Moj maleni skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 93> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
-----sam,o tako sunce moje meni je cvijeće sve i ne znam kako bi sve ovo podnijela da se i nbavi s njim i sa ovim divnim curama ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Krasna gazanija draga
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepo si se ponovila sa bijelim i žutim cvjetićima.
Vidjet ćeš kako ćeš dugo uživati u gazanijama, čim ima malo sunca one cvjetaju |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Krasno si se ponovila
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lijepo si se ponovila sa biljkicama
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Lijepe prinove a bit će još ljepše kada poćnu cvjetati !
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Niho draga isto razmišljamo
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
Triša hvala.Nisam znala da je gazanija toliko lipa dok nisam došla u vaše vrtove i vidila,prekrasna je ,a nije zahtjevna što meni treba na ovoj mojoj škrtoj zemlji i liti vrelom suncu
![]() |
|
![]() |
|
Otok draga hvala,veselim se svakom cvjetiću
![]() |
|
![]() |
|
Mali kaktus hvala na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
Stefikaja,jesam i zato volim ovo godišnje doba,sve buja,zeleni se,cvate,a bome uvijek se nešto nabavi.Ja znam reći:"ne mogu odolit"
![]() |
|
![]() |
|
Lilie hvala na posjeti,jedva čekam zato sam polipila one sličice uz biljku da lakše izdržim,a ovo je mjesto predivno da svoju radost podjelimo.Mislim da se slažeš samnom
![]() |
|
![]() |
|
Forzicija2005 hvala što sudjeluješ samnom u veselju,a tvoj vrt je nešto prekrasno,svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasna gazanija
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hej, ja dan i pol ne obilazim vrtove a vi našibali slikicaaaa! Lijep ti je ponov Mira a gazanije, uhh kako prekrasna boja
![]() |
|
![]() |
|
Hvala anči39
![]() |
|
![]() |
|
Draga ivna pa proljeće je,a ja kad uđem u vrtni centar ne mogu si pomoći,a izgleda da sam se dobro "navukla" na C.I.F.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Sretan rođendan i sve najbolje ti želim !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 93> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |