Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 243>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 10:41

Da, kao što je Otok naša rekla - mirisna grahorica je ono... Svega ima kod naše Triše, svega pa i od toga još više Smile

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2010 u 07:02
Čestitam, ma svaki milimetar e samo zemlje već i slobodnog prostora si iskoristila za nekakv cvijetak, vidi se da cvijeće zauzima velik dio u tvom životu Clap.A fuksije, zar ih je potrebno uopće i komentirati Thumbs%20Up ?!
Na vrh
53rijeka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje 53rijeka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 19:47
Clap
ex rijeka53
mojblog
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 19:35
WOW divno kao i uvijek aaa koji je prkos niknuo svaka čast ima da se šareni ..Wink
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 18:19
A šta reći? Trpaš i dalje i još uvijek stane. Krasno je kod tebe.

Ono iz mahune trebala bi biti mirisna grahorica.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 17:36
Hvala Dada, ha-ha volim plavu boju, ali kod cvijeća, inače je moj prvi izbor zelena, opet zahvaljujuću cvijeću i zelenilu općenito flori u svim varijantama.

Danas sam kupila 50 l. zemlje jer sam morala presaditi najprije fuksije i to u ove visoke vaze, koje su baš kao stvorene za njih

Smjestila sam ih tu negdje iza skimije i kamelije, koje će biti u stanju mirovanja do daljnjega, a tu im je i dosta hladovine.

Kako bi iz vrtnog centra mogla otići samo sa zemljom - nemoguće, eto samo četri vodenike jer imam još nekoliko slobodnih milimetara prostora u hladu, pa tu će biti njihovo mjesto, ali zemlju sam potrošila, pa će čekati drugu.

Tu je inače totalni hlad, ali ima mjesta za još ponešto što voli hladovinu

Tu kraj hosta rastu lupinusi, pored jasmina, posijani ove godine kad sam mislila da je jasmin "gotov", e pa lupinuse sam već podjelila, ali neka još malo porastu

Premjestila sam i tritomu, jedva sama, a u nekoj je ogromnoj vazi, no tu je, a iza je ona zgodna tradescantija koja će uskoro cvjetati.

Graptopetalum cvjeta - super biljka, koja cjelu zimu ostaje vani i lijepa je

Dobar dio ove aloje je smraznuo, ali ipak su veće ostale i čekamo cvijet

Crveni karanfili puni su pupoljaka, tek će biti u svom pravom elementu

Kat.reine ehinacee iz sjemena ove godine će valjda cvjetati

Jedva čekam da procvjetaju _ Jagodine rumenke, ne znam zašto mi je ta biljka tako draga

Prkos obilato niknuo oko hortenzije, slijedi presađivanje

Lamparanut ima desetak pupoljaka

Jasmin raste kao iz vode, kraj njega je i plumbago, nadam se plavo-bijeloj penjajućoj kombinaciji

Ovo je izniklo iz neke mahune, koju sam dobila na poklon, ako netko zna što bi moglo biti - super, ima više biljčica za podjeliti.

Moram vas udaviti s ovom predivnom kombinacijom milion bels i bidnes, iako ste ju već vidjeli.

I na kraju pogled na moje ruže penjačice žuto crvene kombinacije

RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2010 u 16:55
Evo mene u goste...Trišice, priznajem da je tvoj clematis najljepši, iza sedam gora i sedam mora...ljepši je od mojih...A i onaj perikalis me oborio s nogu! I na kraju, ne mogu vjerovati da je kuća zelena, a ne plava ...ali sviđa mi se!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 21:08
Baka, znam da potajno šetaš mojim dvorištem, a baš si se mogla javit pa bi ti dala ponešto.
 Konte, ti znaš da si ti moja simpatija, pa jedva čekam floru da te zagrlim.

Mali Gogo me uvijek raznježi s toplim i divnim rječima, pa šaljem naravno najveći mogući zagrljaj.

Niho, ma tako su bile slatke a 1,5 euro, nisam mogla odoljeti, ali rado ću primiti i tvoje.

Anaida, baš ti hvala, ma vidim ja nije to korov, a kad je izrasla ova slatka biljčica, puna pupoljaka, znala sam da je nešto pravo - hvala ti.

Goga, ovaj se klematis zove "multi blu", iako više baca na lila, ali je prekrasan stvarno i raste jako brzo. Pazi što radiš kod B.B. jer ja imam velike planove, ima mjesta u vikendici.

Mali kaktus, dođi mi opet znaš da obožavam kaktuse.

Korijenko nemaš brige nosim 7.5. crnjike, roza trubice, crvene čuvarkuće, možda i još nešto.

Lika pa ni ja nisam imala sreće s njima, ali ovima nisam mogla odoljeti, probat ću poslušati savjete pa možda uspiju, smjestit ću ih u tegle u poluhladovinu, pa uostalom - vidjet će se.
RIJEKA

Na vrh
lika1 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 844
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lika1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 18:55
Triša fuksije su mi predivne,ove godine sam odustala do njih jer mi svake godine propadnu ali zato ću se diviti tvojima,a i klematis je tako preliThumbs%20Upjep u toj plavoj boji....
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 14:49
Ako su ono malo isto crnjike onda sam ja sve do jedne jučer popljevila.
Izrasle su mi na mjestu gdje sam ih lani imala ali meni je to 100% izgledao drač Confused, ajoj lude žene Wink, možda mi je slučajno koja ostala.....
Triša fuksije su ti za 10 a tek klematis smile227
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 14:46
Prekrasne fuksije,a još lijepši clematisThumbs%20Up
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 13:41
Clematis je prelijep.možeš li mi napisati ime.htjela bih si ga kupiti.sutra idem kod B.B. malo ću obnoviti svoj hostinjak.imam još puno mjesta u hladovini.ne brini neću sve pokupovati i tebi ću koju ostaviti.LOL 
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 12:56
Crnjika, Triša... I ono malo su isto crnjike.

Sve je kod tebe, kao i uvijek, bujno, cvjetno, veselo, šareno, prštavo...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 12:22
Vidi je ja njoj ćuvam fuksije toliko i čak su velike a ona kupuje ok -sad ja uzememod tebe .joj ženo kuća sad ubijaaaaaaasmile39
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 11:28
Trišu neću uopće komentirat!
Toliko energije, života, radosti i ljubavi prema svijetu u jednoj osobi....
 Imaš poput mene sitno tijelo, ali brate moj tj. sestro moja, gdje ti stane toliko srce! Tongue
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 09:50
Triška pa ja nikako stići k tebi Embarrassed i sad kad sam došla vidim predivne fuksije i još ljepši klematis smile42 fenomenalno Clap
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 09:39
Prvo sam se divila panoramskim slikama a onda.... ne znam više što reći. Da li onim sedumima, da li onim prekrasnim ružama, krcatim cvjetovima.... ili  posebnim bojama gazanija...ili.... ma što god sam vidjela sve je prva liga. Triša, majstorice, stvarno ti je vrtek prekrasan! ClapClapClapClapClap
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2010 u 09:18
Hvala svima, da klematis je poseban, moram samo reći da su mu prvi cvjetovi nekad dupli, a poslije jednostruki, pa sad ga ti znaj, ali svakako je "multi blu" - bar je tako na njemu pisalo.
RIJEKA

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 23:03
Prvo lijepo si se ponovila. Fuksije su ti super, drugo Clematis je zaista posebanClapClapClap

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:59
Jako lijepo, ja nemam osjećaj da je to mali vrt. Ima svega u njemu, uvijek nešto novo i pitam se kad to sve stigneš (s obzirom i na vikendice).
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8990919293 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.