Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 104>
Korisnik
Poruka
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 19:35
Woow pa kod tebe je stvarno predivno..Pakujci su predivni..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:11
Hej ljepotice, pa ovo nadmašuje moju predodžbu o tvom bragu, predivno je
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:36
mene su osvojili floksici i pakujac
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:58
Ipak ne bježiš od motike, jer ova ljepota ne nastaje sama od sebe.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:14
drage cvijećkoljubice, hvala što ste mi bile gošće smile78svaka riječ pohvale daje poticaj za dalje i bolje, a danas mi lijepe riječi puno znače jer je danas očito dan za skupljanje tužnih i ružnih vijesti, ali kako kažu, nadaj se najboljem i pripremi se za najgore ....

minica, anaida smile78
korijenkice i ja jedva čekam da procvatu ovi kupljeni, ali još se više veselim onim posijanim prošlo proljeće Smile za sada imaju samo listeke...

goge pa to ti je paprat vulgaris, moj stručni naziv Wink obična paprat iz šume..nabavim i za tebe koju Wink tražila si slikice sempića...malički su i za sada u ovim posudama, ali narast će nadam se Smile

stigli sempići od renee Smile

bako i mali kaktus, ja  njima ništa ne pjevam jer bi to bilo pogubno Wink ovu duplu sam dobila za ročkas prije dvije god (i rekli su mi da drugu god neće više biti dupla, ali je), a crvenu ispelcala od moje doma prošle godine i cvate (a onu doma je mama uneredila) Smile nemam nikakav savjet za njih jer su se one meni pokazale kao jako zahvalne i nezahtjevne cvijećke, zalijem ih jednom tjedno kada dođemo na brijeg i po ljetu su vani u sjeni jer ne mogu brzo reagirati ako im sunce zasmeta Smile

hana, površina bregića je cca 2500 m2 i dijeli se na voćnjak koji ćemo rušiti i saditi nove voćke, kuću i okućnicu i tamo jedan dio koji nam uvijek izmakne kontroli Wink motika i lopata imam dovoljno, ali danas sam vidla reklamu od flaksericu za upravo takav teren pa ako već imaš volje... Wink
tek sad imam neke vizije kako bi to trebal izgledati kada sam skupila nešto cvijećki, ali polako...

stefi, Triška i gio, drago mi je da ste navratile i da ste uživale smile78
Triška,  rijetko slikam cijeli grunt jer mi vječito nekaj ne paše u kadar Wink te stara građa razna te travuljaga te ovo te ono Embarrassed nadam se da ćeš doći u inspekciju jednom Wink

Otok..ma bježim ja od nje, ali me ona sustigne ipak pa kad se mora, mora se LOL

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:17
Kontee pa ovo je prekrasno iznenađenje nakon onog bijelog pokrivača. Voli tebe cvijeće, a i ti njega Clap. Bijela armeria mi se jakoo sviđa LOL
život je more
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:26
Slike se nižu i eto uživanja za oći i dušu,svaki cvjetak je pre-predivanTongue
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 23:38
Ne čudim se da ti je teško napustiti ove brege i vratiti se gradskoj svakodnevici. Iberis je jako lijepo napredovao s obzirom da je ljepotan izrastao iz jedne grančice.
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 19:53
smile107 AAAAAAAAA smile39 kao i svaki puta ja pado u trans gledajući sve ovo smile69
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:12
Ajmeee koliko sempića! I sve lijepi.
I nemoj mjenjati kamenjar - ovakv ti je lijep!
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:21
ajme meni kak je tu sve lijepo!!! svaka pohvala vrijednim rukama, prekrasnom okolišu, isto takvom cvijeću... i još stara drvena hižica, SJAJNO!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:45
cure i dečki, sad ja cvatem smile198hvalaa
a danas sam vam se još malo ponovila kod BB pod sljemenom, bit će poslaaa preko vikenda smile198
Lantana ne spominji mi onu bjelinu LOL mada..nekako mi se čini da su biljkice puno bolje podnijele zimu pod silnim snijegom i bolje napreduju..ali možda si samo umišljam LOL bijela armeria kažeš? Wink

mira i lucy, drago mi je da ste bile gosti na brijegu Big%20smile
forzicija samo se nadam da si na nešto mekano pala Wink
hoyčika pa kam ću onda sa svim onim čuvarkućama koje uredno i marljivo skupljam? Wink ajde budem još vidla..mjesta ima, ali mi se koncepcija onda mijenja LOL
medo, dobrodošao i ti na moj brijeg Big%20smile samoooo...ono nije kuća, već stara štala LOL koja sad služi kao odlagalište svega i svačega, kuća je zidana Wink
sutra je petek i pošto je moja polovica na terenu, gibamo cvijećke i ja urediti grunt Big%20smile

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 22:42
pitam se pitam, pa gdje sam ja bila da nisam prošetala ovom divotom do danas. Prekrasno ti je, divno, nemam riječi. A vidim da te se lopata ipak dobro hvata, kad ti sve tako lijepo uspjeva......svaka ti čast

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 15:11
Kratki boravak u "civilizaciji" između ostalog koristim za obilazak vrtova poznanika. Prošetao sam tako i Tvojim zagorskim vrtom i uživao ponovno u krasnom pitomom,domaćem krajoliku zagorskih brega. Da, to je kraj koji ima tak jaku vodu da ju domaći ljudi moraju razrjeđivati sa vinom kak bi ju mogli piti. LOLIako je Cimin resor zapažanje i iznošenje dojmova o cvijeću i svom ostalom  raslinju, i ja mogu uočiti svu opuštenu, neusiljenu ljepotu Tvog rustikalnog vrta i grunta općenito . …i vidi se, nisu Tebi motika i lopata tak odbojne kak druge puce tu po forumu pripovedaju, kaj god.
Kako sam ljubitelj širokih kadrova uvijek se nalukavam preko i iza ruba margina kako bi sagledao i ono što nije stalo u kadar. Zbilja imaš što pokazati, zato povremeno ubaci koju fotku okolice kao u početku. Inače zapazio sam ja još u 2008. onu staru građu, predivne stare grede i daske. Joj da je to moje, kak bi ja od toga svašta napravil. Zapazil sam u uglovima nekih fotki i neko staro drveno zdanje, uh, uh! Florijanu svaka čast, pun je dokaza svoje muževne nesebičnosti ako povežem sa ranijim Ciminim zaključkom. Razumijem i dijelim Muckovu ljubav prema čokoladi, ali ja si njušku ipak poslije obrišem.
Uživaj i stvaraj dalje i Ti svoj raj.
LP smile219

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2010 u 23:27
smile227 ostala sam bez rijeći ! Hug
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 12:41
još jedan vikend prođe i novi tjedan dođe LOL i dobro da je tako jer sam se satrala od posla, a samo polovicu zamišljenog napravila...definitivno nisam u kondiciji i sad me baš fini muskulfiber muči Wink a tek ruke..sreća da imaju par dana za oporavak...pošto sam bila sama na brijegu...uspjela sam odtraviti samo polovicu polovicu povrtnjaka..trava se bori svim silama protiv mene, ali pametniji popušta LOL nešto sam cvijećki posadila, ali i tu imam listu čekanja...

zemlja je već kao beton...kora koja se napravila gore se ne da običnim malim alatom razbiti da bi se nešto posadilo smile60...treba nešto malo veće i jače LOL štihača i lopata naravno Tongue
ona kiša koja je davila u subotu...kao da i nije padala, zemlja cvrči kao da vode nije vidla mjesec dana
travuljaga raste kao šašava, a da se odlučim samo travnjak imati onda ne bi rasla LOL
uglavnom...samo jedan pošteni dan na raspolaganju i nije dovoljan za ništa osim za pošteni muskulfiber Confused

Lora i anči smile73
inox, baš lijepo da si prošetao mojim vrtekom Smile
vidim da si upoznat sa jačinom vode u ovom kraju i stvarno dobro zboriš...prejaka je ta voda LOL mucko ti je tako zamusan od kad je ugledao svijetlo dana i od početka je smiješan sa tom flekicom na njušci LOL
nego glede građe...na žalost, sa njom ne bi mogao sklepati ama baš ništa, sve je trulo da se ni skuriti ne može Unhappy to je građa od stare kuće, a zadnjih godina je stajala nepokrivena na kiši, snijegu i suncu...raspada se u prah kada primiš....a drveno zdanje je, kao što sam rekla, stara štala koja je sad spremište Smile
poslikat ću uskoro i koju panoramsku sliku Smile

a do tada... Wink malkice se ponavljam, ali cvijećke u kamenjaru sad polako dolaze do punog sjaja Embarrassed

bijela armeria i neki novi phlox, ali nije onaj puzavi...

saxifrage (za sada su žive i zdrave) nisu posebno bujne

proljetos kupljen sedum sivko će cvijetati (tako meni izgleda)..slatki mi je Smile

ovaj sedum se probija pored aubriete i samorasijanog jednogodišnjeg iberisa

ovo će biti visoki sedum

pokušala sam uhvatiti cvijet gaveza...manje ili više uspješno LOL

ovome ne znam ime, ali se strašno brzo širi, prošle godine sam čupnula negdje jedan mali, mali picmoljak, a vidi ga sad Confused bit će čerupanja LOL

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 12:47
Uživanje prošetati, lijepo se zašarenilo.

Onaj bijeli cvijetić je rožac (cerastium), prilično je agresivan, jako se širi
Na vrh
jasminaaa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasminaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 13:26
Odavno nisam šetala po vrtovima forumaša Embarrassed ,ali me obaveze slomiše Confused...
Sve je prelijepo,ne bih ništa izdvajala....
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 13:30
Kontee, brijeg je procvao!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Svibanj 2010 u 13:40
divno procvjetao
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4950515253 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.