Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori | Stranica <1 179180181182183 370> |
Korisnik | |
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Sponzorirani linkovi | |
stefkaja
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
predivno, irisi i majčina dušica se savršeno slažu, a ovaj pogled sa padine na kuću je predivan
|
|
Duda-Lave
Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma jednostavno prelijepo.. ta tvoja padina mi uvik oduzme dah a majčinom dušicom mi tjeraš suze na oči od ljepote
|
|
minimode
Odrastao grm Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ma komplicirano prelijepo....nadovezujem se na Dudu...jer nemam što za nadodati...
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
bigmamma
Neukroćena biljka Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ja potpisujem sve od svih!
|
|
Triša
Cvjetni guru ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Toliko toga iz svog vrta si podjelila, toliko nas usrećila, ali ništa se ne primjeti, ma nitko ti ne može uzeti zlatnu medalju-nema toga.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
niho
Cvjetni guru Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Jedva čekam da vidim sve to -ma samo da se malo oporavim draga moja a valjda ću.....i eto me tm u zagrljaj -a tebi ću cviječa donijeti ahahah-da se nebi ljutila
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
prekrasno
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ova padina je bila predviđena u mom naselju kao zelena površina, a na njoj je godinama bilo samo građevinski otpad, kad sam je ja sredila onda je svima bilo krivo, meni je bilo samo važno da lijepo izgleda i da ne gledam otpad, i malo pomalo postala je cvjetna padina, okrenuta je na jug i u zavjetrini je što pogoduje ovim autohtonim biljkama. Trebalo bi još napraviti nekoliko suhozida i stazica da se može normalno hodati, ali neće nitko da pomogne jer to kao nije naše.
Tu sam posadila i kineski jorgovan - lagerstoemiu, upravo je počela listati Kineski šaš je svakim danom sve veći Limun koji upravo cvate i krasno miriše a na najdonjem vrtu procvalo svašta Lamparanthus, već su se zatvorili cvjetovi dok sam došla doma Spirea c. ruber mirisna pelargonia heuchera cvate žuta ruža penjačica mačuhice imam cijelu zimu i tek su se sad rascvale Pakujac Ovo troje se jako lijepo slažu Gazania Felicia je puna pupova Hosta, neznam zašto nije onako šarena još jedna a na najgornjem vrtu moja i Minimode ljepotica procvala bijelo roza cvjetićima |
|
život je more
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
lantana Hostu trebaš je zalijvati malo više da bi se njena boja povratila .jako su osijetljive ote šarene ako nemaju vlage
|
|
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Niho pa pada kiša, što će joj više vode
|
|
život je more
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
--e kod mene ne pada pa ne znam sad si me baš osramotilaa Lamparanthus,-ja ga nemam više svu zimu prezimio i na jednom krepo .fuj a toliko ga čuvala
|
|
|
|
Lantana
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Ma ne brini Niho lamparanthusa ima da nasadiš pola Bihača i nemoj mi molim te ove plačne smajliće stavljati daj radije onu guz...
|
|
život je more
|
|
niho
Opcije poruke
Hvala(0)
|
ok nemoj reći da nisi tražila -odma ste usluženi draga moja -i sad idem i laku noć ti želim
|
|
|
|
jagoda
Cvjetni guru Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Opet sam malo u ove sitne sate navratila do tebe, da vidim pravi mediteranski vrt...Sve je u cvatu i u prekrasnim bojama....Izdvojila bih žute perunike u kombinaciji sa plavima, gazanije,ostiće i lamaranthus....Ovaj posljednji uredno je posađen i nadam se uskoro prvom cvijetu...
|
|
sutra je novi dan
|
|
frida
Neukroćena biljka Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prelijepo cvijeće...prepoznala sam neko koje imam i ja ...
i moj je jasmin isti takav i prvi put sad cvjeta , a miris me očarao...razmišljam kako da ga što duže zadržim ( možda osušit cvjetiće u nekoj kutijici)...imam i mirisnu pelargoniju i ostiće i...da sad tu ne nabrajam, ali moram priznati da mi sve to kkod tebe puno ljepše izgleda...smrcc... |
|
bromelija
Neukroćena biljka No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
uvijek me oduševiš sa novim slikama nema šta neće kod tebe rasti....predivno, a irisi i majčina dušica u kombinaciji vanserijski....jedva čekam da moji procvijetaju...
|
|
baka
Cvjetni guru Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Predivno Lantana. Da ne kažem pohvalno kako uz svoj vrt uređuješ i okoliš! Zbilja je gušt šetati tvojim "stranicama"! |
|
Retriver Sara
Cvjetni guru Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
i dalje ne mogu shvatiti ljude kojima je bitno da je samo u njihovom dvorištu lijepo i uredno.
I meni je to važno. Ali važno mi je da ako dođem na balkon ili prozor, vidim da je sve čisto, da u žardinjerama ima cvijeća, da u parku na južnoj strani
bude ugodno pogledu, i čude mi se susjedi kad idem s vrećicom i rukavicom na ruci, pobrati smeće ili slično. I u Senju sam nesretna kad vidim da neki susjedi koji tamo žive ne uređuju ni svoju okućnicu...
Presretna sam kaj si i takva, i što se trudiš uljepšati okoliš. Nemoj se prestati truditi, možda ćeš ipak kojeg susjeda motivirati...lijepa riječ otvara rajska vrata...
sada mi samo reci: zar ova trava tako lijepo i bujno raste tamo gdje nitko ne zalijeva?
|
|
Mira021
Neukroćena biljka Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Draga Lantana,uvjek i već dugo promatram tvoj vrt!Svi vrtovi su predivni,ali uz dužno poštivanje i divljenje,svjesna sam toga da u podneblju u kojem živimo trebamo birati i biljke koje "ljube"to podneblje!Mnogo toga ja dobijem i sadim,ali početnik sam i učim se i učim........Tvoj vrt mi je predivan i divim se tvom umijeću da sve to postigneš
|
|
Odgovori | Stranica <1 179180181182183 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |