LORIN vrt i cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 111> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej pa tvoj vrt uopće ne osjeti da prijeti potop, prekrasno je sve, valjda je biljkama trebala ova kiša, pa makar već svima dosadila, zamišljam kako će biti kad konačno zasja sunce.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Bergenijice e kad bi ti pomagači malo učestalije pomagali bilo bi super.....
![]() Malo novina
Rododendron Gomer Waterer, cvijeta
![]() ![]() Konti i tvoja/moja Campanula
![]() Maćuhicama kiša izgleda godi
![]() Našla sam ispod Philadelphusa kod ulaza novo mjesto za succulente od Šmrčka, Korijena i moje
![]() I sempervivuma godi kiša
![]() Ovaj sedum raste iz zida i baš mi mje simpa
![]() Epiphillum je konačno otvorio svoj prvi cvije. Nabrojala sam još 29 pupova, ali to nije sve, jer svaki dan nadjem novi
![]() Cupheu sam potpuno otpisala i samo čudo da nije završila na smeću. Kad tamo danas vidim da je oživila
![]() Nastavljam
|
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pohvala za cvijeće...
![]() Sve lijepo cvjeta i napreduje!
E, sad je meni jasno zašto kod tebe sve tako rascvjetano...pa ti i pomagače imaš?! i to ne za bacit! Lijepo je vidjeti da studenti pomažu!
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bas puno promjena od moje zadnje posjete
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Hvala svima
![]() Šmrčkice, tu sam, tu sam, samo šećem, ne da mi se stavljati novosti.....
Možda ovih dana.....Samo me kiša ljuti
![]() ![]() Pola biljaka sa terase sam posakrivala da mi ih ne uništi grrrrr.......Anthurium
tvoj/moj ne znam kako će izdržati, iako je pod stolom
![]() ![]() Jučer sam opet nešto tumbala, ma stalno mi nešto ne"paše". Moje sirote biljkiice su već poludile od stalnog seljenja
![]() |
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Šefice di si ti
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Hibiskus je
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lorice, ostavljam puno pozdrava i posjetila sam te sa zadovoljstvom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala vam što ste tako redoviti posjetioci mog malog "carstva".Svaka vaša riječ pohvale mi daje još više podstreka i volje da nastavim.
Hoya, rekla sam i obećala sama sebi, a kako sam jako tvrdoglava još se i dalje trudim da postignem najbolje što mogu.Ove dane kako ne mogu ništa u vrtu, već sam napravila planove, gdje će ići pelcerići, a i opet sam došla do toga da nešto moram "pretumbati", jer po meni nije na pravom mjestu.
Otok, pa zar si mogla posumnjati da ću sirotu fucsiju ostaviti bez društva
![]() Moram samo naći ono što tražim. Jako sam izbirljiva.....hahahaha
![]() ![]() Rose, samo dodji kad god hočeš, mjesta ima a i naći će se nešto za osviježenje a i za pod zub
![]() Mary žao mi je što ne možeš vidjeti. Ne znam što bi moglo biti razlog....
Korijenko i Šmrčko, nema teorije o prijavljivanju. To je za moje oči i dušu i mir.
Pomoćnike šaljem nema problema. Ja idem po onoj staroj "snadji se druže"
![]() ![]() A sve u svenu sa vašim vrtovima se ne mogu ni usporedjivati
Bako, to ti se samo čini, jer stavljam svaku sitnicu kad počne pa do kad ne procvate a osim toga ružno sakrivam
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ma meni se čini da kod tebe ima romjena od dana kad stavuš jedne slike do dana kad staviš slijedeće.
Da ne lomim jezik na nazivima... svo cvijeće ti je prekrasno. Vrt je rascvjetana rapsodija boja i oblika!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mala moram te javno pohvaliti, izgleda da mi je noga tvojim brnjevicom izlječena
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sve rasplesano i rascvjetano. Da i trebaš se prijaviti za najokućnicu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Opa...koliko je promjena doživio tvoj vrt....lani ti je bilo jako lijepo a ove godine biš se trebala prijavit za naj okućnicu.
Puno novih biljki, sve u cvatu to se treba vidjeti u živo
![]() Dobre pomoćnike si imala...... lahko tako
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
samo pokušavam vratiti tvoje slike,kod sveke nedostje dio linka,ali ne mogu...
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Lora pa kod tebe je prava rapsodija ,mislim ja da bi se bilo najbolje zavaliti na tu tvoju terasu i uzivati u tvome carstu cvijeca i ovako dobrome drustvu
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Philadelphus je prekrasan.
A fuksiji stvarno moraš nabaviti društvo, nekako mi je tužna tako sama ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Stvarno ti je ove godine vrt i dvorište predivno. A kad si došla na forum i kad si pokazivala vrt i obećavala promjene nisam mogla ni zaamisliti ovo što danas gledamo. Volim se vratiti na početak teme, usporediti i onda reći WOW!
|
|
![]() |
|
Nastavljam......
Hibiscus pun pupoljaka ponovo cvate
![]() Viseći Osteospermum. Kupljen pred 10 dana imao je samo jednu malu grančicu, sada već cvate
![]() Asparagus Sprengeri 29.3.2010 i sada
![]() ![]() Jedan zakašnjeli tulipan
![]() I kraj čine moje ružice
Jedna stara mamina ruža
![]() Ruža Aruba
![]() Crvena ruža. za koju ne mogu se sjetiti ime
![]() ![]() Novosti očekujte naknadno.....
|
|
|
![]() |
|
Da vas puno ne gnjavim samo par slikica, ostale naknadno
Jedan od moja tri Philadelphusa
![]() ![]() Ruža Decor puna pupova, u pozadini još jedan Philadelphus
![]() Crveena Astilbe cvate
![]() I lonicera Dropmore Scarlet pokazuje prvi pupoljak
![]() Solanum Rantonetti/Krumpirko i prvi cvjetići, koje sam otkrila danas
![]() Prekrasni cvat Felicije od naše drage Otok
![]() Fucsia, jedna jedina, moram joj nabaviti društvo
![]() ![]() Nastavljam......
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4748495051 111> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |