Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hoya - moje dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hoya - moje dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 135136137138139 272>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 10:55
Primljeno na znanje i ravnanje! Izdrži!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 11:07
Draga hoya,samo nek krene na bolje,a ja se sigurno necu ljutiti ako nisi prisutna u mom vrtu
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 00:21
moj favorit je sin u pubertetu, sa ostalima ćeš lakše izaći na kraj draga.
Što se mene tiče, nema potrebe da se ispričavaš, draga.
Moje alstromerije još ništa, nula bodova, već sam oči iščašila.
lijepi pozdrav
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 00:25
Pa ti si super žena kad to sve stigneš, tko bi ti zamjerio Hoya Clap?!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 00:27
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 07:48
Hoya - tu smo mi, nikud ne idemo i čekamo te... Budi nam što prije dobro i uvijek hrabro!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 10:36
Hoya, samo hrabro, izdržat ćeš ti to sve!!!
Po meni je sin prioritet, a sve ostalo će doći na svoje, ali izgleda da ćeš i muža morati malo bolje čuvati, i on ti u zadnje vrijeme postaje kao dijete.

Mi smo tu i mi te čekamo...
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 10:41
I ja sam na listi čekanja, samo ti riješi svoje problemus domestikus, mi nigdje ne idemo. I ako ne bude novih sličica, uživat ćemo u tvojim "starim". Te tvoje ljepote ionak nikad dosta!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 10:44
Tebi je Hoya baš nešto krenulo Cry.

A šta možeš, moraš rješavati probleme od najtežeg pa dalje.

Vrt će zaliti kiša, pa ćeš ti nastaviti kad stigneš.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 14:59
Hoya, razbij neki tanjur da to stane. Znaš kako se kaže : kada imaš dvije "nesreće" onda razbij tanjur kao treću "nesreću" da prekineš niz.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 15:37
Uh, uh.... kad te krene onda...... ma jezik pregrizla smile148
Ako ča rabi ja san tu smile78
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 18:28
Tija, gio, R. Sara, ivna, Anaida, proljeće, bigmama, Otok i korijenko hvala vam što ste tu.
Zaista mi se niže, ali ja sam i dalje optimist. I to neizlječivi !

Moj mezimac sin ovih dana pokušava "izigravati" glavu obitelji. Nastavio je raditi tatine poslove, hrani ga, sprema mi se okopati vrt i pokositi travu. Eto, da se ovo nije desilo govorila bi mu: Samo si za kompom ...
A sada je pala kiša i zalit će jučer na brzinu posijano cvijeće.
Pa vidite da se uvijek nađe nešto dobro (al' se tješim) Wink.
smile78

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 18:43
Originalno poslano od člana hoya hoya napisao:

I sad nešto što nisam htjela pisati, ali osjećam obvezu da vam kažem jer će ispasti da nisam fer, da sam samo u "svom forumskom vrtu, itd ...

Ovako:
MM je u subotu jako ozlijedio šaku tako da sada imam:
njega koji mora mirovati, sina u pubertetu, jednog mladog i razigranog psa, drugog starog i nemoćnog psa, sezonu poslova na poslu i kolegicu na godišnjem (svaka čast - prava kolegica), ogromno dvorište u kojem sve počinje bujati - pa i korov, a morali smo odbiti poziv na vjenčanje u subotu, ali ipak za ti djevojku radim svatovske kolače ..... 

Dakle, razumite me što me nema kod vas u "vašem forumskom vrtu", please ! 
Ovakva izvinjenja su nepotrebna, pa valjda te već dobro poznajemo. Ti si naša vesela Hoya i ne želim te vidjeti tužnu, sve je to prolazno.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 18:48
R Sara je ubola probleme u pravo mjesto!Wink
Prvi i nešto duljeg trajanja - pubertetlija!WinkLOL
Odmah iza muž. Em znamo kako muški teško podnose da niš ne mogu, am, sad baš šaka...Confused
I onda redom: pesonje, posao, vrt...
Samo se ti čuvaj i ne pretjeruj.Sve će doći na svoje mjesto!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 08:21
Čuvam se triša i bako. Većinau obećanih obaveza sam završila, a sad na lagano u vrtu presađujem pomidore.
Veselo vam javljam da mi je velika većina sjemena uspješno niknula ili se sprema niknuti. Kad se sve posudice zazelene slikat ću.
Mislim na vas!

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 08:44
smile169tko to ima zelenu ruku i kome sve niće smile141
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 10:22
Bromi hvala ti!

Danas sam presađivala. Evo niz od pomidora. Nešto u vazicama, a nešto u kartonskim rolama:

Morala sam bez obzra na sve okolnosti ostaviti sve i to napraviti jer me čeka sličan posao za koji dan:
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 10:26
sad kužim zakaj nisi htjela da ti šaljem sjemenje!!!

Bravo za sineka, sigurno si ponosna. Dajte mu nek malo uživa u važnosti glave obiteljiWinkWinkWink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 10:26
A kako kiša odrađuje svoje moji forumski vrtovi se dobro drže i popunjavaju:

I ovaj moj, davno zasađeni đumbus:
I ova strana kojoj treba metla, ali ona može čekati:

I sad samo da vam kažem da sam danas od velikih rola za papir ubodnom pilom pilila manje komade i u njih sadila.
Od kad se MM cirkularom ozlijedio milsila sam da više takvi alati u našoj kući neće raditi, a ono: Danas ja sama pilim!

Pozdrav i pilim po kućama smile180
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2010 u 11:11
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

sad kužim zakaj nisi htjela da ti šaljem sjemenje!!!

Bravo za sineka, sigurno si ponosna. Dajte mu nek malo uživa u važnosti glave obiteljiWinkWinkWink
Oprosti što sam preuranjeno komentirala, sada mi preostaje samo reći da se divim svemu ovome na zadnjim fotkama. Ne mogu vjerovati, kako lijepo izgleda sve ovo, nakon svih onih silnih radova.
Ajde, čuvaj i pazi na mužeka.Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 135136137138139 272>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.