Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 43> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Navratila opet na terapiju, ovaj put uzela dvostruku. Treba mi, kiša pada već dva dana, a ja meteoropat. A tvoj vrt pun novina i to lijepih.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ivna
![]() bas me iteresuje kako ce izgledati'lavanda stablasica' kad procvjeta ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja imam takvu lavandu i nije mi baš puno cvjetala, možda da je jednom pustiš da procvjeta, ...ma i ovako je lijepa...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
pregledah sve detaljno od mojeg odsustva. Panoramske fotke, naročito one iz više perspektive daju odličnu dimenziju tvojega vrta, koji je sve dojmljiviji ovako razbujan i raskošan.
Jako me iznenadila tvoja bauštelica, sve ljepša i cvjetnija, iz dana u dan naprednija, a u njoj najdomljiviji tvoji ostići.
Oduševio me kamen kojeg si ispunila sukulentićima, predivna elegantna kamena žardinjera s koprivama, čarobne ruselije i kalistemoni.
Ljubomorna sam na tvoju zlatoglavicu jer je ljepša i naprednija od moje. Ali, ti se je ipak posadila 23.3., a ja tek 4.5. Sigurna sam da će je moja dostići svojom ljepotom, pa će biti ljepša od tvoje, tralalalala...
I za kraj, moji favoriti, čarobni, nježni i profinjeni oxalis i nenadmašni Roštiljko. Genijalno si ga uredila, ukrasila sukulentima i sedumima.
Svakako mi se više sviđa ovako, nego napunjen ćevapima i mesurdom.
Svala čast Ivna!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga ivna kod tebe je previ raj,ti imaš cviće birano sa ukusom i tako lipo raspoređeno
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
HAHAHAA baš mu pričam kao nikako ne mogu doči do fotića kada ga trebam , hahahaa ,izgleda da če upaliti polako ,idem redom
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Curke moje hvala vam
![]() Otok, ![]() Konte, sad imam osjećaj da ga vidim na svakom čošku a dok sam se mučila sa posijanim činilo mi se da je neka turbo egzota za pronaći ![]() Anči, kupovina MM je dugogodišnja škola, pssst savjet, samo "mantraj" što ti je jaaaako lijepo i tako svaki dan, vjeruj pali ![]() Lantana, samo jedna napomena ova moja lavanda nije cvala niti jednom u 5 godina, ja to opravdavam čestim šišanjem, ali jednostavno ne znam kakva bi bila da ju pustim da procvate, tj. ne znam da li bi sad tek uopće počela cvasti ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobro si složila ove kombinacije, ona lavanda stablašica ti je super, mislim da će joj lijepo biti u društvu s asteriksom, još da procvatu istovremeno, bit će to kombinacija za 5.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Lako je tebi kada imaš dobrog M
![]() I moj je super al nezna kupiti baš tako egzotične stvar i
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome kopriva je famozna
![]() nego..izluđujete me tim asteriksom jedino ga ja nemam ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako možeš reći, ako navrati Otok? Pa znaš da sam redovno tu. Vrt ti je sve ljepši i ljepši.
A onaj rascvjetani sukulent je echeveria. |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvjeće ti je prekrasno, baš mi se sviđa lavanda stablašica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Mali kaktuse, srećem te i kod mene i u vrtovima , ma vrijeme je i za pokazivanje tvojeg "cvjetnog carstva"
![]() ![]() Štefi, draga pa ja sam mala maca spram tebe i tvog vrta ![]() Anaida, upravo zbog raznoraznih Fifija ja i držim začinsko bilje na balkonu jer ga mi obožavamo u kuhinji ![]() ![]() Bergenia, ja mu ne znam ime ![]() ![]() ![]() Iako je vrijeme nikakvo, počeo se otvarati i digitalis ![]() ![]() zasadila i astericus kod kuglaste miljenice ![]() Ovo su kombinacije za dvorišni zidić ![]() svega i svačega ali ništa bez koprivica ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivna i kod mene je vrijeme li-la, posebno danas. Kiša je padala, pa pljuštala - a sad se malo i sunčeko probija ali još uvijek preko oblaka.. Voljela bih i ja da se vrijeme malo ustabili.. Ali ti si nam baš lijepe slikice sliknula, sve pohvale tvojoj lavandi, baš izgleda zdrava i bujna!! A i sve ostalo je lijepo - polica sa začinima pun pogodak!! Ja svoje začine na ogradi imam u posudama. Imam ih i u kamenjaru, ali ti nisu za kuhinju - Fifi voli na njima ležat, a i možda nekaj drugo po njima radi pa s ne usudim uzeti ih za prehranu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno, predivno, predivno...Calistemoni, ruselije..ma ljubomorna sam na tvoje cvjećke..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Super cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Anči, nisam ih ja kupovala već MM ali mislim da mi je rekao za jedan da je 50-tak kuna a drugi i nešto manje
![]() |
|
![]() |
|
Hvala ivna na informaciji
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Baš si lijepo sredila, ova posljednja slika mi je super, a koliko pitara imat ćeš posla ovog ljeta
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |