Biljanin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 30> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tvoji okviri su uvjek zanimljivi i posebni,
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Na slici izgleda više kao modri, ali meni moji radovi često na slikama ispadnu u boji koja nije uopće ona kojom sam bojala.
Drago mi je što je ljubičasti jer mi se sviđa ta boja...ma volim i modro...al sam već duže u "ljubičastoj fazi" Jaaako zanimljiv okvir!!! ![]() Cvijetiće si, koliko vidim, oslikala...a to mi je drago, jer znam da ti kist odlično stoji, a dugo već nisam vidila tvoje radove s kistom. ![]() A čipka?...uffff, zelenim od muke-koliko toga ima što nisam probala ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ma gdje Mare vidi modro!predivno ljubičasto a čipka -ludilo !!!jednom sam probala,zbrljala ali opet ću,dobijem volju kad vidim ovako dobar rad!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala drage moje cure, uvijek me razveselite komentarima.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Predivan okvir.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Tako jednostavno, a tako profinjeno. Ne zna to svatko napraviti.
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala draga moja Felina i Kika
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Swap poklon je odličan,a čipka mu baš "leži",za ukus i odabir detalja čista5
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Ja isto kazem da je swap poklon dobar gledam ga svaki dan :))))))))))
Biljana di si ti smjestila moju maskicu i origami cvijetek? |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kada nekome ide,onda mu ide...krasno
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Neznam gdje mi je škrinjica ljepša,iznutra ili iz vana....prekrasno..
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
isto mislim kao i andora,bravo majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
škrinjica je savršena!
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Gdje ti to cuvas, malo da si posudim.
Stvarno je prekrasno. |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
ma draga moja ja vise enbum isla u tvoju galeriju svaki put kad je otvorim padnem u nesvjest... radovi su ti ko bombonceki dobijes secernu bolest od njih kak su će-će
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() nema veze što je već viđena salveta, baš su mi prekrasne te ruže na njoj, ali kutijica je preodlična. Taman sve na mjestu, jednostavno mami da je prvo gledaš, a onda kreneš razmišljati što bi stavio u nju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 30> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |