Trišino dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 243> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni su ove tri panoramske
![]() Nove biljkice predivne....i ja sam danas kupila Lewisiu ali narančastu, ovakvu istu ko tvoja kupila je moja sestra, tako su bile prekrasne da jednostavno ne možeš izabrat
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
meni je sve najbolje
novo nabavljene biljčice baš mi se sviđaju, dala si mi ideju za plavu bakopu i ja ju moram imat ovu godinu (nisam ni znala da ima u toj boji) |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepi noviteti. Eto uz Đo sam i ja saznala ime mog seduma!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma kod tebe baš nisam bila odavno i sad si me baš iznenadila -..svašta s e kod tebe izdešavalo -predivne biljke su nemam rijeći-evo prvi put bez kritike
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hvala svima. Jutros sam na brzaka presadila svoje nove biljčice, kćerki poklonila jednu milion bels, a sebi zadržala onu sa bidnesom, nešto u viseće posude, a glavni ljubičasti perikalis u nihinu košaricu, eto malo osvježenja baš dobro dođe
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
ruža ti je prekrasna.da li znaš možda kako se zove?mene ove godine drže ruže pa sada samo njih kupujem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Žao mi je ali ne znam, nakon puno pokušaja s penjačicom, konačno pun pogodak pred par godina, ali rado ću ti probat zapelcat grančicu, pa ćemo vidjeti.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koje lijepe kombinacije, ali plavo je plavo, onaj pericallis je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Je Lantana hvala, danas sam bila na Rabu i cjelo vrijeme gledajući rascvjetane ostiće i lamparantuse mislila na tebe, no jednostavno takva me ljepota podsjeti na tebe i bog.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Krasno ti je sve ,ne znam što bih posebno izdvojila možda kemeliju i milions bell |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Triša ti si se super ponovila sa cvijećem.
Sve mi je lijepo, ali bih izdvojila milion bels. Da li oni zahtijevaju njegu kao i surfinije?
|
|
![]() |
|
Hvala cure, proljeće prvi puta je imam, ali mislim da nije prezahtjevna biljka, voli ful sunce, pa uostalom vidjet ćemo.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Panoramske slike su mi
![]() |
|
![]() |
|
Vanja, generacijo, ma sve znaš.
Evo nešto novo nešto staro u mom dvorištu.
Nekoliko ljetnih čempresa u kamenu-kažu da voli kamen, rastu, rastu.
![]() Nemam pojma što je voa biljka, puna je pupoljaka, visoka oko 30 cm, kao neki grmić
![]() Kraj nje hrpa mladih biljčica, čak ne znam dali je to to ili nešto drugo - ne izgleda mi kao korov, pa puštam da raste
![]() Počele su ruže - crvena penjačica
![]() Tu se mješa i žuta penjačica, a tamo dolje je još jedna krcata cvjetovima
![]() Među gazanijama nova boja cvijeta
![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Slučajno sam poslala post, ali neka ima još malo slika.
Danas sam kupila dvije fuksije (kao imam još vrlo malo mjesta u hladu)
![]() ![]() ![]() Klematis dao prvi cvijet, valjda će ih biti još
![]() Novi ljubimac iz bliza perikalis
![]() I na kraju svi znaju da volim zeleno, pa je i fasada moje kuće s istočne stran, gdje je ulaz u stan moje kćeri u njenu ambulantu i u moje dvorište, a ispred ambulante nove dvije bijele margarete udobno se smjestile na naravno zelenom tepihu.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kupila si jako lijepe fuksije
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Fuksije su mi prekrasne, a perikalis tako poseban. Gledala sam ga na sajmu u Crikvenici, ali nisam se usudila kupiti jer ne znam ništa o njemu. Ako je trajnica koja može na sunce, računam na jednu malu malu reznicu
![]() |
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E, neću se ja tako igrati! Tvoj clematis je ljepši od moga ( a i moj je multi blue) . Nekako ima puniji cvijet! Što mu radiš? Ajde priznaj, nečime si ga sigurno napumpala!? |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Clematis je naj...
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 150151152153154 243> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |