Felina - galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 19> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
naša Maslina dobila opasnu konkurenciju. Super odrađeno, a ja ma koliko već dugo gledam njezine radove ne usuđujem se početi konkurirati joj a ti si to napravila veličanstveno. Nastavi tako i dalje
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
odličan komplet
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
malsinarski sete PREDOBAR.... sviđa, sviđa, sviđa.... jako
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
komplet ti je draga moja fenomenalan
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Zahvaljujen se svima koji su obišli moju galeriju i šaljem vam puno
![]() Maredelmare ne znam da li su to "bumbar bočice". Kupila sam ih u Metro-u po 11kn s čepom. mislim da u njih stane između 1.5 - 2.5ml tekućine. Planiram si kupiti cristal lak da ih mogu koristiti kako ttreba. Sarita banana ulaziš u našu grupu za jelovnik, ali smo još u potrazi za osobama koje imaju -AB Primavera bilo bi štosno preko ovog foruma napraviti anketu u svezi krvnih grupa. Mislim da bi to jako dobro došlo onim osobama koje imaju -o. One moraju uvijek biti u kontaktu s osobama s tom krvnom grupom, jer je i ta krvna grupa ,a može primiti krv samo od te krvne grupe. Mi smo ipak u povlaštenom položaju, pošto možemo primiti krv od svih s predznakom -. Jesi li možda analizirala koliko na svijetu ima ljudi s našom grupom. Gogs - Maslina je naša kraljica i svako uspoređenje s njom ne ide. Nisam joj ni do kičice. Volimo iste motive i to nas spaja. |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Gogs - Maslina je naša kraljica i svako uspoređenje s njom ne ide. Nisam joj ni do kičice. Volimo iste motive i to nas spaja.
Draga moja Felina,ne biti tak skromna,ja sam oduševljena i da nisam tako zaljubljena u masline i želim da se s njima svi bave,smatrala bih te sigurnom i opasnom konkurencijom!!!Ovako sam samo počašćena i ushićena i Gogs ima pravo-odradila si ih veličanstveno
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Maslina ti si moj idol - u decoupage te pokušavam kopirati, a prave masline ti ih imaš bezbroj a ja pokusnih 5. Mislim da si ti malo pretjerala u spominjanju sigurne i opasne konkurencije. Prema tebi se osječam tako maleno i sičušna, ali nadahnuta da dalje napredujem i dorađujem svoje masline.
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
maslina set prekrasan, ali bočice su mi mrvicu draže, odlično odrađene.
S meandrima pažljivo iscrtanima, ako se ne varam. ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Šabica. Nisam sigurna šta znači meandri?! Iscrtala sam je s konturom.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ajme lipog kompleta kod tebe
![]() |
|
![]() |
|
Moj osobni rokovnik koji će služiti za razne informacije u svezi decoupaga. Npr za adrese koje svakoh toliko slučajno pobrišem iz pp.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
rokovnik je prekrasan,razigran,vesel,savršen je!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
predivno Felina,tako je slatko!je li to jedna salveta ili kombinacije više različitih?
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
stvarno lijep rokovnik. Sigurno ćeš uživati u njemu.
Meandrima nazivaju ove rubiće iscrtane http://www.englishchinashop.com/versace/glassware/meandre.asp ti si tako radila. nadam se da ćeš skužiti sa slike jer ne znam kako da ih opišem da bude jasno. |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Slatko!
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Lijepi rokovnik.
|
|
![]() |
|
Gogs hvala ti na svim komplimentima i hvala ti šta vjeruješ u mene. Samo sam svjesna da trebam još puno raditi i razrađivati da nešto napravim kako treba.
Rose hvala na komentaru. Slavica to ti je kombinacija 3 vrste decoupag papira. Šabica na koje rubiće si mislila? Možda na bočnu stranicu rokovnika. Nju sam napravila s šablonom, ali mi se nije previše svidjelai bila je preizražajna, pa sa je prekrila s bojom da bude skroz diskretna. Maslina hvala na komentaru i šta razgledavaš moju galeriju. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bas sladak rokovnik,svasta finoga za napisat.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |