Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 151> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uvijek je uživancija prošetati tvojim vrtom. Predivna stabla iz krasne šume. Sjećam se da smo ko klinci cuclali slatki sok iz akacijinih cvjetova.
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Hvala vam što ste me ispravili, ja sam te šumarke greškom doživjela kao šumarke glicinije, baš sam početnik! Jedino me zbunjivao taj intezitet mirisa, ali nikada prije nisam vidjela akacije
![]() Jedna grančica je završila u vazi u mojoj kući, cijela kuća miriše! Čudesno! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kod tebe se stvarno tako osijećam pozitivno neznam zašto aliiiiiiiiiiii nešto ima ----sva me radost neka obuzme -možda tvoje riječi su me jako dotakle -i hvala ti draga moja od srca
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
rado svratim u tvoj vrt,a prijala mi je i setnja ovim divnim krajolikom
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kasno popodne prošetala sam sa svojom gošćom do obližnje šume i pred nekim prizorima ostala bez teksta! Naišli smo na, čak nekoliko šumaraka bijelih glicinija, a neka stabla u njima sigurno 7 - 8 m visine. Pokušala sam neke detalje tih šuma uhvatiti mojim jadnim fotićem, slike ni blizu ne dočaravaju stvarne prizore, a mirise možete samo zamisliti!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Priroda je po sebi stvorila najljepši vrt ,samo treba znati uživati u njemu,kao ti draga misty
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Misty-da - ti si zaista velika pozitivka i puna energije! I kad kiša pada nađeš si posla, kreativnost kod tebe ne fali! Obožavam takve ljude!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Stablaaaaaaaaaa-vratila si me na nešto i mogu ti reći da ima svega toga -a nalaz mamografije je ok-nije ono kako treba ali super sam i i samo ču tablete koristiti ---trajače ali treba vremena--i hvala ti draga moja na svemu i da znaš da sam i danas uzimala cviječe -sadila i razmišljala o svemu tvom i malo me sve to oraspoloži -Savaka ti čast legendo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Živiš u prekrasnom okružju! Mir za dušu i oči. A mogu zamisliti kako mirišu akacije.....
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo je prošetati prirodom,ona je naše neprocjenjivo blago.Lijep pogled imaš sa terase
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bližio se suton, a zbog veličine stabala trebala sam se prilično udaljiti da bih vam pokazala, makar približno njihovu veličinu
![]() Poneko od tih stabala zalutalo je među ostala stabla u šumi ![]() tek snimak iz blizine može pokazati ljepotu ovih grozdastih cvjetova, a taj miris dugo neću zaboraviti! ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() Sad imam puno vremena, još uvijek puno volje, a onda još jedino treba pronaći nešto što mogu sa (nažalost) dosta manje snage ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bok Misty, baš sam lijepo prošetala kroz tvoj vrt od početka do kraja, pročitala i par dobrih savjeta, poigrala se s tvojim ljubimcima.
Lijepo je kako uživaš u svakoj novoj biljci i vrt sređuješ takoreći iz početka...
predivne hoste imaš..
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ne mogu u vrt
po kiši, pa planiram što bih mogla uraditi s plijenom kojeg sam dovukla
iz jučerašnje šetnje šumom. Mislim da bih mogla pokušati napraviti neke
posude za cvijeće - tuljke, možda ih "obući" u pokošenu travu i
učvrstiti među grane ovog panja?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Misty-da prije svega dobro nam došla i dugo se družila sa nama.
Provela sam lijepe trenutke u tvome vrtu. Doći ću opet. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kiši. Sjedim na balkonu, ispijam kavicu i gledam kako sve i u vrtu i u dvorištu buja u toliko različitih nijansi zelenog
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Prva jutarnja kavica s pogledom na razbujali vrt... hmmm... divota.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |