

HAHAHAA baš mu pričam kao nikako ne mogu doči do fotića kada ga trebam ,  hahahaa ,izgleda da če upaliti

polako ,idem redom Thumbs%20Up
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 23:50
Curke moje hvala vam smile78!
Otok, Smile i naravno hvala na identifikaciji.

Konte, sad imam osjećaj da ga vidim na svakom čošku a dok sam se mučila sa posijanim činilo mi se da je neka turbo egzota za pronaći LOL.

Anči, kupovina MM je dugogodišnja škola, pssst savjet, samo "mantraj" što ti je jaaaako lijepo i tako svaki dan, vjeruj pali Wink.

Lantana, samo jedna napomena ova moja lavanda nije cvala niti jednom u 5 godina, ja to opravdavam čestim šišanjem, ali jednostavno ne znam kakva bi bila da ju pustim da procvate, tj. ne znam da li bi sad tek uopće počela cvasti Confused.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 23:06
Dobro si složila ove kombinacije, ona lavanda stablašica ti je super, mislim da će joj lijepo biti u društvu s asteriksom, još da procvatu istovremeno, bit će to kombinacija za 5. Clap
život je more
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 22:58
Lako je tebi kada imaš dobrog M
Thumbs%20Up
I moj je super al nezna  kupiti baš tako egzotične stvar iCool
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:34
bome kopriva je famozna Thumbs%20Up
nego..izluđujete me tim asteriksom jedino ga ja nemam LOL moram do placa svratiti ili čekati flora art LOL 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:29
Kako možeš reći, ako navrati Otok? Pa znaš da sam redovno tu. Vrt ti je sve ljepši i ljepši.

A onaj rascvjetani sukulent je echeveria.
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 20:58
Cvjeće ti je prekrasno, baš mi se sviđa lavanda stablašicasmilie_ga_041.gif
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 20:36
Mali kaktuse, srećem te i kod mene i u vrtovima , ma vrijeme je i za pokazivanje tvojeg  "cvjetnog carstva" Wink ! I da, hvala na posjeti i ovaj put Hug.

Štefi, draga pa ja sam mala maca spram tebe i tvog vrta Embarrassed!

Anaida, upravo zbog raznoraznih Fifija ja i držim začinsko bilje na balkonu jer ga mi obožavamo u kuhinji Wink LOL.

Bergenia, ja mu ne znam ime Embarrassed jer ga nisu znali niti u rasadniku gdje sam ga kupila Confused, pa i meni liči na nekakvu čuvarkuću, prvo mi pada na pamet naša Otok  koja bi ga mogla identificirati, pa ako mi navrati u goste, možda i bude primjetila da ne znamo ime ovoj ljepotičici Smile!

Iako je vrijeme nikakvo, počeo se otvarati i digitalis Big%20smile

zasadila i astericus kod kuglaste miljenice

Ovo su kombinacije za dvorišni zidić

svega i svačega ali ništa bez koprivica

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 17:02
Ovaj kaktusić ima predivan cvijet. Podsjeća me na kaktus- čuvarkuću ali cvijet mu je nekako drukčiji? Što je to?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 13:23
Ivna i kod mene je vrijeme li-la, posebno danas. Kiša je padala, pa pljuštala - a sad se malo i sunčeko probija ali još uvijek preko oblaka.. Voljela bih i ja da se vrijeme malo ustabili.. Ali ti si nam baš lijepe slikice sliknula, sve pohvale tvojoj lavandi, baš izgleda zdrava i bujna!! A i sve ostalo je lijepo - polica sa začinima pun pogodak!! Ja svoje začine na ogradi imam u posudama. Imam ih i u kamenjaru, ali ti nisu za kuhinju - Fifi voli na njima ležat, a i možda nekaj drugo po njima radi pa s ne usudim uzeti ih za prehranu Smile
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 13:18
Predivno, predivno, predivno...Calistemoni, ruselije..ma ljubomorna sam na tvoje cvjećke..smile39  smile79
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 12:59
Super cvijećesmile71nebih nista izdvajala,sve je prekrasno
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 11:49
Anči, nisam ih ja kupovala već MM ali mislim da mi je rekao za jedan da je 50-tak kuna a drugi i nešto manje Wink!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 11:04
Hvala ivna na informaciji Tongue
Morat ču u Baumax u Osijek po njega  Thumbs%20Up ,kolko je koštao sječaš li se ?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 10:57
Baš si lijepo sredila, ova posljednja slika mi je super, a koliko pitara imat ćeš posla ovog ljeta Clap
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.