Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 69>
Korisnik
Poruka
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Status: Offline
Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 22:57
Koliko prekrasnih biljčica si posadila. Pa to će biti prava rapsodija boja.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 23:10
draga Proljeće, predivne biljke si posadila, kada se malo razrastu,
bit će to veličanstven prizor.
Ako hoćeš za tri tjedna ti donesem morskog kamenja.
lijepi pozdrav
Na vrh
maryann View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 246
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maryann Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 00:31
cure su sve rekle ja potpisujem ,bit ce divno kad rascvjeta svesmile127
If tears could build a stairway
And memories were a lane
We would walk right up to Heaven
And bring you back again...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 08:30
Drage moje, hvala vam na komentarima.

Ja se nadam da će uskoro oba vrtića i terasa izgledati puuuuno ljepše, jer ovo sada je samo " uštimavanje".

RS ako ti se bude dalo, kamenja svakako trebam, ali to ćemo se dogovoriti na kavici, ako se budem uspjela organizirati.

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 10:16
Jako puno toga imaš. I za mjesec dana bit će krcato, kad se to sve proširi....Tvoj vrt bome lijepo napreduje!Thumbs%20UpClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 08:23
Proljeće, i ja zavirila u novi cvjetnjak!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 10:24
i ja sam prošetala ,sve je predivno a tek kad sve procvjeta,draga moja stavila sam malo slikica bosanskog behara najviše za tebe da malo udahneš
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 12:10
ja pregledala sve i vidjela ove male ćukice i zaboravila šta ima kod tebe oni me bogami zeznuli kad ih obožavam sara je kriva smile43
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 11:09
Nešto je već počelo cvjetati, ako stignem večeras stavit ću slike...
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 12:25
Gušt je ovako ispočetka slagati vrtić / cvjetnjak....imaš puno lijepih stanovnika i još popunjeno sa Lantaninim, bit će to ljetos prava cjetna oaza Thumbs%20Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2010 u 17:50
opet neme ništasmile232-stavljaj slike cvijeća
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:18

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:21

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:22
A ovo je cvijet koji sam bila donijela na zg- kavicu. Svekrvin je i izgleda jaaako dekorativno
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:34
Prekrasni primjerci, bit će tu pravih ljepotica.smile64

Ono što neznaš što je je sirotica ili aptenija, i za čudo cvjetaClap. Moje tek počinju rasti nakon zimskog snaSmile

Freziju sam imala prošlu godinu, i od više lukovica se pojavo samo jedan listić, ni cvjetić se nije pojavio.Confused
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:37
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

kako se zove ovaj cvijet,predivnu boju ima,ako smijem pitati
A ovo je cvijet koji sam bila donijela na zg- kavicu. Svekrvin je i izgleda jaaako dekorativno
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:38
Smrcko, šta bih ja bez tebe. Znala sam da je jednostavno ime, a cvjeta jer je friško došla sa mora. Smile
Meni je ove godine prvi puta da sadim frezije i klijavost mi je 100%, sve četiri su iznikle.
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:39
Mira ne znam ni ja kako se zove, ali sam ga povezala sa peperminiom, ne znam zašto???

Valjda će nam netko znati reći kako se zove...Smile
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 22:45
proljeće prekrasne su ti biljčicesmile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 13:59
Proljeće da nije možda Salix reticulata, u narodu poznata kao patuljasta vrba.
Reznicu koju si mi dala na kavi, stavila sam odmah u vodu, do jutra je bila preobražena, svježa i čvrsta.
Velebitsku kadulju sam takođe posadila.

Jako puno lijepog cvijeća na balkonu, kada se sve raširi i rascvate bit će to pravi užitak.
lijepi pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4647484950 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.