Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fala ti boze uspjeli smo nakon mukotrpnog rada stavit slike. jer rose pomaže. na kutije nisam stavila kvačice radi laka koji se suši. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
hvala vam curice moje a vidjet ćete divota kad Mare stavi slike na svoju stranicu,napravila je čuda od kutija,predivno!a valjda će i doći ta vremena(iz Primaverinih usta-u Božje uši!) pa će i prodaja ići bolje,mnogo njih je dolazilo i divilo se i otvoreno govorilo da imaju volju ali ne i novca,i to im vjerujem!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
sve je već rečeno gore, ja malo kasnim
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavice nemoj ribu, jer riba ne pase na cvjetni uzorak, ali kulen bi vec pasao.
Drago mi je da si nesto prodala. U srijedu se nadam da ce dobiti nove salvete, a u utorak popodne je kava preko puta Kemaka pa cu pogledati za lavandu. Stvari su ti super. ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Slavice dobro mi došla,trenutno ništa ne radim,kćer mi ima krizmu pa su potrage za opravom u tijeku,ali to je tek 23-eg 5-og.dotle ti možeš doći.
|
|
![]() |
|
hvala vam curice na pohvalama,nisam sve prodala ali nešto ipak jesam,nisam nezadovoljna,važno je učestvovati,ova manifestacija je bila zamišljena kao izložba a ako se što proda-dobroje!bilo je vrlo lijepo!Mare nostrum-nasmijala sam se od srca čitajuči tvoj komentar!samo ti dođi u Split,nema problema,može i riba ali ponesi ipak za svaki slučaj(nek se nađe)malo kulena,pa znaš da sam Slavonka!Kike-eto mene u Mostar pa ćemo zajedno mackati.ja ću tebe naučizi što ja znam a ti mene itekako imaš šta učiti,znam to po sebi-uvjek ti se tuđi radovi više sviđaju nego tvojiCurice evo vama
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Daska i tacan su mi
![]() Stvarno jedan pregršt prekrasnih radova. Nadam se da će se sve prodati. |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Slavice,odmah sam zamijetila da su daska i tacna naknadno stavljene i znadeš što prava su umjetnost.Da mi je samo malo ćurnut kad ih radiš,tek tada bi mi slika bila potpuna,jer me zanima cijeli postupak,da znaš kako me kopka da odmah pokušam a unaprijed znam da bi samo pokvarila rad.Nadam se da ćeš mi pojasniti,molim te,molim te...Moj naklon čudesna majstorice.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Zaista prekrasne vaze i baš bi voljela malo virnuti na tu izložbu. Vidjela sam onu škrinjicu iz kineskog shopa i sjetila se šmirglanja da se skine ona uljana boja (ili ti imaš drugo rješenje).
Tacne i daska ![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
slavica=turbo žena.........čudo si ti,čudo žena.......ali svakako bih izdvojila pedivne tacne i dasku s ružama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ma nije vama promaklo,sinoć sam bila previše umorna pa je meni promaklo i onda su sad ubačene!hvala vam,dajete mi krila,normalno da mi ja zadovoljstvo čitati vaše komentare a time ja i moja volja za radom veća!
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kako mi je izmakla daska i tacna,savršene su!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
pa kako mi je mogla promaći ova tacna, pa to je san snova, kako samo dobiješ ove prijelaze i nijanse boja
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
brođanko moja pa ti si prava majstorica, mace su ti preslatke
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slavice ma prekrasni su radovi, i zemlim da sto vise ti i ostale zenskice prodate.
Suuuuuuupppppppeeeeerrrrr ![]() |
|
![]() |
|
Draga Slavice evo gledam tvoje predivne radove i uživam,svi su fantazija,samo se pitam kad stigneš to sve.Držim palčeve za dobru prodaju.Sretno.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |