natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 109> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mogu samo reći VELIČANSTVENO... Nato to je to .... znaš ono nešto
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
a sve sam si mislila da od nekud skidaš, sad si me oborila totalno. Ja ni kuću ne znam nacrtati kak spada a gdje tek ovako nešto. Samo tješim se da nisam jedina koja ima dvije lijeve ( poznajem neke tete salvete koje prekrasno rade sve samo ne i crtanje) ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
danas je moj potomak na rođendanu kod kolegice, sutra kod druge kolegice, pa je bilo, ajde mama, napravi im ogledalo... cure vole winx (o ne,opet one!) i obje vole ljubičastu boju i tehnu (tako je ime toj winxici) i tako.. majka sinu jedincu ispunila želju, pa eto, sada ide ogledalo koje je danas otišlo kod prijateljice, na prvi rođendan ovog vikenda... sutra stavim drugo, koje ide drugoj kolegici... primjećujem da mi dijete ima bogatiji društveni život od mene i mm-a....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
gogs... moram dodati... na ovome ogledalu su vitice iscrtane prema predlošku ... nije mašta...
:D |
|
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
što se tvoje mašte tiče,pa mogla bi ti raditi te predloške!vjerujem i bolje od onih koji su ih napravili!ogledalce je san snova!savršenstvo!kad ovo curice vide ne sumnjam u to da će se povećati broj prijateljica tvog sina a svaka ima i rođendan!!!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
natasa,prelijepi originalni poklon,cestitam
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ogledalce,ogledalce,na svijetu najljepši tko je? ogledalo je fantastično!
![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Blago ovim curicama. Nisu ni same svjesne kakve bogate poklone dobivaju.
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Natine čarolije su stvarnost.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Znaš šta! Ovo ti nikako ne valja...ma ništa nije na svom mistu...uopće nije za javnost.....ma šta ja znam
Ovo ja, reda radi, da se ne bi stalno ponavljala s uvijek istim komentarima ![]() ![]() ![]() Za radove...ez južual: ![]() za mene, nakon pregleda ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Ogledalce ,ogledalce moje,najljepši na svijetu tko je? slatko,veselo i preljepo ogledalce
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
potomak se spremio i na drugi rođendan, a samim time smo spakovali i drugo ogledalce za rođendan...
sada moramo ponovno tatu zaposliti da nam pila nova ogledalaca... potomak će tako moći i dalje zanovijetati što želi curama nositi za rođendan... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
Naravno da je jedno ogledalo ljepše od drugoga u tvom prepoznatljivom stilu.
a sin je sigurno ne samo omiljen nego i glavan faca s takvim originalnim poklonima. sinu nek se dobro provede, a mami ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ogledala su predivna. zna sin koga će pitat da pravi poklone a o škrinjici što da kažem...
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
potomak zna šta je prava stvar za poklon prijateljici, svaka mu čast (ali ni mama ne zaostaje ni malo u ostvarenju njegovih želja). Ogledala se predivna!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Nataša je bila moja kraljicaaa...tralala
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Dobro što je ogledalo savršeno, al ona još tome dodala ovu čestitku
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
par dana me nema, a razlog tomu je pet jedno...ogledlao...a što drugo...nekako,ne mogujabez njih čini se meni, i to bez ovih dječjih...
naime, nedavno je jedna ženskica vidjela ogledalo sa šumskim vilenjacima koje sam zimus radila za dječji toalet u mojo školici i poželjela je svojim kćerkicama ogledala sa takvim vilenjacima... nastaloje ovo, prvo...laurino, zeleno... narednih dana, nastat će i drugo.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |