Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - OTOK- moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

OTOK- moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 203204205206207 374>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 20:52
Sigurno je to neka ženska vrsta Aeoniuma,voli mijenjati image!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 20:33
Originalno poslano od člana AgavaL AgavaL napisao:

Bravo Otok, dobro si to primijetila. Išla sam pogledati moj aeonium i iznenadila se kako je pobijelio u zadnje vrijeme a u toku zime je bio tamniji. Da nam nisi to pokazala nebi uočila razliku. Wink

A čini mi se da je danas još više prevladava bijela boja, baš ću ga opet slikati za par dana.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 20:32
baš interesantno Thumbs%20Up
Na vrh
Štefica View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1800
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Štefica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 20:23
I ja prošetala botaničkim vrtom i nauživala se gledajuči raznog i predivnog cvijeća.
Sukulenti su čarobni,nikad ih previše ne gledam na prodajnim mjestima,nekako me više zanima ostalo cvijeće ali sad kad sam vidjela tvoje svakako ču malo više posvetit pažnju njima u nekom dučanu pa mi možda koji i skoči u košaricu .
Na vrh
AgavaL View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 122
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje AgavaL Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 19:39
Bravo Otok, dobro si to primijetila. Išla sam pogledati moj aeonium i iznenadila se kako je pobijelio u zadnje vrijeme a u toku zime je bio tamniji. Da nam nisi to pokazala nebi uočila razliku. Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2010 u 19:20
Prije i poslije

Našla sam jednu staru sliku, pa pogledajte kako se u par mjeseci promijenila boja

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 18:48
Opet sam bilasmile71
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 10:40
Plavo - bijela kombinacija na stalku je fantastična Clap, uvijek ti se divim za te puste pitare, a ja samo gledam kako sve staviti u zemlju, jer mi se često dogodi da ove u pitaru ne zalijem.
život je more
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 09:17
pelargonija je fenomenalna smile107 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 09:08
Bakope su prelijepe,plargonije,kao i sve ostalo,ali karanfili su meni Thumbs%20Up
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 08:52
plava bacopa ,sarenolisna pelargonija
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 08:45
ma super je iovako bez cvijeta ..to stvarno nisam još vidla...molim ljepo kad se razraste zapiši me za pelcerčić Wink 
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 08:42
He, he ovaj puta sam išla u tom smjeru ali nisam htjela svaki put iznova bubuti pa sam "mudro" Wink pitala i šutila Approve LOL
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 08:38
Ivna, to je pelargonija
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 08:05
Kao prvo, stalak na prvoj slici je smile39, obožavam naprosto takve stvari!
E cvijeće je odmor za oči dakako, ali što je ono na trećoj slici odozada  sa šatiranim crveno-zelenim listovima?
Oprosti Otok, ja uvijek moram "zadaviti" s nekim pitanjem Embarrassed, ali kad kod tebe ima toliko toga čarobnog i meni još uvijek nepoznatog Embarrassed...
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 01:31
Rouge Cardinal je stvarno lijep, a lijepe su ti i bakope i verbene,pelargonije, vodenike, klinčeki...ma sve mi se kod tebe sviđa kad imaš stila. Sukulenti....stoički sam podnijela teror sukulentima, mazohizam mi je u krvi, sutra opet dođem na jednu teror-terapiju smile72
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2010 u 00:16
Plavu bakopu još nisam smile60 vidjela ,krasna je !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:20
Duda, to je isto pelargonija, šarenolisna. Zapravo je na njoj ljepši list nego cvijet, cvijet je mali crveni.
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:16
definitivno obožavam tvoj "terorizam" sa sukulentima tak bi se ja dala stalno terorizirat LOL..ma vrt ti je petica i ža mi je da si mi daleko da ođem malo virnut uživo divotu...samo šta je ovo lijepo između slikica pelargonija jel to kakva hauchera baš je gubica
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2010 u 21:04
Karanfilići

surfinije

pelargonije

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 203204205206207 374>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,500 sekundi.