Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ivnina cvjetna terapija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Ivnina cvjetna terapija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 43>
Korisnik
Poruka
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 11:42
Divne slikice, a kopriva je baš lijepa, pa vjerojatno će se sasvim dobro snaći u vrtu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 12:59
prekrasne fotke draga. Bijele ljubičice su tak nježnjikave i prozračne u svojoj ljepoti, krasne su, jako ih volimClapClapClap.
A ovo drugo ne poznam, napiši kak se zove, pretpostavljam neki grmić.
Vrlo je atraktivan i lostom i cvijetomClapClapClap.
lijepi pozdravBig%20smile
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 13:08
Ivna i ja te posjetila i puuuuno tvoje ljepote vidjela! Ljubičasti grmić je divan (imam i ja takvo drvce-grmić ali je još mlad i nije tako razgranat, bujan kao tvoj). Rododendron bijeli super izgleda (moj roza već je pri kraju s cvatnjom). Koprive su i meni sve ljepše i privlačnije, morat ću ih više nabaviti (imam samo jednu Smile )
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 14:09
Zaista divno cvijeće ali me tvoj rododendron oborio s nogu! prekrasan je!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:47
Tvoja cvjetna terapija je djelotvorna i nama ostalima.
Lijepog cvijeća, grmića... ali rododendron je kralj!ClapClap
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 18:41
Hvala vam drage moje, rododendron je uistunu prekrasan, bar meni ja ih obožavam Embarrassed, jedino preostaje žal što sam sad sve više uvjerena da se crveni neće niti otvoriti, mislim da mu je selidba na novo mjesto ovo proljeće naškodila Confused.
Grm za koji Saro si pitala je Berberis thungbergii a nisam odoljela okinuti par slikica jer mi se čini da mu je cvijet jako medonosan , svi ga obilaze po cijeli dan oko njega zuji Wink

Fascinira me što iz sata u sat pronalazim nove cvijetiće na svojim biljčicama

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 18:51
Taj berberis je prekrasanClap, i ide do - 35 stepena i drugi naziv mu je Jašanska žutika.
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 18:54
divan je i bez cvjetica,ja imam mali mali i obozavam ga
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 21:19
Odlična cvjetna terapijasmile55
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 21:38
Hvala vam curke na posjeti i pohvalama, da taj berberis je fantastičan ali kako on brzo raste , to je za ne povjerovati, prije tri dana sam ga šišala a danas već na tim mjestima novi izbojci, ako ga čovjek hoće držati pod kontrolom treba škare držati stalno u rukama LOL.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 21:45
Bijele ljubičice,nisam znala ni da postoje takve,ja imam ljubičaste i to sam prenijela iz prirode u svoj vrtWinkRododendron je prekrasan,lipo rascvitan,a grm crvenog lišćai žutih cvitova ostavio me bez daha,a onaj opet zanimljivih listova i bijelih cvjetića...........ma draga Ivna puno toga ima lipog u tvom vrtusmile64
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 21:52
E Mira, sad si me dobro nasmijala pa moram odmah iskomentirati, ja ih slikam i razmišljam kako apsurdno ime ljubičice što je meni sinonim za ljubičasto pa još bijele, vidim da je još netko to primijetio LOL
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 23:59
Ivna, terapija je uspjela, ja se osjećam puno bolje.
Divan izbor biljaka, divne fotografije.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 07:15
Hmmm, sad nisam sigurna da li je i moj grmić taj berberis. Ništa, slikam ga ovih dana pa ću usporediti!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 14:29
Ivna ti si prava majstorica  svoga vrta.

Rododendron je naj naj najljepši    Thumbs%20Up

Tako krasan ,bijele boje moja prijateljica kaže da su bijeli rodendroni rijetkost.

Hvala na savjetimasmile56
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 16:27
sviđa mi se onaj berberis.kad ga budeš orezivala sjeti me se sa nekoliko grančica.LOL 
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 19:35
Lijep ti je vrt. Imaš pravo da sa svako malo pojavi neki novi cvijet, upravo zato je u ovo vrijeme najzanimljivije u vrtu.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 20:18
Makk, hvala na posjeti, uvijek si dobrodošla kao i svi ostali naravno Hug.
Anaida, mislim da imam i taj berberis mali o kojem pišeš, koliko sam ja shvatila ima više podvrsta.
Anči i meni je rodić jedan od najmilijih biljaka u vrtu, jedino me muči što već prolazi i što se crveni očito ne namjerava ove godine ni procvjetati,mislim da je šok preseljenja "kumovao" tomu Confused
Otok, ne ispuštam fotić niti jedan dan iz ruku i veselim se svakom cvijetiću kao malo dijete Embarrassed.
E zbog toga naravno niti danas nisam odolila pa sam uhvatila par novih cvijetića ili onih koji namjeravaju cvijetati uskoro.

Moji narcisi i dalje neumorno cvatu

aptenia by Maslačak krenula cvijetati

još jedan pup zlatoglavice

đurđice, posađene prije dvije godine, krenule tek sad, valjda sam ih preduboko posadila

ovo ne znam što je Embarrassed

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 20:30
Goga, ja se ispričavam što ti nisam odgovorila Embarrassed, ma naravno da će biti tog berberisa koliko god hoćeš, samo se raspitaj kako i kad se može pelcati jer ja ne znam Wink.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2010 u 21:37
Ejjjj baš cvijetna terapijasmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 43>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.