Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 19> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo jedna salvetica tj. samo pola salvetice. Hvala ti na komplimentu
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Krasna kutijica vedrih i veselih boja,samo me muči to što neznam je li to kombinacija ili jedna salveta,u oba slučaja.....
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
divan rokovnik, taman u skladu samnomimojom učionicom..sada ćete me zaraziti i time, pa ću morati i rokovnik sređivati.....
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
uf..nisi jedina koja mora svašta pisati da se ne zaboravi i čini mi se da ćeš dobro iskoristiti ovaj rokovnik , zato mijesec dana rada nemoj šmirglati već na posao(drugi rokovnik)...
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
ne ribaj ništa.....rokovnik je presladak
![]() a to za pregibe i pucanja sam već negdje objasnila......ti ovo ostavi za ogledni primjerak........pa kad te krene premazivanje bojom po pregibima sjeti se kako to može završiti....
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ne ribaj ništa,ostavi ga bar za uspomenu!predivan je!stvarno bi bilo šteta uništit ga!a na greškama se nažalost i najboje uči!
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
proljetno, slatko, vilice i leptirići, baš da ti uljepša dan!
|
|
![]() |
|
Sarita i Maredelmare hvala na komplimentima. Na žalost na greškama se uči.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ajme, prekrasan ti je rokovnik!
Toliko toga si stavila, a sve se tako lipo spojilo-ma super, zaista! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas sladak rokovnik,svasta finoga za napisat.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Gogs hvala ti na svim komplimentima i hvala ti šta vjeruješ u mene. Samo sam svjesna da trebam još puno raditi i razrađivati da nešto napravim kako treba.
Rose hvala na komentaru. Slavica to ti je kombinacija 3 vrste decoupag papira. Šabica na koje rubiće si mislila? Možda na bočnu stranicu rokovnika. Nju sam napravila s šablonom, ali mi se nije previše svidjelai bila je preizražajna, pa sa je prekrila s bojom da bude skroz diskretna. Maslina hvala na komentaru i šta razgledavaš moju galeriju. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Lijepi rokovnik.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Slatko!
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
stvarno lijep rokovnik. Sigurno ćeš uživati u njemu.
Meandrima nazivaju ove rubiće iscrtane http://www.englishchinashop.com/versace/glassware/meandre.asp ti si tako radila. nadam se da ćeš skužiti sa slike jer ne znam kako da ih opišem da bude jasno. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivno Felina,tako je slatko!je li to jedna salveta ili kombinacije više različitih?
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
rokovnik je prekrasan,razigran,vesel,savršen je!
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
Moj osobni rokovnik koji će služiti za razne informacije u svezi decoupaga. Npr za adrese koje svakoh toliko slučajno pobrišem iz pp.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ajme lipog kompleta kod tebe
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |