Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš sam ljubomorna na tvoj Cornus alba sibirica, moj nije toliki, a već je tri godine kod mene, sada sam ga presadila, dodala onog humusa ispod borova, pa mi se čini da se pomaknuo 1 cm
![]() Sve ostalo je krasno kod tebe, bome imaš lijep asortiman cvijeća i grmova ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Imam ja toga draga moja još puuuno, al nisam još sve smjestila.
Ajde i da je na moju sirotinju netko ljubomoran! |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ma koja sirotinja, nema čega nemaš ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Joj, stara, dobro da nisi došla zimi. Bilo još sve prazno i ćelavo!
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Bigi kod tebe nema čega nema..krasno..pravi odmor za oči..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bigi ima botanički vrt. Spominješ neke biljke koje niti ne poznajem ( ali bogu hvala samo par njih). A te lantane su i kod mene puna listova i taaaaako sam sretna što su krenule. One od prošle godine ne budu još dugo, ali zato je ova jedna vrijedna!!!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Big mama, vidim sve je to već lijepo složeno. Klematis će biti pravi, a niske dalije po izboru tvoje kćeri su pun pogodak, a hoste, predivne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Bigi vrt ti je sve popunjeniji!
![]() ![]() Bravo, nadam se da će se i ono što si meni poslala primiti, da imam i ja tvojih cvetekov!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() čuvaj prste od kamenih bombi |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
A tek da vidite fensi šmensi kamenjar koji su ona i NJM napravili...... ma znam ja tko je više radio i to one fizičke radove, ali kada sam ja došla njen mužić je slagao mozaik od kamenčića
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
slikeeeeee daj
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Joj, konte kaj si dosadna s tim slikama! Ma dat ću slike, stvarno nisam stigla, jučer sam cijeli dan radila, niš nisam poslikala, a navečer legla i zaspala u 9.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
o pa se spričavam
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Ma šalim se, draga, evo, radim na slikama, al se usput moram i s barbikama igrat, pa ...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 678910 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |