katarina77 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Korisnik | |
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaka čast zakon izgleda , super napravljeno :)))))))))
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Odlicno si uredila mali ladicar (gdje nabavis te ladicare?)
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
imam generalno problem komentirati puno radova.....mislim,uvijek mogu napisati DIVNO;KRASNO....ali volim biti malo rječitija.....a kad vidim ovako puno radova moj pretinac u glavi zadužen za komentare se zablokira
![]() ![]() a sad jedan savjet od malo starije tete.......pozabavi se malo više doradom,sjenčanjem,šabonama......ne mora sve to nužno značiti šarenilo ako se nađe mjera.......mislim da si savladala osnove i da bi se mogla početi igrati i drugim mogućnostima.....držim fige
![]() mislim da sm takvu salvetu vidjela u lumosu....
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Katarina,da te nema trebalo bi te izmisliti i dekupažirati.Fantazija.
|
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
curke moje vidim da me sve pitate kada stignem to sve napravit ... pa evo pretezno navecer radim te stvarcice i vikendom ...
|
|
decoupage je čista ovisnost, kada kreneš neznaš stat
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Svaki dan hrpa novih prekrasnih radova.
Ne znam kad samo stigneš. ![]() |
|
![]() |
|
katarina77 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 06 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Reci ti meni kad ces to proizvoditi serijski, da kupim.
Gdje samo sve to nadje, i kada to sve napravis. Radovi su ti perfektni. ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
E, moja Kate:prvo pohvale za radove,prekokrasni su,a sad i ovo,odmah sam skužila da je daščica sastavni dio tkz.sata ali nisam znala da su to podmetači za čaše.Bravo,bravo.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
stalak je odličan,i ja sam isto mislila da se radi o satu podmetači, su savršeni!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Eeee, sad me nisi uspila preveslat kao s onim satom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Skužila sam iz prve da je ovo prerezani panj ili grana od drveta s printom...yesssss!!!!! Bravo ja! Ma šta sam sad ponosna. I plavuša ponekad skuži ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Moram biti fina ali presla si nas, samo se ti smij, dobila bus.
|
|
![]() |
|
hehe
![]() panj tanko izrezan sa printom gore |
|
|
|
![]() |
|
A da nam objasnis sto je to, dali je to drvena slika, ili torta kako kaz Kika
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Vjerovatno sam bubnula neku glupost.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Gledam i ne kužim.Što je ovo torta?Dekupaž na glazuri?Ne znam...
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |