Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Felina - galerija
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Felina - galerija

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 19>
Korisnik
Poruka
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 08:00
smile93koji kompet! Fantastično!
ANĐELKA
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 09:22
naša Maslina dobila opasnu konkurenciju. Super odrađeno, a ja ma koliko već dugo gledam njezine radove ne usuđujem se početi konkurirati joj a ti si to napravila veličanstveno. Nastavi tako i dalje    
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:45
odličan komplet Clapposebno boce i vješalica bar za moj ukus
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 12:53
malsinarski sete PREDOBAR.... sviđa, sviđa, sviđa.... jako
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Travanj 2010 u 19:47
komplet ti je draga moja fenomenalan
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 11:30
Zahvaljujen se svima koji su obišli moju galeriju i šaljem vam punosmile79
Maredelmare ne znam da li su to "bumbar bočice". Kupila sam ih u Metro-u po 11kn s čepom. mislim da u njih stane između 1.5 - 2.5ml tekućine. Planiram si kupiti cristal lak da ih mogu koristiti kako ttreba.
Sarita banana ulaziš u našu grupu za jelovnik, ali smo još u potrazi za osobama koje imaju -AB
Primavera bilo bi štosno preko ovog foruma napraviti anketu u svezi krvnih grupa. Mislim da bi to jako dobro došlo onim osobama koje imaju -o. One moraju uvijek biti u kontaktu s osobama s tom krvnom grupom, jer je i ta krvna grupa ,a može primiti krv samo od te krvne grupe. Mi smo ipak u povlaštenom položaju, pošto možemo primiti krv od svih s predznakom -. Jesi li možda analizirala koliko na svijetu ima ljudi s našom grupom.
Gogs - Maslina je naša kraljica i svako uspoređenje s njom ne ide. Nisam joj ni do kičice. Volimo iste motive i to nas spaja.
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 15:19
Gogs - Maslina je naša kraljica i svako uspoređenje s njom ne ide. Nisam joj ni do kičice. Volimo iste motive i to nas spaja.

Draga moja Felina,ne biti tak skromna,ja sam oduševljena  i da nisam tako zaljubljena u masline i želim da se s njima svi bave,smatrala bih te sigurnom i opasnom  konkurencijom!!!Ovako sam samo počašćena i ushićena i Gogs ima pravo-odradila si ih veličanstveno
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 20:49
Maslina ti si moj idol - u decoupage te pokušavam kopirati, a prave masline ti ih imaš bezbroj a ja pokusnih 5. Mislim da si ti malo pretjerala u spominjanju sigurne i opasne konkurencije. Prema tebi se osječam tako maleno i sičušna, ali nadahnuta da  dalje napredujem i dorađujem svoje masline.smile71
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2010 u 22:06
maslina set prekrasan, ali bočice su mi mrvicu draže, odlično odrađene.
S meandrima pažljivo iscrtanima, ako se ne varam.
smile55
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Travanj 2010 u 11:09
Hvala Šabica. Nisam sigurna šta znači meandri?! Iscrtala sam je s konturom.
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2010 u 22:01
ajme lipog kompleta kod tebe smile141
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 16:07
Moj osobni rokovnik koji će služiti za razne informacije u svezi decoupaga. Npr za adrese koje svakoh toliko slučajno pobrišem iz pp.

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 16:27
          preslatki album i savršen spoj svega i svačega (ako dobro vidim salveta, decup.papir, šablona, cres deco), a što se tiče maslina - nemoj biti" okrutna" prema samoj sebi jer zaista lijepo radiš. Pa i Maslina te pohvalila a to znači nisam pretjerala u pohvalama   
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2010 u 16:33
rokovnik je prekrasan,razigran,vesel,savršen je!
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 08:32
predivno Felina,tako je slatko!je li to jedna salveta ili kombinacije više različitih?Clap
Na vrh
Šabica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 358
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šabica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 09:37
stvarno lijep rokovnik. Sigurno ćeš uživati u njemu.

Meandrima nazivaju ove rubiće iscrtane

http://www.englishchinashop.com/versace/glassware/meandre.asp
ti si tako radila.
nadam se da ćeš skužiti sa slike jer ne znam kako da ih opišem da bude jasno.

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 11:38
Slatko!
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 22:02
Lijepi rokovnik.
Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 22:05
Gogs hvala ti na svim komplimentima i hvala ti šta vjeruješ u mene. Samo sam svjesna da trebam još puno raditi i razrađivati da nešto napravim kako treba.
Rose hvala na komentaru.
Slavica to ti je kombinacija 3 vrste decoupag papira.
Šabica na koje rubiće si mislila? Možda na bočnu stranicu rokovnika. Nju sam napravila s šablonom, ali mi se nije previše svidjelai bila je preizražajna, pa sa je prekrila s bojom da bude skroz diskretna.
Maslina hvala na komentaru i šta razgledavaš moju galeriju.
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2010 u 22:29
bas sladak rokovnik,svasta finoga za napisat.Wink
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1415161718 19>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.