moj kutak za opustanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 35> |
Korisnik | |
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Draga mimar, slikice koje si nam stavila ostavljaju ljude bez daha!
Koliko prekrasnog cvijeća! Na nekim slikicama i ne znam u čemu je riječ, ali znam da je krasno!
Za mene je tvoj vrt danas broj1!
![]() A vi božuri su me ostavili bez riječ:
![]() I....da si mi bliže ( a šteta što nisi) užicala bih te onih prelijepih perunika) No,
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kakva eksplozija boja! Znam od prije da imaš prekrasne biljke...ove godine su još raskošnije i ljepše, a vrt ti je uredan i prekrasan! Praznik za oči!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
I sad bi ti instrukcije iz fotografiranja.....čuj draga ne treba ti izgovor za doći k nama |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Mimar drago mi je da si bolje, i da si mislila na nas u trenucima stresa, i ja ponekad kad legnem da mi ne dolaze ružne misli samo mislim na cvijeće i prekrasne prizore na našem forumu, a o tvom cvijeću ne treba ništa posebno govoriti svaka slika je plakat za sebe
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Koliko boja, kakve raskošne bilje, a sve to na predivnim slikama - bravo majstorice.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svaka slika nosi ljepotu! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
mimar kako tek sve ovo izgleda u stvarnosti?sigurno ocaravajuce
![]() Drago mi je da su ti nasi vrtovi pomogli ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
božuri su prekrasni..a imaš i veigelu i baš je lijepa...( ima li koja grančica viška?
![]() ...pakujci su isto prelipi..ja ima na otoku ali još nije cvjetao... |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasno cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Koliko ti prekrasnog cvijeća imaš
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš se radujem što si bolje. A tko se bavi ovom ljepotom? Jer ovo je divota, nemam riječi da izrazim svoje divljenje.
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Prelijepe slike prelijepog cvijeća!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Dugo me nije bilo u mom kutku... Ovih dana sam obisla vecinu vasih
vrtova i nagledala se svakojake lepote...kako ne mogu dugo sedeti i
svakom posebno ostavljati poruke ovde zelim da vam kazem da sam
odusevljena vasom energijpm, entuzijazmom i nacinom na koji sredjujete
vase vrtove dajuci im tako onu neophodnu raznolikost po kojoj je svaki
poseban na svoj nacin.
Koliko sam "zarazena" ![]() Jako sam tesko podnela magnetnu rezonancu kada sam je prvi put radila, ne boli, ali je osecaj da ste u 'kovcegu" neprijatan, a buka koju stvara neponosljiva, iritirajuca . Sada su mi dali savet da mislim na nesto lepo,egzoticno da bih skrenula misli. Pokusala sam sa gradovima u kojima sam bila, nije islo ![]() ![]() ![]() Bolje sam, opet sam u svom kutku... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivan kutak za opuštanje sa različitim cvretnicama i zelenilom!Sa užitkim sam prošetala kroz tvoj vrt i divila se
![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
pa ti imaš vrt iz bajke.do sada nisam ga uspjela pogledati,ali sad kad sam ga otkrila svaki dan sam u njemu.
![]() ![]() ![]() da li si kupovala ruže direktno od uzgajivača ili u trgovini? |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Mimar, raduje me da si opet s nama i da i dalje možemo uživati u ljepotama tvoga vrta.
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Stvarno kutak za opuštanje i to kakav
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj kutak opušta i svakog šetača svojim predivnim bojama i raznolikošću biljnog svijeta!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1819202122 35> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |