OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evo malo cvijeća u teglama
![]() bijela bakopa ![]() plava bakopa ![]() verbena ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Karanfilići
![]() ![]() surfinije ![]() pelargonije ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
definitivno obožavam tvoj "terorizam" sa sukulentima tak bi se ja dala stalno terorizirat
![]() |
|
![]() |
|
Duda, to je isto pelargonija, šarenolisna. Zapravo je na njoj ljepši list nego cvijet, cvijet je mali crveni.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Plavu bakopu još nisam
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Rouge Cardinal je stvarno lijep, a lijepe su ti i bakope i verbene,pelargonije, vodenike, klinčeki...ma sve mi se kod tebe sviđa kad imaš stila. Sukulenti....stoički sam podnijela teror sukulentima, mazohizam mi je u krvi, sutra opet dođem na jednu teror-terapiju
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Kao prvo, stalak na prvoj slici je
![]() E cvijeće je odmor za oči dakako, ali što je ono na trećoj slici odozada sa šatiranim crveno-zelenim listovima? Oprosti Otok, ja uvijek moram "zadaviti" s nekim pitanjem ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ivna, to je pelargonija
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
He, he ovaj puta sam išla u tom smjeru ali nisam htjela svaki put iznova bubuti pa sam "mudro"
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ma super je iovako bez cvijeta ..to stvarno nisam još vidla...molim ljepo kad se razraste zapiši me za pelcerčić
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
plava bacopa ,sarenolisna pelargonija
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bakope su prelijepe,plargonije,kao i sve ostalo,ali karanfili su meni
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
pelargonija je fenomenalna
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Plavo - bijela kombinacija na stalku je fantastična
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opet sam bila
![]() |
|
![]() |
|
Prije i poslije
Našla sam jednu staru sliku, pa pogledajte kako se u par mjeseci promijenila boja ![]() ![]() |
|
![]() |
|
AgavaL ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 122 |
Bravo Otok, dobro si to primijetila. Išla sam pogledati moj aeonium i iznenadila se kako je pobijelio u zadnje vrijeme a u toku zime je bio tamniji. Da nam nisi to pokazala nebi uočila razliku.
![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
I ja prošetala botaničkim vrtom i nauživala se gledajuči raznog i predivnog cvijeća.
Sukulenti su čarobni,nikad ih previše ne gledam na prodajnim mjestima,nekako me više zanima ostalo cvijeće ali sad kad sam vidjela tvoje svakako ču malo više posvetit pažnju njima u nekom dučanu pa mi možda koji i skoči u košaricu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
baš interesantno
![]() |
|
![]() |
|
A čini mi se da je danas još više prevladava bijela boja, baš ću ga opet slikati za par dana. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 167168169170171 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |