Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 165> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno cvijeće, hibi je prekrasan..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Glicinija je vaaaau - jesi li ju to uspjela pretvoriti u stablašicu (čini mi se)?? Odlično mi izgleda tako. naravno da sam i u svim drugim cvetekima uživala i na svakoj slici zastala...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Anaida dobro ti se čini glicinija je stablašica i nalazi se ispred kuće u kamenjaru...morati ću je malo bolje poslikati da se vidi....sada je prekrasna i divno miriše
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Bromelija prošla sam tvojim vrtom od-do i ostala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
E stvarno moram priznati da je rozi hibi prelijep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
drage moje posjetiteljice šaljem vam veliku pusu
![]() ![]() ![]() Flavia jako mi je drago da ti se je hibi svidio ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Bromi i mene je oduševio ovaj hibi, da li je onak kućni?
|
|
![]() |
|
Moram vam pokazati nove biljke koje su neplanirano završile kod mene....imala sam namjeru kupiti vinke međutim kako ih nije bilo uskoćile su rezervne
za početak klematis ![]() ![]() ![]() ![]() imam ga i ja -burito ![]() pa onda jedan pakujac ![]() bijeli i ljubičasti karanfil ![]() ![]() čuvarkuće ![]() jedna bezimena ![]() jedna grupna ![]() našle su se ovdje i dvije stevie....one su od našeg Vepra ![]() |
|
![]() |
|
Proljeće
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Pa i ti si se pravo ponovila sa cvijećem!!!
Jedva čekam da vidim gdje ćeš to sve ukomponirati.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ono bezimeno je santolina...dekorativan grmić, zahvalan za oblikovanje u polukugle....cvjeta žutim loptastim cvjetovima...
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
..zaboravih reći da je klematis
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Evo i mene ,u šetnji tvojom cvjetnom oazom.Oduševljena sam!Odlične prinove,predivni tulipani,wisterija,dicentre......
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
meni su najdraže tako ne planirane biljke -ali u stvari uvijek su negdje u planu-ma prekrasne nema se šta
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
a dakle bilo je i cvjetnih poklona za imendan
![]() bromi trebam te dovuči kod sebe da nešta vidiš ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bromi,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Proljeće, Toni, Alisa, Mari,Niho Gioiaa
![]() Frida hvala na identifikaciji nove biljčice- santoline ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6970717273 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |