Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - anastazija - radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

anastazija - radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 48>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:18
Linaaa rado bih ti pomogla ali stvarno ne znam kako bi objasnila "tajnu" mojih 2K pukotina. sve radim po uputama i ispadnu dobro. čak ovdje i nije bio tako jako debeli sloj jer sam i imala u planu tako nježne pukotine. jedino je možda kvaka u tome što ga nanosim malo širim plosnatim kistom. ili samo imam sreće?!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:16
Prekrasna tacna ali šeširić je osvojio sve moje simpatije Thumbs%20Up
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:13
Za pocetak i ja trebam jedan malo veci, moram samo pronaci uputstva, jako jako je dugo da sam to radila, eto zaboravila sam.
Tacna ja predivna, dobijem volju za jednu napraviti.-
SSSSSSSSUUUUUUPPPPPPEEERRRRR,
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:11
a čuj Izzy ... još sam u raspoloženju od rođendanasmile156
sarita
Na vrh
Linaaa View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 220
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Linaaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:11
zakon ne znam kaj mi je bolje jel šeširić ili tacna, a sad mi lijepo objasni molim te kak si dobila tak velike pukotine na tacni, jel se ja mucim probavajuci s 2k i uvijek sitne a kad stavim deblje malo su vece ali još uvijek 4 puta manje od tvojih pukotina help mi

vidim da si majstor za raspucavanje pa pomozi molim te, i meni je 2k rapucal i zlatnu akrilnu boju i 4 sloja boje

hvala ti
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:04
ma prekrasno,tako njezno,sva sam se najezila od ljepote a jos taj slatki sesiric,bravo ,bravosmile99
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 21:01
Kako ti vješto skrivaš tu svoju romantičnu stranu, ali ti se potkrade kroz radove s vremena na vrijeme! Wink Znaš da cvijeće nije moj đir, ali moram reći da je ova kombinacija ništa drugo nego lovely...  Heart
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2010 u 20:56
hvala svim čestitarkama na lijepim željama za rođendan! smile79

evo pošto je swap uspješno obavljen evo i ovdje slikica - malo će biti veća pa da bolje vidite... moj darak za lluviu

sliku samog šeširića možete vidjeti u mojoj galeriji za ručni rad

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 20:17
i ovdje kasnim, ali pridružujem se čestitkama od srca!
ANĐELKA
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 09:33
Tatjana a ko ga ne bi lijepo proveo uz onakvog komada!!Wink
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 22:47
Nisamn cijeli dan bila na klompu, tek sada vidim da imas rodjendan. Primi moje iskrene cestitke i nadam se da si ga lijepo provela.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 22:05
sretan rodjendan anastazija,jos ih puno docekala u zdravlju i veselju.smile73
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:25
aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! poklon za panonskog mornara originalan! super je Smile

i draga moja od srca ti želim sretan rođendan smile79
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:16
Sad vidim da se tu čestita rođenad pa onda sretan rođendan  anastazija i nadam se da će striček stići s balonom u ruci.Wink
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:06
Stiže na kućnu adresu za pola sata! Nemoj zaspati u međuvremenu i javi nam eeeeeer....kakve ti je balone ponio! LOL
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 21:02
proljećka, hvala ti i za tamo i za tu...smile79 da, dobro si to primjetila - meni treba neke stvari više puta ponovitismile96
ali samo da znaš ovaj što mi ga Izzy šalje nije za sve goste, samo za mene. možete ga dobiti kasnije... polovnog u pol cijenesmile156
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 20:57
Anastazija, ja sam ti čestitala na tvojoj temi u brbljaonici, ali nije zgoreg ponoviti.

Draga, želim ti zaista sve, sve, sve najbolje, i neka ti se sve želje ostvare!!!

smile79
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 20:56
ma daj ti meni broj pa ću ga ja nazvati sama. mislim... neću da zbog mene nabijaš račun za telefonsmile188
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 20:54
Draga, samo za tebe, nazvat ću ga pa pitati može li se možda ponovno slikati sa tim prozirnim balonom! Nije ti svaki dan rođendan! LOL
Moj blog

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 20:41
kamice-curice što kršiš pravila hvala ti što si me tako biranim riječima počastila i hvala ti na lijepim željama!smile78
Izzy, nije da imam primjedbi, ali jel može da balon bude u nekoj drugoj boji? možda skroz proziran?Wink
Linaaa,Felina smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 910111213 48>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.