Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 16171819> |
Korisnik | |
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kutija je moj favorit, takvu salvetu još nisam nigdje vidjela, prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Još jedna u nizu krasnih kutijica
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Felina,sretan rodjendan i svako dobro
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
sretan rodjendan
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() Bravo, ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja, ugodno si me iznenadila poklonom za moj rođendan, koji je isti dan kao i tvoj (uh da je bar i ista godina) - predivan je - pravo remek djelo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako neobičan sat!!!! Jako zanimljivi motivi!!!
Tvoja kćer i ja volimo iste životinje ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako, jako uspješan rad
|
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Tvoja kćerka sigurno ima prekrasan unikatni sat.Povedi ju(ako već nisi)na jedan izlet do Đakova i tamošnje ergele.....nećete požaliti.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
jako interesantan sat, a pogotovo motivi.
Kćerka je sigurno sva zadovoljna i sretna. Meni bi jedino bilo puno bolje da su brojke veće i šire postavljene, nekako su mi premale u odnosu na kazaljke i cijelu kompoziciju. odnosno previše su mi skupljene u sredini. Inače je jako zanimljivo i odlično tonski odrađeno. |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() |
|
brani ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 242 |
Prekrasno sve....
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ovo je nešto novo i zanimljivo, ja jako volim tekstil i tvoja torbica mi se sviđa.
Nadam se da češ svoje iskustvo primjeniti i na drugim tekstilnim stvarima |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Razigrani konji,rascvjetale torbe,fantastično.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Nikad radila na tekstilu, al isto znam šta je lipo-ovo mi je super, a posebno mi se sviđaju ove dodane note
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvla na komplimentima brani, nada-m Kika56 i maredelmare. Malo novih vješalica i prigodnih bočiva za maslinovo ulje. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
Felina,majstorice,odusevljena sam,prelijepo. |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Vješalica s lavandom-a šta da kaže...čim vidim lavandu, meni to teško da se neće svidit
![]() A bočice, ovo je oblik koji sam i ja bila nakupovala i na kojima sam radila...a imam ih još...ajme ![]() Strašno mi se sviđa tvoja verzija, ajme-sad su mi draže nego moje... ![]() Posebno mi se sviđa ovo što si radila s konturom i dodavanje ovih trakica...ovog grčko-rimskog uzorka (čiji li je već taj uzorak) Odlično Felina, zaista odlično! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 16171819> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |