Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 74>
Korisnik
Poruka
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 13:09
I moje bebe hostice

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 13:23
Baš sam ljubomorna na tvoj Cornus alba sibirica, moj nije toliki, a već je tri godine kod mene, sada sam ga presadila, dodala onog humusa ispod borova, pa mi se čini da se pomaknuo 1 cm LOL
Sve ostalo je krasno kod tebe, bome imaš lijep asortiman cvijeća i grmova Clap
život je more
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 13:41
Imam ja toga draga moja još puuuno, al nisam još sve smjestila.
Ajde i da je na moju sirotinju netko ljubomoran!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 13:46
Originalno poslano od člana bigmamma bigmamma napisao:

Imam ja toga draga moja još puuuno, al nisam još sve smjestila.
Ajde i da je na moju sirotinju netko ljubomoran!

Ma koja sirotinja, nema čega nemaš Wink, šteta što ja uvijek dođem u tvoje krajeve zimi da ne mogu vidjeti vrt u punom sjaju LOL
život je more
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 14:30
Joj, stara, dobro da nisi došla zimi. Bilo još sve prazno i ćelavo!
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 14:32
Bigi kod tebe nema čega nema..krasno..pravi odmor za oči..
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 15:21
Bigi ima botanički vrt. Spominješ neke biljke koje niti ne poznajem ( ali bogu hvala samo par njih). A te lantane su i kod mene puna listova i taaaaako sam sretna što su krenule. One od prošle godine ne budu još dugo, ali zato je ova jedna vrijedna!!!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 18:50
Big mama, vidim sve je to već lijepo složeno. Klematis će biti pravi, a niske dalije po izboru tvoje kćeri su pun pogodak, a hoste, predivne.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 18:54
Bigi vrt ti je sve popunjeniji! ClapClap
Bravo, nadam se da će se i ono što si meni poslala primiti, da imam i ja tvojih cvetekov!WinkBig%20smile
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 11:42
e, jaka ti sirotinja Bigi, sve je kod tebe prekrasno, a zaista imaš lijepo i zavidnu kolekciju raznovrsnih biljaka.
lijepi pozdrav
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 00:18
kad si to sve uspjela napravit
čuvaj prste od kamenih bombi
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 08:30
A tek da vidite fensi šmensi kamenjar koji su ona i NJM napravili...... ma znam ja tko je više radio i to one fizičke radove, ali kada sam ja došla njen mužić je slagao mozaik od kamenčića Wink.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 08:52
slikeeeeee daj Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 09:12
Joj, konte kaj si dosadna s tim slikama! Ma dat ću slike, stvarno nisam stigla, jučer sam cijeli dan radila, niš nisam poslikala, a navečer legla i zaspala u 9.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 09:36
o pa se spričavam smile60
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 10:12
Ma šalim se, draga, evo, radim na slikama, al se usput moram i s barbikama igrat, pa ...
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 08:38
Evo malo friških, jutrošnjih sličica.

Pokućarci uživaju

A bogmeć i bodljikavci

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 08:44
Moj najnoviji uradak

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 08:48

Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2010 u 08:52
smile107 kako je lijepooooooo smile93
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 678910 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.