U škrtoj primorskoj zemlji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
I ja se pitam kako do sada nisamm prošetala tom tvojom škrtom primorskom zemljom, kada tu ima svega jako, jako lijepoga. Unatoč škrtoj zemlji tvoje cvijeće izgleda fantastično, a najljepši cvijet je naravno tvoja djevojčica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga ide to tebi, kraj ove svoje dvije "trajnice" dosta još stigneš i napraviti.
Ono "šumsko" je VILINO OKO-ZDRAVINJAK( Geranium phaeum l.) Familia Geraniaceae-Iglice.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dosla sam malo odmoriti,prosetala sam,gredica mi se puno svidja,kao ostici i dupla surfinija
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kako ti je lijepo....
![]() ![]() Procvala mi je tvoja romanija, jedna ali vrijedna
![]() WOOW za petunije !!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bravo! Krasno da si slikala sirote ostiće prije i sad. Ne bi čovjek vjerovao kako su sad prekrasni. I ona duga gredica se razbujala prekrasno!
![]() A da nisi napisala da su ono petunije... ne bih ni u snu pogodila.P r e d i v n e su.
![]() Naravski da je najljepši cvjetić mala Primorčica.A slika malene i pesonje je za pet!
![]() I sad još i bio vrt. Ma ti si prava vrijednica!
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ona razbujala gredica je baš razbujala. Slika koja mami poglede.
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Znam da sam još nešto htjela komentirati, ali
![]() I da, ostić prije i poslije zalijevanja, odlična slika usporedbe...
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Dakle gredica prije i sad, nije za vrjerovat. Ostići očito nisu više žedni, a u onaj zagrljaj lavande i šeboja i sama bi se ugurala. No za mene je pravi doživljaj ipak onaj tamno crveni klematis.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Super gredica!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Primorka, bila sam i nadivila se ljepoti tvoje gredice. Kakva li je to samo promjena. Imaš lijepo cvijeće - svaka čast!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Super ti je gredica, baš prava rascvjetana, ružu stablašicu s nestrpljenjem očekujemo u cvatu, a clematis je naj...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Evo došepesala sam i do tebe. Sve mi je prelijepo....cvijetna gredica pa duple surfinije, clematis.....I naravno kao i Lantana nestrpljivo očekujem cvat stablašice
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ovo što si ti pokazala s ovim ostićima je očiti primjer kako je cvijet zahvalan kad mu se da ljubavi onako kako ju zaslužuje
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tvoja gredica je primjer kako cvijeće zna usrečiti čovjeka,a ja sam ovdje sa članovima foruma naučila kako biljke na akciji nije za odbaciti i počela sam i ja im spašavati živote i ti cvjetovi su dosta zahvalni kao i tvoj ostić
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Imaš krasan vrt, bravo za ostiće, jako mi se dopada ona gredica ovako sva bujna i u cvatu, a posebno moram pohvaliti onu rozu duplu surfiniju, lijepo se razrasla i prekrasna je
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Primorka, baš ti je krasna žardinjera sa duplim sulfrinijama, prelijepo!!! Svaka pohvala za cvjetnu gredicu, ostiće, a i za mladu smokvu, baš je fora tako mala, a već ima plodove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Hvala vam svima na posjeti!
Dan od 24 sata mi je definitivno prekratak za sve što bi ja željela pa tako ne stignem baš ni kopkati po vrtu onoliko koliko bi trebala, ali kad čujem vaše komentare odmah mi je drago u srcu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala Tija na identifikaciji moje šumske biljčice
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Draga ti si me potakla da se malo bolje raspitam... mislila sam da je potočnica, štoviše bila sam uvjerena u to, kad ono ispadne da je to Omphalodes verna - mišje uho i da je trajnica.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |