Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trišino dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Trišino dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 150151152153154 243>
Korisnik
Poruka
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 17:40
Meni su ove tri panoramske smile120
Nove biljkice predivne....i ja sam danas kupila Lewisiu ali narančastu, ovakvu istu ko tvoja kupila je moja sestra, tako su bile prekrasne da jednostavno ne možeš izabrat Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 20:24
meni je sve najbolje
novo nabavljene biljčice baš mi se sviđaju, dala si mi ideju za plavu bakopu i ja ju moram imat ovu godinu (nisam ni znala da ima u toj boji)
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 21:38
Lijepi noviteti. Eto uz Đo sam i ja saznala ime mog seduma!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 21:40
Ma kod tebe baš nisam bila odavno i sad si me baš iznenadila -..svašta s e kod tebe izdešavalo -predivne biljke su nemam rijeći-evo prvi put bez kritikesmile96
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 22:24
Hvala svima. Jutros sam na brzaka presadila svoje nove biljčice, kćerki poklonila jednu milion bels, a sebi zadržala onu sa bidnesom, nešto u viseće posude, a glavni ljubičasti perikalis u nihinu košaricu, eto malo osvježenja baš dobro dođe
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 22:30
ruža ti je prekrasna.da li znaš možda kako se zove?mene ove godine drže ruže pa sada samo  njih kupujem LOL.svaki put kada prošećem tvojim vrtom fascinira me brojnost vrsta na tako malom prostoru.Big%20smileti si pravi majstor .  
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 22:34
Žao mi je ali ne znam, nakon puno pokušaja s penjačicom, konačno pun pogodak pred par godina, ali rado ću ti probat zapelcat grančicu, pa ćemo vidjeti.
RIJEKA

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 22:39
Koje lijepe kombinacije, ali plavo je plavo, onaj pericallis je smile120
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 22:46
Je Lantana hvala, danas sam bila na Rabu i cjelo vrijeme gledajući rascvjetane ostiće i lamparantuse mislila na tebe, no jednostavno takva me ljepota podsjeti na tebe i bog.
RIJEKA

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 00:03
Smile kao i uvijek prelijepo Smile
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2010 u 00:04

Krasno ti je sve ,ne znam što bih posebno izdvojila možda kemeliju i milions bellClap

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 08:34
Triša ti si se super ponovila sa cvijećem.

Sve mi je lijepo, ali bih izdvojila milion bels. Da li oni zahtijevaju njegu kao i surfinije?

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 10:21
Hvala cure, proljeće prvi puta je imam, ali mislim da nije prezahtjevna biljka, voli ful sunce, pa uostalom vidjet ćemo.
RIJEKA

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 12:00
Panoramske slike su mi smile120
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:46
Vanja, generacijo, ma sve znaš.

Evo nešto novo nešto staro u mom dvorištu.

Nekoliko ljetnih čempresa u kamenu-kažu da voli kamen, rastu, rastu.

Nemam pojma što je voa biljka, puna je pupoljaka, visoka oko 30 cm, kao neki grmić

Kraj nje hrpa mladih biljčica, čak ne znam dali je to to ili nešto drugo - ne izgleda mi kao korov, pa puštam da raste

Počele su ruže - crvena penjačica

Tu se mješa i žuta penjačica, a tamo dolje je još jedna krcata cvjetovima

Među gazanijama nova boja cvijeta

RIJEKA

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 20:52
Slučajno sam poslala post, ali neka ima još malo slika.

Danas sam kupila dvije fuksije (kao imam još vrlo malo mjesta u hladu)

Klematis dao prvi cvijet, valjda će ih biti još

Novi ljubimac iz bliza perikalis

I na kraju svi znaju da volim zeleno, pa je i fasada moje kuće s istočne stran, gdje je ulaz u stan moje kćeri u njenu ambulantu i u moje dvorište, a ispred ambulante nove dvije bijele margarete udobno se smjestile na naravno zelenom tepihu.

RIJEKA

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:13
Kupila si jako lijepe fuksije
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:30
Fuksije su mi prekrasne, a perikalis tako poseban. Gledala sam ga na sajmu u Crikvenici, ali nisam se usudila kupiti jer ne znam ništa o njemu. Ako je trajnica koja može na sunce, računam na jednu malu malu reznicu Wink
Clematis je prva liga - to je pretpostavljam multi blue?
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 21:44

E, neću se ja tako igrati! Tvoj clematis je ljepši od moga ( a i moj je multi blue) . Nekako ima puniji cvijet! Što mu radiš? Ajde priznaj, nečime si ga sigurno napumpala!?

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 22:51
Clematis je naj...Clap  Begenija ja mislim da nemate isti clematis LOL
život je more
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 150151152153154 243>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.