Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 272> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Primljeno na znanje i ravnanje! Izdrži!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Draga hoya,samo nek krene na bolje,a ja se sigurno necu ljutiti ako nisi prisutna u mom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Pa ti si super žena kad to sve stigneš, tko bi ti zamjerio Hoya
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hoya - tu smo mi, nikud ne idemo i čekamo te... Budi nam što prije dobro i uvijek hrabro!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, samo hrabro, izdržat ćeš ti to sve!!!
Po meni je sin prioritet, a sve ostalo će doći na svoje, ali izgleda da ćeš i muža morati malo bolje čuvati, i on ti u zadnje vrijeme postaje kao dijete.
Mi smo tu i mi te čekamo...
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
I ja sam na listi čekanja, samo ti riješi svoje problemus domestikus, mi nigdje ne idemo. I ako ne bude novih sličica, uživat ćemo u tvojim "starim". Te tvoje ljepote ionak nikad dosta!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Tebi je Hoya baš nešto krenulo
![]() A šta možeš, moraš rješavati probleme od najtežeg pa dalje. Vrt će zaliti kiša, pa ćeš ti nastaviti kad stigneš. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hoya, razbij neki tanjur da to stane. Znaš kako se kaže : kada imaš dvije "nesreće" onda razbij tanjur kao treću "nesreću" da prekineš niz.
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Uh, uh.... kad te krene onda...... ma jezik pregrizla
![]() Ako ča rabi ja san tu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Tija, gio, R. Sara, ivna, Anaida, proljeće, bigmama, Otok i korijenko hvala vam što ste tu.
Zaista mi se niže, ali ja sam i dalje optimist. I to neizlječivi !
Moj mezimac sin ovih dana pokušava "izigravati" glavu obitelji. Nastavio je raditi tatine poslove, hrani ga, sprema mi se okopati vrt i pokositi travu. Eto, da se ovo nije desilo govorila bi mu: Samo si za kompom ...
A sada je pala kiša i zalit će jučer na brzinu posijano cvijeće.
Pa vidite da se uvijek nađe nešto dobro (al' se tješim)
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ovakva izvinjenja su nepotrebna, pa valjda te već dobro poznajemo. Ti si naša vesela Hoya i ne želim te vidjeti tužnu, sve je to prolazno.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
R Sara je ubola probleme u pravo mjesto!
![]() Prvi i nešto duljeg trajanja - pubertetlija!
![]() ![]() Odmah iza muž. Em znamo kako muški teško podnose da niš ne mogu, am, sad baš šaka...
![]() I onda redom: pesonje, posao, vrt...
Samo se ti čuvaj i ne pretjeruj.Sve će doći na svoje mjesto!
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Čuvam se triša i bako. Većinau obećanih obaveza sam završila, a sad na lagano u vrtu presađujem pomidore.
Veselo vam javljam da mi je velika većina sjemena uspješno niknula ili se sprema niknuti. Kad se sve posudice zazelene slikat ću.
Mislim na vas!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bromi hvala ti!
Danas sam presađivala. Evo niz od pomidora. Nešto u vazicama, a nešto u kartonskim rolama:
![]() Morala sam bez obzra na sve okolnosti ostaviti sve i to napraviti jer me čeka sličan posao za koji dan:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
A kako kiša odrađuje svoje moji forumski vrtovi se dobro drže i popunjavaju:
![]() ![]() I ovaj moj, davno zasađeni đumbus:
![]() I ova strana kojoj treba metla, ali ona može čekati:
![]() I sad samo da vam kažem da sam danas od velikih rola za papir ubodnom pilom pilila manje komade i u njih sadila.
Od kad se MM cirkularom ozlijedio milsila sam da više takvi alati u našoj kući neće raditi, a ono: Danas ja sama pilim!
Pozdrav i pilim po kućama
![]() |
|
![]() |
|
Ajde, čuvaj i pazi na mužeka.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 135136137138139 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |