Lika1-moje cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Englezice su ti prekrasne,a kad sam vidjela procvale kaktusiće ostala sam bez riječi
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Tu su i čuvarkuće od Natalije kojima je očito dobro kod mene kad imaju ove bebice,e a sad mi recite što s njima da li da ih ostavim ovako ili otkinem i posebno zasadim!!??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Englezice su ti krasne. Kaktusi baš lijepo cvjetaju. Šteta da nemaš vrta kad toliko voliš cvijeće.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Cvijeće ti je prekrasno. Koje boje imaš....Divota jedna.
Pa rascvjetani kaktusi a sad vidim i sukulenti....
revija boja....
A pilence, golovrato.... ma baš je slatko i mene je potsjetilo na djetinjstvo, ali ne kod bake na selu, nego ni manje, ni više nego na Zagreb i Šalatu!
Gdje smo svatko imali svoj kutak za svoje kokoši
![]() onih nekih ranih pedesetih godina!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
kaktusi u cvatu predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E draga moja i kod mene je taj problem nikako da se uhvati pokušavam i pokušavam ali bez uspjeha,sad sam mislila probati sa povaljenicama pa možda uspijem.Onog drugog sam dala Nataliji i ona kaže da izgleda da ima pupoljke!!!
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Joj tako sam bezobrazna prema tebi ali stvarno odradiću nešto samo mi reci adresa je ista---
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Lika1, aj mi zapelcaj taj ešinant...davno sam od Donate dobila pelcerić, ali nije se uhvatio...
|
|
![]() |
|
Draga moja niti ja nisam znala što je dok ga nisam ugledala u Pevecu prošle godine,imala sam još jedan primjerak ali ovaj je poseban jer ima kovrčave listove,zove se aeschynanthus twister,na forumu ga još imaju Zagorka i Flavija pa pogledaj i kod njih da vidiš tu ljepotu.Kad procvjeta naravno slijede slikice!!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
malo da došetam do tebe. A raskoš boja englezica moram i ja pohvaliti!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Pa koliko ti imaš tih englezica Liko
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I moj ešinant se oporavio i sada ima dosta pupoljaka,samo se nadam da neće otpasti kao prošle godine
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Evo od jučer je još jedna englezica procvjetala
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
hehehehe, ovo s picekom me podsjetilo na davne dane kad smo za uskrs dobivali male ofarbane piceke (kad bolje razmislim soroti oni...) koji su nekoliko dana nakon našeg dječjeg maltretiranja završavali kod bake na selu. Za neko čudo, kada bismo preko ljeta dolazili kod bake, nismo ih više mogli pronaći, a svi su uvijek izmišljali neke priče o tome gdje su i kako su zapravo pobjegli u divljinu.... Kad smo malo porasli i počeli shvaćati gdje zapravo završavaju, prestali smo ih dobivati...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Ma Frida pilić je kod bake u dvorištu ali da se pitalo mog maloga sad bi on meni šetao i kakio po stanu!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |