Ivnina cvjetna terapija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 43> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Divne slikice, a kopriva je baš lijepa, pa vjerojatno će se sasvim dobro snaći u vrtu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
prekrasne fotke draga. Bijele ljubičice su tak nježnjikave i prozračne u svojoj ljepoti, krasne su, jako ih volim
![]() ![]() ![]() A ovo drugo ne poznam, napiši kak se zove, pretpostavljam neki grmić.
Vrlo je atraktivan i lostom i cvijetom
![]() ![]() ![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivna i ja te posjetila i puuuuno tvoje ljepote vidjela! Ljubičasti grmić je divan (imam i ja takvo drvce-grmić ali je još mlad i nije tako razgranat, bujan kao tvoj). Rododendron bijeli super izgleda (moj roza već je pri kraju s cvatnjom). Koprive su i meni sve ljepše i privlačnije, morat ću ih više nabaviti (imam samo jednu
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Zaista divno cvijeće ali me tvoj rododendron oborio s nogu! prekrasan je!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoja cvjetna terapija je djelotvorna i nama ostalima.
Lijepog cvijeća, grmića... ali rododendron je kralj!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam drage moje, rododendron je uistunu prekrasan, bar meni ja ih obožavam
![]() ![]() Grm za koji Saro si pitala je Berberis thungbergii a nisam odoljela okinuti par slikica jer mi se čini da mu je cvijet jako medonosan , svi ga obilaze po cijeli dan oko njega zuji ![]() ![]() ![]() Fascinira me što iz sata u sat pronalazim nove cvijetiće na svojim biljčicama ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Taj berberis je prekrasan
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divan je i bez cvjetica,ja imam mali mali i obozavam ga
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Odlična cvjetna terapija
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Hvala vam curke na posjeti i pohvalama, da taj berberis je fantastičan ali kako on brzo raste , to je za ne povjerovati, prije tri dana sam ga šišala a danas već na tim mjestima novi izbojci, ako ga čovjek hoće držati pod kontrolom treba škare držati stalno u rukama
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bijele ljubičice,nisam znala ni da postoje takve,ja imam ljubičaste i to sam prenijela iz prirode u svoj vrt
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E Mira, sad si me dobro nasmijala pa moram odmah iskomentirati, ja ih slikam i razmišljam kako apsurdno ime ljubičice što je meni sinonim za ljubičasto pa još bijele, vidim da je još netko to primijetio
![]() |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ivna, terapija je uspjela, ja se osjećam puno bolje.
Divan izbor biljaka, divne fotografije. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hmmm, sad nisam sigurna da li je i moj grmić taj berberis. Ništa, slikam ga ovih dana pa ću usporediti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ivna ti si prava majstorica svoga vrta.
Rododendron je naj naj najljepši
![]() Tako krasan ,bijele boje moja prijateljica kaže da su bijeli rodendroni rijetkost.
Hvala na savjetima
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
sviđa mi se onaj berberis.kad ga budeš orezivala sjeti me se sa nekoliko grančica.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijep ti je vrt. Imaš pravo da sa svako malo pojavi neki novi cvijet, upravo zato je u ovo vrijeme najzanimljivije u vrtu.
|
|
![]() |
|
Makk, hvala na posjeti, uvijek si dobrodošla kao i svi ostali naravno
![]() Anaida, mislim da imam i taj berberis mali o kojem pišeš, koliko sam ja shvatila ima više podvrsta. Anči i meni je rodić jedan od najmilijih biljaka u vrtu, jedino me muči što već prolazi i što se crveni očito ne namjerava ove godine ni procvjetati,mislim da je šok preseljenja "kumovao" tomu ![]() Otok, ne ispuštam fotić niti jedan dan iz ruku i veselim se svakom cvijetiću kao malo dijete ![]() E zbog toga naravno niti danas nisam odolila pa sam uhvatila par novih cvijetića ili onih koji namjeravaju cvijetati uskoro. Moji narcisi i dalje neumorno cvatu ![]() ![]() ![]() aptenia by Maslačak krenula cvijetati ![]() ![]() još jedan pup zlatoglavice ![]() ![]() ![]() đurđice, posađene prije dvije godine, krenule tek sad, valjda sam ih preduboko posadila ![]() ovo ne znam što je ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Goga, ja se ispričavam što ti nisam odgovorila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ejjjj baš cvijetna terapija
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 43> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |