Otok Rab |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bravo Triša!
Otok Rab mi je ostao u prekrasnom sjećanju, prošetala s tobom svojim "starim stazama" i da, prvi put kad sam došla na Jablanac, ostala u šoku od pustoši i goleti ali unutrašnjost otoka nadoknađuje svojom ljepotom prvi dojam apsolutno ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pregledala sam svih 8 stranica i nisam našla temu o Rabu, pa kad imamo i za manja mjesta zašto ne i za ovaj predivan otok.
MM i ja iskoristili smo 1. maj za odlazak kao i uvijek na neki izlet. Puno sam puta bila na ovom krasnom otoku, ali uvijek s morske strane, tj jedrlicom, brodicom, barkom, a mm u svojih hrpu godina nikada.
Tako smo krenulu put Jablanca, ukrcali se na trajekt, pa preko mora, vrlo kratko putovanje stigli u Mišnjak.
Gledajući Otokl Rab sa sjeverne strane, kad dolazite trajektom uopće ne odaje ljepotu unutrašnjosti.
![]() Cjeli otok ima jednu glavnu cestu u dužini od 23 km, pa smo tako obišli sva mjesta počevši od Barbata. Obično primorsko-otočno mjesto puno turista ne odaje ništa posebno. No zato nas je sam Rab oduševio.
![]() Evo što sam slikala
![]() ![]() ![]() ![]() Zelene površine predivno uređene
![]() ![]() Ovaj prizor me oduševio
![]() Pred ovim sam balkonom morala malo duže stajati
![]() Nadaleko poznati rapski zvonici
![]() ![]() ![]() I prateći objekti
![]() ![]() Na svakom koraku podsjetnik na Lantanu i njene ostiće i lamparantuse
![]() ![]() Povratak i pozdrav s trajekta
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |