Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 109>
Korisnik
Poruka
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 18:37
mogu samo reći VELIČANSTVENO... Nato to je to .... znaš ono nešto
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 11:58
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

uzorci iscrtani vlastoručno...po vlastitom nahođenju...moja mašta...

a sve sam si mislila da od nekud skidaš, sad si me oborila totalno. Ja ni kuću ne znam nacrtati kak spada a gdje tek ovako nešto. Samo tješim se da nisam jedina koja ima dvije lijeve ( poznajem neke tete salvete koje prekrasno rade sve samo ne i crtanje)     
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 18:42
danas je moj potomak na rođendanu kod kolegice, sutra kod druge kolegice, pa je bilo, ajde mama, napravi im ogledalo... cure vole winx (o ne,opet one!) i obje vole ljubičastu boju i tehnu (tako je ime toj winxici) i tako.. majka sinu jedincu ispunila želju, pa eto, sada ide ogledalo koje je danas otišlo kod prijateljice, na prvi rođendan ovog vikenda... sutra stavim drugo, koje ide drugoj kolegici... primjećujem da mi dijete ima bogatiji društveni život od mene i mm-a....

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 18:49
gogs... moram dodati... na ovome ogledalu su vitice iscrtane prema predlošku ... nije mašta...
:D

Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 19:23
što se tvoje mašte tiče,pa mogla bi ti raditi te predloške!vjerujem i bolje od onih koji su ih napravili!ogledalce je san snova!savršenstvo!kad ovo curice vide ne sumnjam u to da će se povećati broj prijateljica tvog sina a svaka ima i rođendan!!!smile73
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 19:34
natasa,prelijepi originalni poklon,cestitamsmile141
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 19:49
nato, nemam stvarno više riči koje da napišem, a da opišem koliko sam zadivljena tvojim radovima. pogledaj molim te moj odgovor na str.39 kod masline i sve će ti biti jasno!
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 22:27
smile89ogledalce ti je savrseno, kao i karta-cestitka smile141
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 22:34
ogledalce,ogledalce,na svijetu najljepši tko je? ogledalo je fantastično!smile71
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 23:08
Blago ovim curicama. Nisu ni same svjesne kakve bogate poklone dobivaju.Thumbs%20Up
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 01:15
Natine čarolije su stvarnost.
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 01:19
Znaš šta! Ovo ti nikako ne valja...ma ništa nije na svom mistu...uopće nije za javnost.....ma šta ja znam

Ovo ja, reda radi, da se ne bi stalno ponavljala s uvijek istim komentarima

Za radove...ez južual:    

za mene, nakon pregleda
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 15:16
Ogledalce ,ogledalce moje,najljepši na svijetu tko je? slatko,veselo i preljepo ogledalce Thumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 15:39
potomak se spremio i na drugi rođendan, a samim time smo spakovali i drugo ogledalce za rođendan...
sada moramo ponovno tatu zaposliti da nam pila nova ogledalaca... potomak će tako moći i dalje zanovijetati što želi curama nositi za rođendan...

Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:27
Naravno da je jedno ogledalo ljepše od drugoga u tvom prepoznatljivom stilu.
a sin je sigurno ne samo omiljen nego i glavan faca s takvim originalnim poklonima.
sinu nek se dobro provede, a mami smile120
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:47

ogledala su predivna. zna sin koga će pitat da pravi poklone Smile

a o škrinjici što da kažem... smile55
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 20:30
potomak zna šta je prava stvar za poklon prijateljici, svaka mu čast (ali ni mama ne zaostaje ni malo u ostvarenju njegovih želja). Ogledala se predivna!
ANĐELKA
Na vrh
Kiki-ko? View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6667
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kiki-ko? Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 23:05
Nataša je bila moja kraljicaaa...tralala
Da imam rep mahala bi s njim
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 00:51
Dobro što je ogledalo savršeno, al ona još tome dodala ovu čestitku ..previše je to za moje oči..harakirisat ću se!
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2010 u 09:08
par dana me nema, a razlog tomu je pet jedno...ogledlao...a što drugo...nekako,ne mogujabez njih čini se meni, i to bez ovih dječjih...
naime, nedavno je jedna ženskica vidjela ogledalo sa šumskim vilenjacima koje sam zimus radila za dječji toalet u mojo školici i poželjela je svojim kćerkicama ogledala sa takvim vilenjacima... nastaloje ovo, prvo...laurino, zeleno...
narednih dana, nastat će i drugo....

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8485868788 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,563 sekundi.