Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Šmrckov vrt 2010
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Šmrckov vrt 2010

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 71>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 09:12
Toliko toga novog, toliko predivnih heucera, zaista imaš koraljni greben, kako je netko lijepo nazvao svoga. Lorina hosta preslatka i sve ostalo, alisum od Hoye tako divno žut, a gredica za pomidore - vrhunska, ali kamenjar je baš brkati - super komentari, kao i uvijek.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 09:17
Šmrcko ClapClapClapClapClap
Kako je lijepo gledati što stvarate.... Već sad to izgleda prekrasno....Thumbs%20Up
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 10:49
Baš krasno šmrcko! A snježnica ti je tako raskošna, prelijepa! Da si bliže...smile148
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 11:13
Bravo, bravo, bravo sto puta! Znam da je jako teško raditi toliko, uz ograničeno vrijeme na vikende, ali znam i koliko to te veseli stoga se radujem s tobom. Poslala sam ti sms, ali i ovako javno javljam - daklem - ukpna širina mog kamenjara je cca 2 metra, bez trećeg reda cca 1,60. Kamenje mi je široko oko 20cm, a redovi za biljke oko 30 cm. Veli MM da sve to ovisi o kosini, tj. visini kamenjara i o veličini kamenja. Moje je dosta veliko. Šaljem veliki pozdrav!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 11:46
Aloha.... mislim da bi ono lijevo mogli biti Jagodini zvončići plavi ili bijeli a ono desno su turski karafili.
Povrtnjak ti je famozno skockan....ti i TM ste prava ekipa Thumbs%20Up
I da, kalikantus ti je "rezerviran", petak smo zaboravile  da ti iskopam.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 14:44
sve ti je ,al moram priznati da ti zavidim na kor.zvoncicima i rado bi ih imala puno puno u mom vrtu,nisam toliko ocarana njihovim cvjetom,ali liscem
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 15:14
Bravo ŠmrckoThumbs%20Up
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:10
Originalno poslano od člana smrcko smrcko napisao:

Stavi loze na ogradu, ja svoje ću zatrpati cvijećem
baš sam i ja o tome razmišljala Hug
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:22
Hvala vam curičke na pohvalamasmilie_love_172.gif i na šetnji kroz moj nuredni i u radovima vrtsmilie_love_169.gif.

Ali trudimo se maksimalno što možemo i u tome je ljepota našeg vrta. Doći će kraj i tim grubijanskim radovimasmile182

Hvala Anaidica na trudu i dimenzijamaHug. Kamenjar mora biti širine 1. 1 metar i dužine nekih 21 metar. Na jednom mjestu će biti prekid za vratašca i ulaz u moju eko toaletuWink. Tako da će se formirati dvije stepenice svaka cirka širine 0.55 metra. Bit će to superThumbs%20Up

Nema problema Korjenčice  kad se sjetiš drugi put ćeš mi ga datiHug

Hoja nemoj da mi nestane moj klempo dok me nemasmile223
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:28
kad su radovi u toku ne racuna se da je vrt neuredan ,a i nisam primjetila da je neuredan
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:30
Da i savjet od mene iz dubne duše. Tjerajte susjede cvijećem kao komarce lavandom. Posadite ono što je razorno, a nije vam žao ako vam čupaju s druge strane iz petnih žila, recimo tekomuLOL. Dobro je đubrite.

Na ogradu stavite "Opasan vrtni ljubimac grize prste".

U blizini  ograde uvjek imajte pribor za kopati od toga bježe kao vrag od češnjakaLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:31
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

kad su radovi u toku ne racuna se da je vrt neuredan ,a i nisam primjetila da je neuredan

Gio gledaj detalje u pozadini ili u kutovima, obično ih izbjegavamLOLWink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 23:33

Recimo ovdje u pozadini ( gornji dio slike) je brijeg busenja čeka ukopavanje u zemljuTongue
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 00:08
Dva dana ne prošećem vrtom, a ono svega i svačega novoga i lijepoga.
Samo radiš, sadiš. Kad je sve sada tako lijepo. što li će biti ljetos...ClapClapClapClapClap

E da, javno izjavljujem, neću tražiti suvlasništvo, samo jedan mali kutak za ležaljku, da se mogu diviti toj ljepotiWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 00:16
i laptop da se javiš na forum, a ja ću
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 01:19
Yes, Yes, ali ću doći samaWinkWink

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 11:37
smrcko ja ti uvijek sadim po dva paradajza zajedno i kidam im zaperke kako rastusmile56
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 11:59
Smrčko,u tvom vrtu može se diviti:cvjeće prekrasno,može se puno toga naučiti:savjetiThumbs%20Up,a može se i bome dobro nasmijati:uvijek si puna humorasmile78Moram ti reći da bi i ja rado bila tvoj susjed jer dobila bi cvijeće i preko ograde,a ja imam susjeda na višoj razini koji ima divlji bršljan na kamenom zidu,samo što taj zid ne uređuje on nego ja zbog toga što nebi samo taj zid bio u bršljanu nego i moj vrtDisapprovevidiš koliki je sretnik tvoj susjedEmbarrassed
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 13:54
Smrcko,tvoj vrt se budi punom parom!Baš lijepe biljke si odabrala za svoju cvjetnu oazu!
Ono što ne znaš šta je i meni liči na turski karanfil.Imam ga ja na par mjesta u bašti...
I kod mene će biti biljčica nazvanim po imenima ljudi sa forumaSmile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2010 u 14:09
Olalala, kamenjar dugačak 21 metar!! Toliko je dugo moje dvorište cijelo, 20 metara - pa sad zamišljam koliko cvjećki ćeš trebati i kako će sve to biti mirisno, šareno, bujno... To će biti PREdivno!!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 71>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.