Moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pratim te na glasanju i drago mi je da vodiš. Samo naprijed!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Bravo,još jedan glas za tebe!
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Hvala puno cure hvala hvala hvala hvala
hvala vam puno |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...doista neobične i lijepe pisanice... imaju i moj glas
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
Hvala Primavera
hvala svima |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ona pisanica-venecijanska maska, a ljudi moji, takvo nešto ja još ne viđ'o-zaista originalan pristup, nema šta!
Ovo ljubičasto jaje mi je tako ludo, otkačeno-super je! A za natječaj...bila, obavila svoju građevinsku dužnost! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
aaaaaaaaaaaaaaaaa pa tvoja galerija je živa ludnica od radova, tu ne znaš čega sve nema...
Ti kao da ne spavaš, a sve maštovito i zanimljivo. Adventski vjenčići su mi strašrno zanimljivi, a i pisanice. Nadam se da si pobjedila na onom natječaju, do sad nisam znala za to pa nisam glasala, ali drugi put me obavijesti pa ćeš dobiti i moj glas. U očekivanju tvojih noih radova... ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Imaš lijepe radove.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Neka ti ne bude žao vremena utrošenog u radove jer su zaista
![]() ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Imam dobro oko, uocila sam na vrijeme. Sretan rodjendan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
pridružujem se dobrim željama
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma zakasnila sam na cestitke, ali vazi i danas.
Sretan ti rojsni dan. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala svima na dobrim željama.
tatjana: za dobre želje nikad nije kasno ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Čestitke i od mene,maskice su s jajcima a i bez njih preslatke!!!
|
|
![]() |
|
hvala svima evo maskica za swap
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nadam se da vidite anđela
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
vatromet boja!e to volim!odlično si to napravila!
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 89101112 14> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |