Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - frida u decoupageu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

frida u decoupageu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 16>
Korisnik
Poruka
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 14:04
prekrasna slika, dorada eeeeeeeeeee ja imam dvije lijeve čak ni čovjeka ne znam nacrtati. Da mi je barem malo toga što ti imaš u rukama. Vrećica lavande - vidim ručno vezena i baš mi se sviđa porub (kradem je). Ja sam lani radila vrećice ali salvetama i punila lavandom iz svog vrta, ahaaaa ima je i u Zagrebu. Nemoj se ljutiti ali ide sad uz tvoju temu

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 14:06
uh što li je velika slika , sory, evo ti zato    
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:12
ma kao što rekoh, lavandine vrećice su neiscrpna inspiracija i sve su lijepe, decentne, vrijedne....
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:09
prekrasan swap, odlično uklopljena salveta s doslikavanjem, vrećica s lavandom...smile91
samo pohvale mi padaju na pamet i da želim prigovoriti, ma koliko se trudila, ne mogu.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:15
frida,kraljice!imaš dara za slikanje!predivan swap-poklon a uz to i mirisan!!smile73
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 18:26
Super mi je ova vrećica s lavandom, ova s vezenim porubom....rodila se ljubav kad sam je vidila
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 19:20
Sličica je stvarno prepredivna. Buljim u nju pola sata i stvarno se ne može dokučiti gdje prestaje salveta, a počinje slika.
A vrećica s vezenom lavandom stvaorno nemam riječi osim divim ti se na tvojim spretnim rukama i tvojim strpljenjem.smile64
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 00:09
Pregledala stranice,imaš lijepe radove,a slike su me oduševile.Svaka čast.
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 00:16
Hvala Kika'56, Felina, Maredelmare, Slavica i Šabica...
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 12:25
najviše volim miris lavande i uvijek ju imam u ormaru a kad bih imala ovakvu sliku cijela soba bi mi mirisala, bravo za radove
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 20:49
mumica, radim ja i slike po narudžbi Cool
Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:19
kad vidim makove "preselim" se u Portugal, a kad vidim lavandu u Francusku... neznam zasto je tako, ali draga Frida, hvala ti na jos jednom putovanju ... bilo je prekrasno Hug
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 21:34
joj,kako bi boljela imati ovu vrecicu sa lavandom,prelijepo fridasmile72
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 22:44
ova na vrhu stranice nije moja vrećica
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 18:02
danas sam se malo igrala...jednu kanticu od jupola pretvorila u ukrasnu..mislim da ce mi osvježit vrt i unijeti malo veselja...princ žabac će viriti iz trave..

..a napravila sam i još jednu čizmicu za sebe...još treba posaditi kaktusić unutra i posuti kamenčiće oko njega

Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 19:05
krasno frida,veselo,bas ce osvjeziti  vrt. bravosmile57
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Lipanj 2010 u 21:18
Bilo bi šteta ne pridružiti jednu princezu ovom divnom žapcu pa da padne jedan strastveni poljubac,a poslije znamo što se zbiva.....
Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 00:26
 Baš dobra ideja, KIKA'56, moram potražiti princezu na salveti...
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 19:13
kanticu po jupola je princ žabac pretvorio u pravu princezu.
jako mi se sviđa, veselo i razigrano.
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Lipanj 2010 u 20:36
šabica mi otela cijelu rečenicu iz usta.smile51........odličan makeover kante a za čizmu se samo nadam da neća nekom pasti na glavu.....ne brinem za glavu ali mi je žao tako slatke čizmeWinksmile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 16>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.