Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - InoxCimina kućica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

InoxCimina kućica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 28>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 538
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 21:30
Andora2, tako i ja rezoniram. Bojim se da bi mi u raju moglo biti dosadno, muzika mi ne bi sigurno bila povolji, neznam kako se kuha i sigurno bi bilo malo poznatih, a u paklu je, kako kažeš, ekipa i što je meni važno jer volim, sigurno je dovoljno toplo. smile193Dakle, vadim rezervacije.
Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
andora2 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andora2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 20:58
Ne boj se dragi Inox ni raja ni pakla jer u raju je dobro ali u paklu je ekipa,a kreveti su pravi ,mislim da bi ovaj predzadnji izdržao ovu ekipu iz klase "debelih" u koju ja polako ali sigurno idem.Ideje su za 5 ,samo naprjed, nikada nije kasno
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 20:07
a) Kak trebam shvatiti - kupite kamenje jer je jeftino i dok još dobivate panzije. Jel' to znaći da nam bu trebalo?...pa znaš da admin ne da politiku u svoju butigu.

b) Bila je pritužba da su kreveti pre slabi. Evo, imam ja krevete za "naprednije" manekenke.

Samo je misao apsolutno slobodna, sve su ostale slobode manje ili više ograničene.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 13:16
to će biti šank za koktele Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 08:56
meni se čini taj namještaj, ak je za koristiti, samo za manekenke, u klasi "leptir", mi iz klase debelih to možemo samo gledati i uživati u ljepoti.

Sve pohvale za tvoje radove mr.Inox, a što se raja tiče, nismo mi zaduženi za selekcijuWink, hvala Bogu! A nisi ni ti tako zločest, kakvim se praviš, da ne bi mogao biti u raju!Smile

Uživajte vas dvoje, a Cimi neka nam spremi za neku kavicu lijepih i neobičnih sadnica.ClapClapClap
lijepi pozdrav

Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 08:53
Kontesaa, na slike ovog namještaja naletio sam slučajno na netu i otada me progone kao ideje koje bi htio realizirati. Prvi bi na red trebao doći šank, koji je zamišljen po meni kao vanjski šank na natkrivenom dijelu terase, a onda onaj kuhinjski element. Međutim, bojim se da sam za ovu godinu malo zakasnio, drvo mi je u šumi, a vegatacija u punom tjeku. Vidjet ću...
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 08:35
jel me netko tražio? Tongue
dvorište hvalim svaki puta uz početka jer to stvarno zaslužuje Clap
inox...jesi ti to sam radio namještaj??? Embarrassed ovo će biti odlično Thumbs%20Up

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 07:56
Konačno završeno i stavljeno u funkciju. Pjev ptica, tihi zvuk vode, pravi feng shui ugođaj uz dobar cappiccino ili u popodnevnim satima, čašu meni omiljenog rainskog rizlinga ….i pogled luta Cimicifuginim rajem……pa ja sam ipak u raju! smile70( hajde nasmij se opet Retriver Sara)

Pozdrav svima iz raja !

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 12:41
Ponekad kad se vratite iz "izgnanstva" škicni da vidiš da li se uopće što događa s pečenjarom, a možda budem čekala glavnog savjetnika kreativnosti na cif-u LOL da pomaže bar virtualno Wink.Što god se bude događalo, zabilježit ću.Uživajte Thumbs%20Up!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 11:24
volim zdravu zezanciju, ,  a kamenje ti je fakat jeftino, dok još dobivate Cimi i ti pemziju, iskoristi priliku.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 09:36
R.S. ježeka bi još i uzel, al' bojim se da bi me podsječal na jadrankine mjere i struju koja bu poskupila. Već sad je izgledal kak da je na takvu skupu struju prikopčan. Kaj se informacija tiće bolja si od HINA-e. Fala Ti, kamenja bum zbilja trebal. Tongue

Ivna, hvala na želji pri našem odlasku u zagrljaj prirode....a kak bum ja znal kaj se događa sa pečenjarom. Question Unhappy
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 08:53
Inox, meni je žao što ćemo mi sve ovo što si si zacrtao učiniti vidjeti tek naknadno.Ni sumnjala nisam da će zima iznjedriti ove prekrasne ideje.Ne znam što reći na ove slike naprijed, osim onome tko ih je napravio;moj naklon do poda!Želim vam rascvijetali raj, ugodno druženje s prirodom i puno, puno izvršenih ideja!I naravno, jedva čekam vidjeti kreativnost na djelu .Lijep pozdrav i Cimi i tebi!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 08:39
hahaha, zaista si me nasmijao, već drugi put jutros...

ak te zanima, prvi put me nasmijala rečenica u gornjem postu, o vašem, tj.tvojem odlasku u raj...

Konte ti je sva vražja žemska i u vezi s njom i njenim vragolijama, ništa me ne bi čudilo. A kaj niste uzeli, bar jednog ježeka u Plodinama.
Ima u Gramatu dobra ponuda ukrasnog kamenja za okućnice, 1,83 kn po kili, nijanse sive,maslinasto-graškasto zeleno bijele, žuto-oker...
danas rade do 14 h, a akcija je do 15.5.
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 01:00
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

ja nisam kriva kaj su sve rasprodali dok ste vas dvoje došli.
Patuljaka je bila cijela hrpetina, vidjela na vlastite oči, a ljudi valjda pokupovali zbog povoljne cijene.
SorkačSmile

Naravno da Ti nisi niš kriva, a kaj misliš jel' bi možda tu mogla konti imat svoje prste? Ako kaj saznaš, javiš?
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 00:53
Kako je Cimi već obznanila, u postupku je procedura naše redovne godišnje selidbe u "naš raj". Molim, ovu selidbu u raj shvatiti ispravno tj. metaforički i ne odmah počet tugovati. Cry Iako, kao da već čujem neke glasove – dobro Cimi, ona je OK, ali ko bi uopče onog Evil%20Smile  Inoxa pustil v raj. No, dobro…
Ta se seoba odvija u nekoliko navrata, jer skoro da mi treba traktor za Ciminu šumu flanaca paradajza, paprike, krastavaca, buča, dinja te presadnica raznog cvijeća. Duhom sam već tamo i iskreno se veselim tom ponovnom zbližavanju sa prirodom. Kosići su već ojačali, nisu više goluždravi, imaju već perje, a kljunovi im stalno zjape. Kako kosica i kos zbrišu čim nas ugledaju, ptići ostaju otvorenih kljunova i glasaju se, čini mi se, gladno. Kako se njihovi starci od prevelikog i bezrazložnog straha nisu usudili vratiti, već mi je padala na pamet ideja da idem pincetom izvlačiti gliste iz zemlje i davati klincima. Cimi me, naravno, obeshrabrila u provođenju tog nauma, a ja sam se pribojavao da bi se ptići pri mom hranjenju mogli zahliknuti.
Sa mojom seobom sele i sve moje nove, tjekom zime iznikle ideje i svrstavaju se u red sa ostalim ranijim, još nerealiziranim. Da izbjegnem tu gužvu, napravljen je pisani plan prioriteta. Cool
Prije podne se obavljaju radovi na održavanju i unapređenju, vezano uz "kućicu" i potrebne pripomoći Cimi, a poslije podneva su predodređena za realizaciju kreativnih ideja koje su godinama čekale da dođu na red. Tako su tu neke skulpture, instalacije i grafike, ali o tom, po tom. Question
Iz grupe unapređenja postoji jedan izazov koji također čeka na realizaciju, a radi se o slijdećem:

Nije mali izazov. Bumo vidli kaj bu s toga. Question

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 23:49
ja nisam kriva kaj su sve rasprodali dok ste vas dvoje došli.
Patuljaka je bila cijela hrpetina, vidjela na vlastite oči, a ljudi valjda pokupovali zbog povoljne cijene.
SorkačSmile
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 23:41
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

Ljudi, u Plodinama imate na akciji patuljke, gljive, žabce i ostalu ekipu, od 29,99 do 59,99 kn.Smile

Bili smo, ali ne isti dan kako sam rekao (auto na servisu bio je gotov tek drugi dan) nego sutradan i kad tamo niti jednog patuljka, samo su ostale još dve žabe sa osmjehom od uha do uha kao da su taj dan dobile regres  smile188 i tri ježa sa stršećom frizurom i izrazom lica da kao da su taj čas saznali za sadržaj novih Jadrankinih stabilizacijskih mjera. smile194Vračali smo se doma neobavljenog posla. Cimi ovako  smile43a ja ovako       smile98
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:47
pa ta njena banda na bregu se skroz raspojasala i raspametila sve ostale, više niko niš ne sluša.
To je sve njen utjecaj, ja ti kažemWinkWinkWink
Na vrh
Inox View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Inox Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 14:07
R.S. fala Ti na informaciji jer nismo znali. Idemo obavezno danas po podne. Trebam nabaviti našim, pomalo raspojasanim, patuljcima jednog malo strožeg šefa. Cimina simpatija "debeli Fučkar" je  preneozbiljan za takvu funkciju. Kaj se tiće raspojasanosti, tomu je malo pridonjela i kontesa sa svojom pričom o nabavci snjegulice pa je od onda nastao nemir.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 11:34
Ljudi, u Plodinama imate na akciji patuljke, gljive, žabce i ostalu ekipu, od 29,99 do 59,99 kn.Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 28>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,160 sekundi.