Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Gogin-zg vrtek
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Gogin-zg vrtek

Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
Korisnik
Poruka
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Gogin-zg vrtek
    Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:51
 Zahvaljujući mojim dragim frendicama Kontessi i Blaži koje su jučer bile kod mene i poslikale mi cijeli cvijetnjak ,danas možemo uživati u sličicama iz mog vrta.Moram im zahvaliti na trudu što su te sličice stavile umjesto mene na forum.Tongue
 ova gredica je u hladu,pa sam probala saditi cvijeće za hlad,ali sam naravno opet svega ostalog natrpalaLOL

ovi lukovi od armaturne mreže čekaju ruže penjačice.tek na jesen ću ih posaditi.jedva čekam .već imam popis.LOL
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:54
ovo je mix LOL kod mene je sve mix,nema baš nekoga reda, sadim gdje imam mjesta. znači aubrieta,bijele ljubice,domaći crveni jaglac kupljen od jedne bakice na sajmu,plavi pakujac, heuchera plava.tražim crvenu.u sredini su mini crveni ljiljani koji će uskoro procvijetati.
 ovaj bijeli grmić za koji se Skitnica zaljepio je Exochorda racemosa.moram mu zapelcati jednu grančicu. lijepo je molioLOL
 Plavi pakujac,imam ih na izvoz,a nemam crvenogaCry.
 Prekrasna ruža penjačica roze boje.ona je moj glavni izvozni proizvod.LOL
 uh,kamenjar,kamenjar koliko posla dok ga nismo sveki i ja završile.nikako da složimo kamenje .na kraju smo uspijele i evo ga, baš je super.

ovo je moj drugi tulipan.ha,ha,ha. imam samo dvaLOL.

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:56
 moj prvi tulipan i clematis rozo bijeli.
 i ovdje imam svega od magnolije stelate ,seduma,šeboja,bijeli pakujac,hosti.

dicentra.srčeka kak vele moje cure.već su ga dobro očerupale,rade torte i kolače pa im trebaju za ukras.LOL
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 15:58
 žute rudbeckie, tritome od Shashe i hipericum .

šeboj.ovo dolje je cytisus.
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:00
 armeria maritima.
 Heuchera od B.Bee.
 bordo šeboj i kokotići.
 coreopsis i cameleon ne znam mu latinsko ime.
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:01
 ovi ljubičasti cveteki su naše livadne orhidee Orchis morio.

ovo su moje hoste.morala bih potražiti imena.LOL

Na vrh
frida View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje frida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:01
 Lijepo...
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:03
Vinca.jedan grmić putuje i u Zagorje kod Konte.LOL 

ovo je pak vrtić ili ti školica za male biljčice i za pelcere.tu se polako privikavaju za život u mom vrteku.
 imam malo i vučike.
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:07
 ovo su potočnice od Kat.ree.dobila sam ih prošlo ljeto.baš su mi se lijepo razrasle.
 ovo je malo čičak.ne znam mu pravo ime.jako se širi.
 Iberis sa potočnicama,nezaboravna kombinacija.
 Geum.

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:09

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:10

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:11
preljep vrt veselim se da si nam ga pokazala smile57
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:12

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:14

Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:17

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 16:56
napokon vrtek naše goge smile213
baš sam guštala jučer u ovom predivnom ambijentu Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 17:02
Prekrasno Goga!
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 17:19
Bravo za Gogu! Sad bih ja išla redom a šta je ovo a šta je ono smile190 ali bit ću pristojna za prvi put i naravno sve ukupno pohvaliti , ali KONAČNO da vidim taj famozni pastenik/staklenik (nemam pojma što je u stvari Wink) u kojem čuda nastaju LOL.Bravo Goge, sad pojedinci ne moraju tumarati s baterijama po vrtu, ovdje će sve vidjeti Wink.
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 17:30
Frida,Bromi, Kontesaa i Medvjed34 hvala vam na posijeti.smile78
Konte drago mi je kaj ti se sviđa kod mene.možeš ti opet navratiti ,sada znaš gdje stanujem.LOL   
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 17:30
Zaista imaš puno cvijeća! Sve je rascvjetano i krasno izgleda! Bravo za tvoje prijateljice!Thumbs%20Up Ali i za tebe jer s inam pokazala svoj vrt!Clap
Kako imaš dobro klijalište? WinkMoram ga pokazati MM!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 14>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.