OTOK - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 23> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok super ti je ovaj proljetni uradak, mogu ja pogodit od čega su cvjetići, od manistre...
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pogodak u sridu.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
aaaaaaa znam ja šta je manistra
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Najprije su trebale biti perlice, ali sam imala samo okrugle, bojala sam se da će otpadati. Onda sam išla tražiti male botuniće (dugmad), ali ni to nisam našla. Pa su mi na pamet pale zvjezdice za juhu (paštica, tjestenina). I nju sam jedva našla, nije prodavačima baš bilo jasno zašto neću tjesteninu abecedu ili taranu, nego sam baš zapela za zvjezdice
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Otok, ti si čisti genije!
![]() |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Ajme, OTOK, kako dugo nisam bila u Razni hobi, pa sve od jaja nadalje je fenomenalno!!!
Mramorirana jaja odlična, ono što je izniknulo iz njih još bolje, a kompozicija tog dvoje neprocjenjivo dobra ![]() Sličica za mladu (nadam se ne previše naivnu ![]() ![]() Ali swap za Izzy, I'm speechless, sve sam ispucala komentare, nešto apsolutno savršeno izvedeno... I da ti komplimentiram, bila sam uvjerena da si rukom crtala cvjeteke i čudila se preciznosti i volji ![]() ALi ideja s manistrom (tjestenina? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Baš sam tila nać tvoj rad, pa uđi tamo, uđi ovamo...i evo konačno te nađem...rad mi je savšen, a za manistru...ma svaka čast! Ideja i više nego odlična!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Ajme meni ova zadnja slika mi je nešto posebno..prekrasne boje,oduševila me je,dugo sam ju gledala i divila se..svaka ti čast..
![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Hvala vam na pohvalama za moju swap staklenu sliku. Moram neskromno proznati da me je baš ponijela inspiracija i da sam i ja zadovoljna kako je ispalo.
A sad nešto klasičnije, za moju forumsku prijateljicu koja obožava cvijeće, naročito plavo ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ako me ti ne natjeraš da se isprobam na staklu, pa makar i neuspješno,..ne znam tko će!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
jedna boja, jedno poljeeeee
![]() Mislim da me kužiš, sve sam ti s ovim rekla. ![]() Napravila sam još jednu sliku, večeras ću je stavit, a naravno, tvoj stručni sud mi je jako bitan |
|
|
|
![]() |
|
Konkurencija je dobra i poticajna. Maredelmare ozbiljno prijeti
![]() Evo od mene jedan cvjetić ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Baš si me nasmijala
![]() Ti si "krivac" što sam se uhvatila stakla. Super mi je ovaj ruža, malo mi je neobična pa zato i zanimljivija- kao da pleše(uff, ovo je haikikuuuu poezija )-odlična mi je, nekako je prozračna! ![]() Uh, nikako da izrazim šta hoću reć! ![]() A ova pozadina..joj, što ti je ovo dobro ispalo! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
|
![]() |
|
Maredelmare i Primavera
![]() Evo još jedan cvjetić, sličan, a ipak različit ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma onaj mi je već bio fantastičan, a ovaj je još nekako neobičniji...ma savršeno!
Ti si moj guru!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Otok odlično.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 23> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |