Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema na čemu,drago mi je kad mogu pomoći,tad sam najsretnija.
kika drago mi je da ti se sviđaju kuhače. imam još novih radova ali ne i aparat pri ruci da ih mogu slikati. hvala vAam još jednom na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kuhinjski set - super za dijetu. Jer, kad ga ugledaš diviš mu se, a naravno nećeš s njime kuhati.
Lijepo. |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
otok hvala na posjeti. nesto novo od mene,jedna mala škrinjica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijepa kutija moderatorice,sa ruzama je uvijek sve lijepo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
hvala ti sarita,da znas koje su me nevolje(nezgode) pratile dok sam je radila: izlila se pitura po parketu i unutrasnjij strani stola,pa ljepilo,onda brodki lak mi na kraju zaljepio sve prste,jedva ga se rijesila do navečer....
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
kutija je mrak, salveta predivna
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
lijepa i zanimljiva kutijica vrijednice jedna
![]() |
|
![]() |
|
sarita,biljana,mumice,šabica,hvala vam od srca na posjeti i komentarima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jaaaakooo lipa kutija rose, odlično!
![]() Samo, ja se tebi čudim...ne znam zašto mažeš ruke brodskim lakom? Šta ne probaš kremom za ruke? ![]() Ja ti nikad nemam boje ni laka po rukama, ma kakvi...Bože sačuvaj ![]() ![]() ![]() Al, opet,...ima ti to s lakom i svojih prednosti, npr., sretneš zgodnog tipa, pružiš mu ručicu..i onda se desi neka čudna kemija zbog koje se ne može odvojit od tebe... za svaki slučaj, nanesi i malo drvofixa na ruke premazane brodskim lakom...a čuj nikad se ne zna...jel Uf šta ga i ja napriča, idem dalje da ne bauljam više ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
mare,probala ja sve al neide,al onaj barba u dućanu mi nije reka da taj brodski lipi sve sta mu dođe pod ruku. sljedeći put nista bez rukavica,a momke ko šiša,netribaju mi,dosta mi je razočaranja
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
pa to superšta sve lipi...znači i momke...ma vidi molim te: "momke ko šiša"...pa frizerka, ko ti govori da ih moraš šišat, imaju oni i druge namjene...mislim zajedno čitate poeziju i sl.hehehehe...nikad se ne odustaje, nikad...a JOK!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Ovo nešto novo kod tebe(kako si ti rekla)ti je baš super,nježna i elegantna škrinjica
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
moj prvi shaby,al neuspjeli.... majstorice,reci te mi dali ga još stignem kako popravit ili da ga ostavim ovako?
![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
ja bi ga ostavila bas ovakvog kakav je meni je predobar....
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
nisi jedina. Na isti način sam i ja napravila malu tacnu (pogledaj moju 42. stranu), znači odozdola nema shabya i to tako mora biti ( kad je tako ispalo - pa prvi mačići se u vodu bacaju, pa uči se na vlastitim greškama). Tacna će već naći svog obožavatelja i što je još bolje ostavi je takvu
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasna tacna,ne diraj nista
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
znaći tacna je dobila prolaznu ocjenu? živcira me sto se vide krajevi salvete tj. kako sam je kidala rukama. mislila sam te krajeve pokrit piturom pa onda sve još jednom proć brusnim papirom i još jednom je lakirat
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
draga nađi neku boju pigment slican boji salvete pa prstima namazi te rubove ako ti toliko smetaju... pogledaj u bojama i lakovima za hobi boja ... male piksice plasticne su ti i imaju ti onak nekak biserni odsjaj.... 10 kuna su ti... ja ti to za sjencanje koristim i super je...
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
jel mislis na one dipi pigmente od jub colora 100 ml 10kn? morat ću ih uzet pa mjesat sa ostalim bojama koje imam. hvala na savjetu.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |