Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 370> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lantana,daj,molim te,reci,jel taj Astersicus sitna biljčica?Imam nešto kaj isto cvate,plazi,a ima listiće negdje oko 4cm dugačke.Jel bi to bilo to,kaj misliš?To sam nedavno dobila,a vlasnica ne zna kak se zove.
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kako je lijepo doći na tvoje stranice i nauživati se prekrasnog cvijeća i vidjeti sunčano vedro nebo. Ja to nisma vidjela danima.............
Ruže su jako, jako lijepe..........
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
mama mia koje ruže,fantastične su!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepo je prošetati tvojim vrtom i uživati. Svaka čast!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Otok lipa pisma
Niho nemoj se ti pokajati, možda je prođem bolje nego ti ![]() Lika1 za tebe danas cvijet crvene Nuna i Rennne radim im ništa, ove godine nisam ni pognojila, samo ih redovito orežem kad ocvjetaju. Lilie od ovoga što si nabrojila nešto imam mladih pa ću ti poslati. Rain moglo bi biti to jer kad su mlade imaju duže listove i zelenije, slikaj pa ćemo vidjeti Hvala vam i svima ostalima na posjeti ![]() Kod mene je jutros bilo nebo na zemlji, a sad je već sunce. Jučer sam pituravala stolove i stolice za terase, a noćas nevrijeme sve mi srušilo ![]() U vrtu ima noviteta Nihin grčki oleandar se sprema cvijetati, bio je malo bolestan, napale ga mušice, ali neo-pitroid ubija sve ![]() Našla sam ovaj cvijet u jednom zapuštenom parku, zna li netko koji je cvijet ![]() ![]() Gaura ima prve cvjetiće ![]() Verbena ![]() Pakujaca imam tri vrste, ali na svakom su po 3-4 cvijeta ![]() ![]() Ovaj mi je najljepši ![]() Ovo isto neznam što je ![]() Bijele margarete su krenule ![]() I za kraj tri ljepotice... Astromerie ![]() Amarilisi ![]() Crvena bugenvilia ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kod nas pada i dalje, pa je lijepo biti na suncu u tvojem vrtu!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prekrasno ti je sve.
Pakujci me uvijek oduševe, možda zato jer kod mene još nisu procvjetali. Sijala sam ih lani, preživili zimu, imaju par pupova, a nikako da se otvore. Ti si svoje sijala, ili..? |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Lantana,ono kaj si našla na zapuštenoj livadi ti je divlja orhideja,iznenađujuće je koliko ih raste kod nas,vjerojatno zato jer je sve više zapuštenih površina.Košnjom one nestaju.Vidiš da je svaki pojedini cvjetić minijaturni cvijet orhideje.
Bum slikala Asteriscus kad živne,hvala ti! |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kao i uvijek sve predivno i uvijek nešto što svojom lipotom nas uzdrma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Prijalo mi u tvom vrtu,astromeria i amarilis i bugenvilia
![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Opet sam uživala kod tebe.Amarilisi su predivni.Moj se sprema da procvijeta .
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bijele i crvene ruže naizmjenično,nevinost i ljubav crvena kao krv,a iznad njih kao Akropolis iznad Atene, bijeli kamen, ma di smo mi to
![]() |
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Bijeli cvijet sa 9 slike je možda - Phlox stolonifera
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Anaida i kod mene je naizmjenično sunce i kiša, cvijeću godi, a nama tko nas pita...
![]() Otok nisam ih sijala nego sam dobila, i prije nego što sam došla na forum nisam ni znala koji je to cvijet, i uvijek bi mi ga pojeli puževi, sada dobiju malo plavih bombona pa ostave moje pakujce na miru. Samo što ne cvatu baš puno, nekoliko cvjetova i gotovo. Rain, hvala ti na identifikaciji, znaš i ja sam pomislila da bi mogla biti divlja orhideja, ali nisam se usudila to reči jer misam bila sigurna ![]() Mira, Gio, Nuna ![]() Sara vratila se ti nama iz Senja i odmah u posjete... ![]() Mari sve si pogodila "bijele i crvene ruže naizmjenično,nevinost i ljubav crvena kao krv" Muhlenbergija hvala ti, meni je sličio cvijet na phlox, ali listovi su drugačiji od onih koje imam. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo da znaš i moj grčki olijander če još malo cvijetati nemoj se hvaliti toliko -imao je bubice žute i ja prskala sa koprivom koja je bila pokiselita i neću dok živim više nikad svoga života to uzeti u svoje ruke --kad nisam umrla povraćajuči od smrada radije bi ga bacila -
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
A jesi vražja Niho
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I ja sam u ovu kišnu večer šetala kroz tvoj morsko-cvjetni ugođaj i baš je bio bio ugođaj za sva osjetila, kao i uvijek......
![]() Teško mi je izdvojiti favorita jer na svakoj pregledanoj stranici je barem jedan favorit, pa su to ostići, majčina dušica, lamparantus, a njih sam izdvojila jer su moji lanjski ostići
![]() ![]() ![]() Ali tako je to kod nas na kontinentu, neke biljke nas baš ne vole, zato imamo tvoj vrt za uživanje i divljenje.
Ruže su ti prekrasne, to več i vrpci na krovu znaju , kombinacija crveno bijela je za 10
![]() |
|
![]() |
|
Kat.rea havala ti, dobro ti kažeš neke biljke neće kod vas, a neke neće kod nas, zato imamo forum da uživamo u onome što nemamo.
Danas sam se od muke nasmijala, došla kući kasno iz posla oko 18 sati, a moji Njemci me zovu da mi pokažu što je sve procvalo ![]() Ljepotice koje su se na moj otok preselile s drugog otoka ![]() Ovoj i ne trba cvijet i ovako je lijepa ![]() Ova me posebno iznenadila, nisam očekivala cvijet ![]() Evo ih i kainu, lijepo su ga već popunile ![]() Malo kaktusa ![]() Koa da ima krunu na glavi ![]() ovaj će biti pun cvjetova ![]() burittov rođak još cvate ![]() Sedumi ![]() ![]() Ovih puno cvate ![]() Esheveria ![]() i na kraju jedna mala mječika koja je sam izrasla iz ove velike škrape ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Sukulente i kaktusi su lipi po svojim oblicima,a kad procvatu prekrasni su,a ja neke i po prvi put vidim i divim se kao što je taj na drugoj slici
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 191192193194195 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |