kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala,hvala,puno,puno,ljubin vas
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Vratila nam se majstorica.
Uživam u razgledavanju tvoje galerije uz jutarnju kavu i drago mi je da slijedi nastavak. Šta reći. Savršene kutije namjenjene za izložbu. ![]() Divim se tvojim uradcima, iako bi voljela da češće izlaze na vidjelo. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
biljana
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Ja zaista neznam koju riječ napisati da se dočara moje oduševljenje gledajući tvoje kutije.Poštovanje.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Za tvoje kutije....fantazija i pedantnost na koju smo već navikli, smao što ti ideš uvik dalje-kao npr. sa onim poklopcem na kojem je ruža na struktur pasti.
Sve bolje od boljeg. ![]() ![]() ![]() A za kutiju od prijateljice-svaka čast! A Bože moj, kraj takve učiteljice... ...a mogu li ja bit tvoja prijateljica? ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ja mislim da ono sto smo mi slusli na slobodnim danima NB-a nije ni sluga tvojim radovima. Mozda zenska zna, ali ti trebas otvoriti tamo kod sebe skolu a ne ovako. Maredelmar, a kaj ti hoces pa i tvoji radovi su divni, ja moram da se skrijem koliko vi cetri / Kaca, Marenostrum , Maredelmar i Slavica 07/ znate, a i kod nas
ima nekih novih u Zgbu, koje vec u pocetku dobro rade. Kaca super su. ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
sve su kutijice prepredivne, jednostavno ne mogu ni jednu izdvojiti jer bi bila to velika nepravda, stvarno si majstor od kutija, i ja sam pokušala sa špricanjem ali mi nikako ne ispadne dobro, molim za savjet
![]() p.s. što je to facetten lak?
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
![]() Ne znam šta bih posebno phvalila jer je sve majstorski i prekrasno tako da neću ništa posebno izdvajati. |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
vratila se kaća u velikom stilu sa svojim čarobnim radovima |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
....Kaćo, Kaćo, naše zlato...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
a šta reči......Kaća. majstorica kutija!
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
hvala tatjana (ma vidi mene ka da sam u svojoj galeriji
![]() Kaća tek sam sad vidila ova tvoja jaja-nikako mi nije jasno kako si rezala stiropor ![]() Jaja su prekrasna, neobične visilice, a tvoj izbor salveta na njima...specifičan i profinjen ukus-uz tvoje zlatne ruke to ih i čini ovakivima kakva jesu! Otvaraj školuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kaćo mogu samo reći PREDIVNO neću ništa izdvajati jer sve je zajedno s tobom
![]() |
|
![]() |
|
drage moje hvala vam najljepsa na lijepim rijecima
![]() ![]() mumica ne znam di si mogla falit kod spricanja,da bar mozemo vidit kako ti je ispalo,mozda to i nije tako lose ![]() ![]() ![]() mare stiropor sam rezala skalpelom,istim onim s kojim rezem sablone ![]() ![]() hvala vam i u ime prijateljice,stvarno je nadarena,ima nevjerojatan smisao za boje i odabir motiva,a mislin da je u salvetnoj to jako bitno,najbitnije zapravo.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Fenomenalno, fantastično, bajkovito, maaa svaki tvoj uradak bi poželio imati svak, a tek šta ti leži biti "učiteljica", jedna si osebujna i vrlo draga osoba.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Uvijek samo zanjemim i ništa ne napišem,zaista sam zadivljena i nadam se kojoj kavici u Splitu,kad se konačno(uskoro)preselim na Brač...može i na Braču!!!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga kaca 43 sretan rodjendan,
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
puno zdravlja, sreće i svega onoga što si sama poželiš želi ti teta salveta ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7576777879 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |