Moj medvjeđi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 83> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bila sam već u tvom medvjeđem vrtu, ali evo nisam ostavila trag, pa red je da i ja pohvalim sve što sam pročitala i vidjela.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
hehehe, da ni ja nemrem dočekat da krenem u radove. No, već par dana razmišljam kako bih jednu misao podijelio s vama, a uvijek mi nekako promakne kad sam online... Meni se nekako čini da je zemlja ove godine nekako "plastična". Površinski sloj zemlje kao da je nečim sljepljen i odvaja se u slojevima. Baš sam isto komentirao s prijateljicom neki dan kad smo kod nje radili lom u vrtu i selili biljke u moj i ona se slaže sa mnom... Čudno mi je to sve pomalo
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Možda su se ipak prevarili. Za danas su rekli obilniju kišu, a kak vidim malo se smirila i ona i vjetar. ni oblaci nisu više onak crni ko jučer
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Hvala na posjeti i pohvalama
![]() Biti će mi radost ugostiti vas u svojem vrtu. Danas je, kao i većini vas, kišovito pa mogu samo gledati kroz prozor i čekati da se vrijeme promijeni. Kako sam pročitao u jednom od dnevnih glasila, ovakvo nam vrijeme prognostičari proriču do sljedećeg četvrtka ![]() No, nadam se da im je grah krivo opal i da su se zeznuli |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo i ja baš prvi put sam navratila kod tebe -i hej baš sam uživala ------------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Želim ti dobar dan, prošetala sam tvojim vrtom od kraja prema početku, nisam se mogla stopirati i to najviše na onom djelu gdje opisuješ nastanak svog novog doma; od ideje do konačne realizacije, stvarno sam oduševljena, za takvo što treba imati stvarno puno volje i nadasve ustrajnosti.
Tvoj vrt polako raste i ne sumnjam da će izgledati bajkovito!
Od sada ću i ja navraćati tu da vidim ima li kakvih idejnih "novitadi"...
![]() ![]() Lijep pozdrav!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Inox ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2009 Lokacija: VG Status: Offline Bodovi: 538 |
Kako sam samo u prolazu, bit ću kratak (to mi uglavnom baš ne uspijeva). Ovaj ću put reći samo: Svaka čast Medo, moje poštovanje u svim aspektima. Ovo što Ti živiš, ovo što radiš (stvaraš), ovo što promišljaš…to je to!
![]() LP |
|
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
|
|
![]() |
|
dada, hvala na šetnji i pohvalama. nadam se da će biti još i bolja u nekom sljedećem navraćanju...
hamara, kaj se nastavka tiče, u glavi je dosta toga, ali ovo me ne-vrijeme drži u kući... koliko nam god puno značila ta kišica, sad bih ja malo van, radit nekaj!!! Pa onda ovako, ako ovo čita netko tko ima kredita kod Velikog Šefa, nek mu predloži da pada ujutro dok sam ja na poslu, a popodne fino nek nam zasja sunčeko hehehe |
|
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
evo... počela na početku i stigla do kraja... i jedva čekam nastavak!
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Danas sam prvi puta prošetala tvojim posjedom i baš mi se svidjelo. I ja sam, baš kao i ti, uvjerena da će tvoj vrt jednoga dana biti čista uživancija...vrijeme brzo prolazi i taj dan će jako brzo doći. Samo naprijed!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Evo mene, prizdravio, ali danas sam odlučio posjetit dragu mi prijateljicu, koja mi je auto natovarila sa toliko biljaka da sad imam kaj radit dva tri dana... Nije da mi je žao, hehehehe...
Misty Srele nije naučil niš z motikom, probao sam, ali ne popušta. Mislim da će trebat malo više truda, al nikad se ne zna. Proljeće, hvala ti na pohvalama, drago mi je da ti se sviđa moj vrt, a nadam se da ćeš i ti jednoga dana imati svoj grunt i na njemu uzgajati mnoštvo biljaka. Još jednom svima hvala i za želje za oporavkom, sada je već puno bolje, iako ketonali još uvijek kolaju mojim venama... |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Medo, evo i ja sam se oduševila tvojim gruntom, tvojim vrtom i tvojim tekstovima.
Mislim da si dobio još jednu "sljedbenicu".
![]() Tema ti je kompletna, osim slika odlično je popraćena tekstovima koji su iznimno zanimljivi.
I ja živim u Zg ali u dijelu gdje imam puno zelenila, ali sam odrasla također na asfaltu. Želim reći, da me zadnjih par godina također vuče da se okušam u poljoprivredi, iako me to prije nije uopće zanimalo. Ove godine ću prvi puta imati svoju rajčicu za sada još u velikim kantama, ali će biti moja.
![]() Još jednom sve pohvale za tvoju temu. Čekamo nastavak...
Brz oporavak ti želim.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kiša ne dopušta odlazak u vrt pa sam došla samo provjeriti je li Srećko naučio baratati s motikom?
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
medo, držim fige da brzo ozdraviš i da još brže možemo guštati u sličicama tvog grunta
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hvala lukaccc. i ja se nadam da će to biti neki rok do kojeg će sve sjesti na svoje mjesto
|
|
|
|
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
kućica je super, a o stolu da ni ne govorim. stvarno svaka čast. sad kad za godinu dvije sjedne većina u vrtu na svoje mjesto, i kad dobije nekakvu vizuru i izgled, onda će to biti to- pravi raj.
|
|
![]() |
|
Hvala svima na pohvalama i podršci. Naravno da ću polako, brzo nikad ništa dobro ne ispadne...
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7677787980 83> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |