Razmjena salveta - komentari |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 48> |
Korisnik | |
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jeli ima tko motive za musku djecu tipa tomica ben 10... treba mi za jednu kutijicu za decka
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kika24 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 26 |
renn ne mogu ti poslati poruku...da li može 1,2,5,10,16,17,20
|
|
![]() |
|
martina1306 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 29 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 189 |
sve cure molim vas posaljite mi adresu na pp saljem svima da ne odgovaram pojedinacno :)
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
danas su poslane salvete. cure oprostite sto nisam stigla ranije ih poslat
|
|
![]() |
|
salvete poslane :)
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Martina poslala sam, ono sto sam imala , taman sam neke dan ranije dobila, nije puno ali koliko sam imala.
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga Rose, veliko hvala na salveticama!
![]() |
|
![]() |
|
hvala Tatjanabajcic
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
tatjana s javi se
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
edit: molba riješena ;)
I molba za mene: Ako itko ima 1 salvetu s lijepim rozim ili bijelo-rozim ili bijelo-žutim orhidejama, neka javi pa ćemo dogovoriti razmjenu ;) Imala sam bijelo-ljubičaste i tirkizno-žućkaste salvete s orhidejama, ali baš mi treba nešto u ružičastim tonovima za jedan projekt... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imam ja, bijelo-sivkasata, podloga nježno žuta i zelenkasta, motiv na četvrtini salvete, znači na jednoj salveti 4 orhideje.
Nemam sad sa čim slikati, pošalji adresu ako ti odgovara |
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
OTOK, hvala puno na javljaju i ponudi, znam na koju misliš, takvu imam,
ja tražim orhideje u bijelo-ružičastim nijansama ;) Više bi nešto u ovom stilu, ali bila je jedna drukčija rozo-bijela, samo ne znam gdje bi našla njenu sliku... ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ima jedna slična ovoj u NBi još dvije malo drugačije
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kami imam ja točno takvu kao što ti je na sličici. na žalost samo jednu ali šaljem ti je u ponedjeljak. koga najviše voliš?
![]() |
|
![]() |
|
Tebe, tebe
![]() a ako stvarno misliš da ju nećeš koristiti, čuvam ti ostatke u slučaju da se predomisliš ;) |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ma dam ti je cijelu samo da napokon vidim nešto novo u tvojoj galeriji
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
imam ja 3 različita motiva,al nazalost samo pola od svakog,ako ce ti bit dovoljno saljem!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
martina, ren, stigle su salvetice, puno hvala, krasne su!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
jelika ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 509 |
tatjana43 i rose...stigle salvete, super su, hvala vam
![]() tatjanas i tatjanabajcic... jel su stigle moje salvete do vas?
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
Martina 1306, draga, veliko hvala na predivnim salveticama.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |