Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj novi dom
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj novi dom

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 151>
Korisnik
Poruka
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 06:23
Uvijek je uživancija prošetati tvojim vrtom. Predivna stabla iz krasne šume. Sjećam se da smo ko klinci cuclali slatki sok iz akacijinih cvjetova.
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 08:31
Originalno poslano od člana rain rain napisao:

Znaš,Misty,kaj me kod tebe oduševljava?Pažnja i radost s kojima svakoj biljci pristupaš,sitne promjene koje te ushićuju,tvoje djetinje oduševljenje svakom travkom,listom i cvjetićem.Pa,tvojim biljkama ne treba gnojiva,ti ih ljubavlju hraniš!

Slažem se u potpunosti!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 06:41
Originalno poslano od člana niho niho napisao:

Stablaaaaaaaaaa-vratila si me na nešto i mogu ti reći da ima svega toga -a nalaz mamografije je ok-nije ono kako treba ali super sam i i samo ču tablete koristiti ---trajače ali treba vremena--i hvala ti draga moja na svemu i da znaš da sam i danas uzimala cviječe -sadila i razmišljala o svemu tvom i malo me sve to oraspoloži -Savaka ti čast legendosmile79
Draga niho, radi tebe dan mi je odmah ljepši! Kao da je sunce zasjalo, a zapravo kiši..
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 16:50
rado svratim u tvoj vrt,a prijala mi je i setnja ovim divnim krajolikom
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 06:36
Hvala vam što ste me ispravili, ja sam te šumarke greškom doživjela kao šumarke glicinije, baš sam početnik!  Jedino me zbunjivao taj intezitet mirisa, ali nikada prije nisam vidjela akacije Embarrassed
Jedna grančica je završila u vazi u mojoj kući, cijela kuća miriše! Čudesno!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 12:02
Kod tebe se stvarno tako osijećam pozitivno neznam zašto aliiiiiiiiiiii nešto ima ----sva me radost neka obuzme -možda tvoje riječi su me jako dotakle -i hvala ti draga moja od srca
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 21:22
Misty-da prije svega dobro nam došla i dugo se družila sa nama.
Provela sam lijepe trenutke u tvome vrtu.
Doći ću opet.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 07:57
Kiši. Sjedim na balkonu, ispijam kavicu i gledam kako sve i u vrtu i u dvorištu buja u toliko različitih nijansi zelenog  Smile

Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 21:13
Prva jutarnja kavica s pogledom na razbujali vrt... hmmm... divota.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 20:21
Kasno popodne prošetala sam sa svojom gošćom do obližnje šume i pred nekim prizorima ostala bez teksta! Naišli smo na, čak nekoliko šumaraka bijelih glicinija, a neka stabla u njima sigurno 7 - 8 m visine. Pokušala sam neke detalje tih šuma uhvatiti mojim jadnim fotićem, slike ni blizu ne dočaravaju stvarne prizore, a mirise možete samo zamisliti!

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 07:30
Priroda je po sebi stvorila najljepši vrt ,samo treba znati uživati u njemu,kao ti draga mistysmile92
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 17:30
Misty-da - ti si zaista velika pozitivka i puna energije! I kad kiša pada nađeš si posla, kreativnost kod tebe ne fali! Obožavam takve ljude!
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 22:37
Bok Misty, baš sam lijepo prošetala kroz tvoj vrt od početka do kraja, pročitala i par dobrih savjeta, poigrala se s tvojim ljubimcima.
Lijepo je kako uživaš u svakoj novoj biljci i vrt sređuješ takoreći iz početka...
predivne hoste imaš..Thumbs%20Up a ove akacije sa zadnje slike mirišu sve do mene....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 07:59
Ne mogu u vrt po kiši, pa planiram što bih mogla uraditi s plijenom kojeg sam dovukla iz jučerašnje šetnje šumom. Mislim da bih mogla pokušati napraviti neke posude za cvijeće - tuljke, možda ih "obući" u pokošenu travu i učvrstiti među grane ovog panja? Rolling%20Eyes

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 22:18
Stablaaaaaaaaaa-vratila si me na nešto i mogu ti reći da ima svega toga -a nalaz mamografije je ok-nije ono kako treba ali super sam i i samo ču tablete koristiti ---trajače ali treba vremena--i hvala ti draga moja na svemu i da znaš da sam i danas uzimala cviječe -sadila i razmišljala o svemu tvom i malo me sve to oraspoloži -Savaka ti čast legendosmile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 07:58
Živiš u prekrasnom okružju! Mir za dušu i oči. A mogu zamisliti kako mirišu akacije.....Big%20smile
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 21:23
Lijepo je prošetati prirodom,ona je naše neprocjenjivo blago.Lijep pogled imaš sa teraseTongue
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 20:27
Bližio se suton, a zbog veličine stabala trebala sam se prilično udaljiti da bih vam pokazala, makar približno njihovu veličinu

Poneko od tih stabala zalutalo je među ostala stabla u šumi

tek snimak iz blizine može pokazati ljepotu ovih grozdastih cvjetova, a taj miris dugo neću zaboraviti!

Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 07:55
Originalno poslano od člana Mira021 Mira021 napisao:

Priroda je po sebi stvorila najljepši vrt ,samo treba znati uživati u njemu,kao ti draga mistysmile92
Ponekad mi se čini da sam previše godina potrošila u životnoj trci u kojoj nije bilo vremena za uživanja koja tek sada do kraja upoznajem Embarrassed
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 19:23
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Misty-da - ti si zaista velika pozitivka i puna energije! I kad kiša pada nađeš si posla, kreativnost kod tebe ne fali! Obožavam takve ljude!
I ja kod ljudi visoko vrednujem kreativnost, a uvijek sam, pa i onda kad sam vrijeme otkidala od spavanja, nešto morala stvarati Wink
Sad imam puno vremena, još uvijek puno volje, a onda još jedino treba pronaći nešto što mogu sa (nažalost) dosta manje snage Confused

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.