Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 140> |
Korisnik | |
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisi dosadna kat.rea.
Bez obzira koliko puta postaviš slike, svaki put i mene iznova očaraju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Ma kakvi dosadna samo ti stavljaj slike da se divimo.
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Oprostite ako sam dosadna, ali ovi novi tulipani su me očarali...
![]() pogotovo ovaj dupli Angelique, u pupoljku je skoro bijeli, dok se latice otvore isto su bijele, ali onda dobiju ovu lijepu nježnu roza boju
![]() a pogledajte Lambada tulipan, ovu narandžasto žutu boju iznutra, a izvana je crveno narandžasti
![]() ai ovaj "kuštravac" tulipan Black Parrot je poseban... i tko ih ne bi volio?
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Otok, baka, Duda-Lave, Proljeće, Stefka, Gio, Lantana, jedna
![]() Duda, nemoj biti toliko samokritična, jer kod tebe nije par čuperaka, nego imaš puno toga jako lijepoga, a meni je još pred očima slika sa onim tvojim zidićem i ostićima.
Proljeće ne mogu vjerovati da ti se nisu potočnice same rasijale. Ja ih ima već desetak godina i svake godine ih je sve više...... one i alisumi mi kao pošast, niču svugdje, a ja ih pokušavam ukrotiti.
U subotu sam kupila dva cvijeta kojima neznam ime, za moj panj sa južne strane ( onaj koji obrastao sa bršljanom)
![]() i u lila/ ljubičastoj boji
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Za svaku pohvalu od glicinije, preko magnolije, pa tulipani, pa potočnice, koje mi se jako sviđaju, a tek fotografije
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
glicinija prava kraljica
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno..magnolija i glicinija su stvarno predivne..Isto je i kod mene sa potočnicama, same se rasiju i ima ih po cijelom dvorištu
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vrt je taaako lijepo rascvjetan.
A potočnice sam ja dvije godine sadila na vrtu i nikada mi nisu nove nikle iz sjemena...
Glicinija...izgleda kao iz nekog časopisa.
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Uz puno mali prinčeva tulipana i ostalih, doista se teško opredijeliti tko je kraljica: glicinija ili magnolija!
![]() Obje su prekrasne, svaka za sebe!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Glicinija je trenutno kraljica vrta ali ima tu još puno dvorskih dama, prinčeva tulipana, ma cijela dvorska svita
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ja bih izdvojila ovu sliku...Magnolija u punoj ljepoti(i ja bih je volila imati jednog dana) a iza Rea-u jako lijepom polozaju ![]() ![]() Sto se tice one pokrivacice tla,u panju,i ja sam prije neki dan dobila jednu od kolege s posla i kako mi Lantana rece da se siri jako brzo premjestila sam je u dvoriste,imala sam jedan dio prazan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sta jos dodati draga moja ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
S obzirom da smo jučer imali radnu akciju sađenja anđeoskih truba, a ja i još povrh toga, danas je MM išao u šoping i opet dođe doma, skriva nešto iza leđa i .... tamtarammm, ovo sigurno nečeš prepoznati...... a ja velim čekaj da se otkrmeljam, pogledam i velim...... Impatiens , a on gleda u etiketu na teglici pa mene i opet veli... ne mogu vjerovati...
![]() evo je... impatiens Nova Gvineja
i za kraj malo kućnoga cvijeća
![]() guzmanija, fikus koji sam lani dobila mali picmoljak, a koji je već lijepo narastao, u prvom planu je zamija ( zamioculcas) koja je u godinu dana dobila 4 najveća lista, s tim da je ovaj najveći 6 mjeseci izgledao kao nekakav štrčak, koji ni na što nije ličio i nikam nije kretao, a dok je počeo rasti prerastao je sve starije listove
Iza je vražji bršljan, a u zelenoj teglici je bila alocasia, koja za sada nikam ne mrda, a da li je išta ostalo nisam išla ni gledati, sve me strah i zaviriti u teglicu...
|
|
![]() |
|
Ovo je svekrvina magnolija
![]() dok moja ove godine štrajka, ima samo 3 uboga cvjetića
![]() a ispod magnolije su tulipani i maćuhice, travnjak je pun latica, a Rea je u "kontroli"
![]() |
|
![]() |
|
Roza srdašce se "raspištoljilo", a bijelo ima samo dvije grančice
![]() Potočnice se naziru na svim mojim zadnjim slikama, jer ih imam puno i svugdje, ali evo jedan grmić samo za Trišu
![]() |
|
![]() |
|
Jučer mi je procvao tulipan Black Parot,
![]() a otvara se i Lambada
![]() i zajedno isti tulipani
![]() Ovaj crveni između njih se doskitao
![]() ![]() Dupli tulipan Angelique
P.S. trebao bi biti više rozi, ali za sada je skoro bijeli
|
|
![]() |
|
Ovo je moj panj sa sjeverne strane, koji se polako raspada...
lani sam dobila od jedne žene neku pokrivačicu tla koja ga je več lijepo obrasla
![]() ali zima i smrzavica su ipak učinile da je jedan dio panja otpao, ali sam ideju šta sa time pokupila na CIF-u i nastala je nova "instalacija" zvana panjić i čuvarkuće
![]() Tu su crvene čuvarkuće sa ivanićke kavice od Stefkaje ili Mačak, pa one ispod sa bijelim rubom od Mačak, pa još neki sukulentići, a one velike desno sam maznula svekrvi
![]() Curke hvala na čuvarkućama i sukulentićima, a našem novom članu Luki ( Lukaccc) hvala na ideji
![]() |
|
![]() |
|
Duda draga evo za tvoje veselje,
![]() a da mogu malo bih ti njenog mirisa proslijedila i još bi meni ostalo dosta, vjeruj mi.
Daj ti probaj svojoj pokazati ovu sliku, pa da se ugleda u moju, da zna kako bi trebala izgledati, nek si ona vidi kako se gazdarici koja ju pazi i mazi uzvraća ljubav...
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
veselim se tvojoj gliciniji
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |