Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rose-moj decoupage
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Rose-moj decoupage

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 19>
Korisnik
Poruka
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Status: Offline
Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 19:57
nema na čemu,drago mi je kad mogu pomoći,tad sam najsretnija.

kika drago mi je da ti se sviđaju kuhače. imam još novih radova ali ne i aparat pri ruci da ih mogu slikati.

hvala vAam još jednom na posjeti smile79
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 15:54
Kuhinjski set - super za dijetu. Jer, kad ga ugledaš diviš mu se, a naravno nećeš s njime kuhati.

Lijepo.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 18:27
otok hvala na posjeti. nesto novo od mene,jedna mala škrinjica

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 19:01
lijepa kutija moderatorice,sa ruzama je uvijek sve lijeposmile75
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 19:04
hvala ti sarita,da znas koje su me nevolje(nezgode) pratile dok sam je radila: izlila se pitura po parketu i unutrasnjij strani stola,pa ljepilo,onda brodki lak mi na kraju zaljepio sve prste,jedva ga se rijesila do navečer.... 
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 19:13
smile89omiljeni motiv ruze, savrseno smile169
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 19:19
kutija je mrak, salveta predivna
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 21:58
lijepa i zanimljiva kutijica vrijednice jedna
Smile
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:38
sarita,biljana,mumice,šabica,hvala vam od srca na posjeti i komentarima smile79 divne ste,imam još dva rada koja moram slikat i stavit tu na forum. hvala vam još jednom smile79
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:41
Jaaaakooo lipa kutija rose, odlično!

Samo, ja se tebi čudim...ne znam zašto mažeš ruke brodskim lakom? Šta ne probaš kremom za ruke?
Ja ti nikad nemam boje ni laka po rukama, ma kakvi...Bože sačuvaj   

Al, opet,...ima ti to s lakom i svojih prednosti, npr.,
sretneš zgodnog tipa, pružiš mu ručicu..i onda se desi neka čudna kemija zbog koje se ne može odvojit od tebe...
za svaki slučaj, nanesi i malo drvofixa na ruke premazane brodskim lakom...a čuj nikad se ne zna...jel
Uf šta ga i ja napriča, idem dalje da ne bauljam više
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 22:44
mare,probala ja sve al neide,al onaj barba u dućanu mi nije reka da taj brodski lipi sve sta mu dođe pod ruku. sljedeći put nista bez rukavica,a momke ko šiša,netribaju mi,dosta mi je razočaranja
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 23:57
pa to superšta sve lipi...znači i momke...ma vidi molim te: "momke ko šiša"...pa frizerka, ko ti govori da ih moraš šišat, imaju oni i druge namjene...mislim zajedno čitate poeziju i sl.hehehehe...nikad se ne odustaje, nikad...a JOK!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 08:06
Ovo nešto novo kod tebe(kako si ti rekla)ti je baš super,nježna i elegantna škrinjicasmile58a što se tiče ovog "nereda" i nezgoda , pa , gle, MM me često pita gdje potrošim toliki matrijal ....nezna on da to "izhlapi"
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 10:36
moj prvi shaby,al neuspjeli.... majstorice,reci te mi dali ga još stignem kako popravit ili da ga ostavim ovako?

Na vrh
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 11:08
ja bi ga ostavila bas ovakvog kakav je meni je predobar....
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 11:19
nisi jedina. Na isti način sam i ja napravila malu tacnu (pogledaj moju 42. stranu), znači odozdola nema shabya i to tako mora biti ( kad je tako ispalo - pa prvi mačići se u vodu bacaju, pa uči se na vlastitim greškama). Tacna će već naći svog obožavatelja i što je još bolje ostavi je takvu
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 11:28
krasna tacna,ne diraj nistasmile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 11:50
znaći tacna je dobila prolaznu ocjenu? živcira me sto se vide krajevi salvete tj. kako sam je kidala rukama. mislila sam te krajeve pokrit piturom pa onda sve još jednom proć brusnim papirom i još jednom je lakirat
Na vrh
katarina77 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje katarina77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 11:56
draga nađi neku boju pigment slican boji salvete pa prstima namazi te rubove ako ti toliko smetaju... pogledaj u bojama i lakovima za hobi boja ... male piksice plasticne su ti i imaju ti onak nekak biserni odsjaj.... 10 kuna su ti... ja ti to za sjencanje koristim i super je...
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2010 u 12:06
jel mislis na one dipi pigmente od jub colora 100 ml 10kn? morat ću ih uzet pa mjesat sa ostalim bojama koje imam. hvala na savjetu.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.