lukacc- dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 17> |
Korisnik | |
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma ne daviš, dapače. samo ti pitaj. eh sad, nekako mislim da je kupljen u jednom vrtnom centru u čakovcu, ali sa sigurnošću ti ne mogu reći. dat ću ga na identifikaciju pa ćemo vidjet ako tko zna ime dotičnog
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lukaccc ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 08 Ožujak 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
evo phloxa prekrasan plavi encijan. ovakvih imam 3 rodendron će uskoro roza roza |
|
![]() |
|
okitio se javor svojim prekrasnim crvenim lišćem pampasice se postepeno zelene(ja jako sretan) ![]() ![]() ![]() ljubičasti irisi lijepo napreduju |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Slika tvojih irisa ispred drvene ograde je izvanredna u svojoj jednostavnosti.
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
wooow kada ovi irisi procvatu bit će ih milina gledati
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lukaccc i ja sam uživala u domaćem cvjetnom vedrom ugođaju (pozdrav s mađarske granice
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasno dvorišće Luka, svakim danom sve rascvjetanije.
![]() Nego kako je javoru već tako tamno lišće, mome javoru je lišće nekako žuto-zeleno, ili će tek kasnije potamniti - pocrveniti. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
it će ove godine dosta irisa, al ti ljubičastu su zaista najljepši.
lantana, meni svake godine potjera već crvene listeke, iako sam čuo da nakon nekoliko godina počne zelenit zbog zemlje il zbog čeka već. još malo slićica: ![]() sedum |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasno je kod tebe svaki dan nesto novo,a ove saxifrage su fantasticne za sljedecu sezonu ih moram i ja nabaviti.
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Još jedan prelijepi međimurski vrt,.......lijepa si lijepa katruža.....
![]() |
|
![]() |
|
rosa čim prije
hvala kaktuse ![]() inače me susjedi već jako blijedo gledaju kad slikam po dvorištu. valjda već misle da ću prodat kuću ![]() |
|
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
mogu samo reći
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš krasan vrt i mnoštvo prelijepih biljaka.
Samo ti slikaj, neka te susjedi čudno gledaju, ima nas još takvih ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
53rijeka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 2310 |
..... a vec su se rekli ........
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
samo ti slikaj,nek susjedi misli šta hoće
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala ti na odgovoru za javor, ali nisi me baš utješio, ja bi da su mu listovi crveni kakvi su i bili kad sam ga nabavila.
Ona košara na stalku je odlična. ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Pa ovo je za ne povijerovati-------ali javor me oduševio.nemam riječi
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
i opet zahvale svima
![]() ![]() a lantana, znam da te nisam baš utješio al šta je tu je.. prošvrljaj malo po netu zbog čega je takav i kako ga nazad''obojat''. |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Prekrasan vrt! Arum će, vjerujem, uspjevati i kod tebe, ja sam svoj preselila iz divljine u vrt prije nekoliko godina i od tada svaki put cvate i formira grm jako lijepog lišća!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |