Moje biljcice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 104> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Štefkaja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
vrijeme je streasno, ali se odmah razvedri kada svratim na tvoje stranice, kod tebe sve buja, divno
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
|
Brankom ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5 |
i usput da kažem da su ribice ok samo kad ne bi bilo plastike
![]() |
|
![]() |
|
Brankom ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5 |
samo da vidim kak to radi
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala vam svima dragi moji, kod mene danas ljeva ko iz kabla tak da sam odustala i od sajma cvijeća u SK..
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe uvijek ima novosti, fuksija je krasna, a sve ti dobro napreduje.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga stefkaja ruže su ti pune pupa,klematisi su predivni,volila bi ih imati u svom vrtu,ali vrt na udaru bure i naše velike vručine u Dalmaciji,ne znam?
Fuksija je prelijepa,a vidim imaš cosmos,meni je on predivan,ja sam ga sijala i nije mi nikao. Vidim da imaš vunasti čistac,reci mi molim te kakvo je to cvijeće? ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Lijepo, lijepo!!!!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Rosa je potpuno u pravu svaka čast
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Prekrasno se to kod tebe odvija ,klemici su ti predivni
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Hvala vam svima na posjeti..Ma ivna i kod mene ih ima ko u priči ali ja sam samo neke presadila u gredicu ostali još čekaju da pronađem mjesta za njih..
Konte jedina greška kod fuksije je što ju nisam posadila u viseču teglu nego ovako.. |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme Stefi kod tebe divote, fuksije, clematisi, sve ti je lijepo i rasvjetano
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
gledaj ti tu fuksiju
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je preslatko
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
da na to sam mislila.....
|
|
![]() |
|
NichII=) ako misliš na ono kod jezerca na onaj malo veči grmić to je ukrasna trava festuca
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |